מה הייתם עושים?

Lepton

New member
את מתכוונת לנקודת הסיום על סכר הובר?

הזוג לפני האחרון (לא זוכר איזה) הגיע לקראת השקיעה, התאורה כבר עבדה. הזוג השני הגיע קצת מאוחר יותר, היה קצת יותר חשוך. תביאי בחשבון שאם שני זוגות מגיעים בהפרש קטן, הזוג השני מעוכב עד שמסיימים עם הזוג הראשון, ובזמן דימדומים אפשר להבחין בהבדל בתאורה. בכל מקרה אף אחד לא ניסה לטעון שיש ביניהם דקה או שתיים, זו פרשנות שלך.

choco2602

New member
בסכר הובר זה לא היה עם הרכבים

שהראו שהנהג של אלירן ואיציק אמר שנהג אחר טעה בפניה. אם כן אז נראה לי שכשמציינים שרכב אחד רואה אחר מנסים להגיד שהם צמודים..

אבל לא, היו עוד קטעים.

Lepton

New member
תקראי שוב מה שכתבתי

גם אם הם הגיעו בהפרש קטן, יהיה הפרש זמנים בצילום הנחיתה שלהם על השטיח כי מעכבים את הזוג השני עד שהראשון יסיים (חוץ מאשר במקרים נדירים שבכוונה רוצים להראות שהגיעו ממש יחד, בהפרש של שניות בודדות).

choco2602

New member
אבל זה כל היופי..

חלק מהיופי במירוץ האמריקאי זה לראות מירוץ רגלי של 2 זוגות. לראות זוג נכנס באמצע שזוג אחר עוד על השטיח. אני לא מבינה למה צריך לעשות את ההפרדה.

העניין הוא.....

שלא חייבים לערוך באופן בוטה כל עשירית השניה מהמירוץ בשביל לבדר. לא חייבים להתערב בכל צעד שזוג עושה או להגיד ל"שחקנים" מתי להתנהג.
ברור שזו תוכנית בידור ולא המציאות, אבל אפשר ליצור בידור רווחי עם אחוזי רייטינג גבוהים בלי להתערב יותר מדי. לא כל מהלך או החלטה של ההפקה היא דבר נכון ששומר על רייטינג, לא מעט החלטות הן מיותרות. מזה "הם לא יצאו טוב"? בעיני מי? בנאדם ותיק עם 10 שנות ניסיון בריאלטי ישראלי? זה לא אומר כלום, זה רק אומר שהוא יודע לתמרן חומר מוקלט כמו שצריך.לא יזיק להם לנסות לגשת לעניין באופן שונה, פחות מגמתי.אני לא מדבר על פרק שלם, אולי משימה אחת.

עומר 2013

New member
מה זה מה זה

את מההפקה? ברור שיש פה יד מכוונת, בכל הפרקים ובכל העונה!

avi20003

New member
חברים,ההפקה לא מתערבת אלא במקרים קיצוניים

תחשבו רגע,מדוע להפקה להתערב ?,הרי אם כך הדבר,יעשו סרט המרוץ לעולם...אבל מה שכן, יש עריכה,יושבים ועורכים את הסרטים שהגיעו מכל מקום.חותכים הרבה פדיחות שעושה דבי,וכמובן,קטעים שלא יענינו את הציבור.!אתם מבינים הרי שיש הרבה שעות צילום.אני לא רואה באופן קבוע, ראיתי מספר דקות את דבי והבת בלאס וגאס,ופשוט לא יכולתי להמשיך לצפות,הרגשתי גועל נפש,ומבוכה,פשוט כך.

25330

New member
תלוי אם ההפקה חפצה ביקרך

ברור למשל שהמכשפה האדומה ובתה לא שרו *יודל*. בשל השיפוט הסוביקטיבי ההפקה העבירה אותן במשימת *יודל* למרות שבפועל הן עשו משימת ברודל.

כמו שציינתי בהקשר אחר, לא מפליא שהזוגות שלקחו את היודל (משימה סוביקטיבית) אלו הזוגות שלא טבלו ושאת המשימות עברו בזכות ההפקה ולא כמו קואלציית הדרום (סוורים, סגולות) שיודעים שאף אחד לא יעזור להם בהפקה והם תלויים רק בעצמם. לא פלא איפוא ששני זוגות אלה העדיפו משימות אוביקטיביות שבהן להפקה יותר קשה להכשיל אותן ושאי-העזרה שלה לא תשפיע עליהם.

פרארי1

New member
לגמרי

דבי עם הקול הצרוד שלה יכלה לנסות לשיר עד מוצאי סוכות ולא הייתה עוברת והאמת שגם דנה לא ממש זמיר.

noambrz

New member
העיקר שהאימא והבת עפו...

מזמן היו צריכות לעוף. הצביעות וההתנהגות הזולה של האימא פשוט היו מתחת לכול ביקורת. אם הבת הייתה הולכת עם בן או בת זוג אחר היא הייתה מגיעה רחוק. אולם האימא של דנה עם הפה שלה, העיפה את השתיים.

שאלה מצוינת!

מבחינת זמן, נראה לי שרודאו ממש מהיר (למרות שההפקה מתערבת ואומרת לקהל בקאנטרי מתי לצהול, אז גם זה די מהיר. האחיות אפילו סיימו לפני הסוורים).
מבחינת....... כיף? אני מעדיף לנסות רודאו. אני לא יודע לשיר בכלל ואני גם לא מתלהב מקריוקי.

ny22

New member
מנהל
נראה לי שיודל.

השור היה נראה לי יותר קשה עבורי.

למרות שגם בשירה אני לא משהו...

למעלה