מה היתם מוכנים לעשות בשביל לשיר עם יפתי?

חחחח ואו אממ טוב רגע של רצינות../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

בעיקרון אני שרה והמון..רק שכרגע אין שום להקה לגילי בקיסריה ואני עולה לי"ב ומדריכה בצופים אז נהייתי קצת לחוצה בזמן למען האמת כרגע אני שרה בבית בעיקר שזה חבל מאוד כי המוזיקה היא כל חיי אבל אני לא מפסיקה לרגע אז בשביל להקליט שיר עם יפתי לא הייתי משלמת לו כי כסף זה לא יעזור לי אני מעדיפה לזכות לכבוד הזה בכבוד ולא בכופר.. סקס...כנל...אין שום סיבה להשיג את הדברים בדרך כזאת.. אבל בשביל השאלון אז הייתי מארחת אותו לאיזה מימונה משפחתית או איזה גחנון שלא באמת אמא או סבתא מכינות אלא אנחנו קונים את של אופרה או משהו כזה ואז סתם אומרים שאמא הכינה
קיצר....לשיר עם יפתי יהיה כבוד גדול למרות שפעם עשיתי לו קולות רקע באיזה שיר מבלי הוא יודע בכלל וגם אני כבר לא זוכרת איך זה הלך אבל זה היה אצל ישראל
זה משהו ישןןן שניראה לי אפילו נעלם בין התיקיות של ישראל במחשב

???

מה זאת אומרת: למרות שפעם עשיתי לו קולות רקע באיזה שיר מבלי הוא יודע בכלל וגם אני כבר לא זוכרת איך זה הלך אבל זה היה אצל ישראל זה משהו ישןןן שניראה לי אפילו נעלם בין התיקיות של ישראל במחשב ???באיזה שיר עשית לו קולות?ואיך?

פעם שהוא יהיה ניראה לי עדין בתיכון../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

ממש בתחילת דרכו...הוא הקליט את השירים שלו אצל ישראל וישראל הוא גם עושה את "הצעירי" של קיסריה את יודעת הלהקות המקומיות קיצרררר יפתי ביקש מכמה בנות לבוא להלקיט אצלו בשיר אחד קולות רקע ואני אז באותו זמן הייתי בשיעורי פיתוח קול אצל ישראל אז גם אני היקלטתי שם.. עשיתי "הוו" בעיקר
אני בכלל אל זוכרת את השיר שום דבר ממנו אני זוכרת שבערך באותה תקופה יפתי גם הלך להופיע אצל רוי בתוכנית שהיתה לו ב24 והוא שר עם דורי בן זאב(שהאולפן של דורי הוא יחד עם ישראל)שיר ספרדי כזה ונורא התרגשתי מהעניין

למעלה