פשטידת תירס/פיטריות ../images/Emo78.gif
אז ככה, 3 בצים גבינה אחת גדולה 500 סקי גבינה צהובה מגורדת 100 גר' קוביות קנור פטריות 1 וקובית קנור בזילקום 1 בצל מטוגן 1 גדול או 2 קטנים קצוצים מלח פלפל לפי הטעם בסוף כי הקוביות מספיק עשירות בטעם לפשטידת פטריות: לאחר שמטגנים את הבצל היטב מוסיפים את הפטריות פרוסות מקופסאת שימורים 1, אפשר טריות אם יש פרוסות ולטגן, לאחר מכן להוסיף את הקוביות קנור לערבב ולהוסיף קצת מים ולערבב, לפשטידת תירס: אותו דבר מטגנים בצל ומוסיפים את הקוביות מסננים את התירס 1 קופסא להוסיף 3 כפות של קמח אפשר תופח מאליו ואותם תבלינים. בקערה מתאים לשתי הפשטדות: שמים את הגבינה הלבנה והצהובה המגורדת הבצים ולכל פשטידה את התוספת שלה ומערבבים בתבנית מרובעת או עגולה 180 מעלות ל35או 40 דקות בתאבון