מה המטרה של צחוק?

demoloc

New member
מוזיקה

זה החיפוש של המוח אחרי דפוסים שוןנים , דפוסי צלילים שונים מגרים דברים שונים במוח

אני מעריך שלמנגנון הצחוק

היה תפקיד חברתי. למשל כשאדם זר מגיע למערה של המשפחה/חבורה/שבט אז זה יכול להיות ברכה (הוא יתאהב באחת מבנות המשפחה ויישאר איתם) או סכנה. וגם בשביל הזר זה יכול להיות סכנה או הזדמנות. יתכן שמנגנון הצחוק היה אחד האמצעים לזיהוי הכוונות של הצד השני, ולהתחברות איתו. אבל הצחוק הוא חלק ממכלול שכולל גם: הסמקה, מבוכה, חיוכים והעויות פנים למיניהן.

lmatan1

New member
הצחוק הוא הפרצוף מהזוייף שלנו|../images/Emo13.gif

האבולוציה והמדע התקדמו כל כך ששמו את הלב במקרר בתקוה שיחליפו אותו בלב של חזיר שרוצה לאכול הכל רק שבהתקדמות הטכנולוגית המפותחת שכחו שנשארו אנשים תמימים שאין להם מה לאכול ומחכים למות לטובת הרובוטים שמחליפים אותם בכל מקצועות החיים ויושבים השולטים וקובעים מי יחיה ומי ימות האבולוציה לא מתחשבת בהאבלים שנשארו מאחור ללא תקוה וללא כבוד האדם הוא החייה היחידה שמחסלת את עצמה בטיעונים לוגיים משכנעים את עצמם שהם צודקים והורגים ובסוף היום יושבים מול מנורת המסך וצוחקים לעצמם בפנים. כל הכבוד למי שיש כסף ושימותו העניים להזכירכם עוד 4 ימים לגמר שתחתמו בספר הנכון.

lmatan1

New member
הקשר הוא שאתה בוחר אם לצחוק או

לבכות האדם הוא החיה היחידה שיש לה יכולת לראות את עצמה או אחרים בסבלם ולצחוק אני אישית משלב בין השניים אני צוחק עד כדי כך שאני מתחיל להזיל דמעות קח את החיים בקלות ותבחר לצחוק כי הצחוק יפה לבריאות.

למעלה