מה המניעים לכתיבת סיפורי ילדים

d@r121

New member
מה המניעים לכתיבת סיפורי ילדים

מה לא מעניין תחשבו על זה האם סיפורי הילדים תמימים כמו שהם נראים או למען האמת אלה דרך סודית להעביר אגדות או לחילופין המספר שוףך את מה שקרה בעברו האפל וממציא סיפורים שלא פוגעים בכל אחד

גלי®

New member
אז , בחייאת , תשאל אותו למה התכוון!

לפני שאני מגייסת איזו תשובה רצינית , רצוי לפחות שאבין ת´שאלה , לא ?

Die † dIE

New member
היום דיברנו על זה בכיתה.,..

והגענו למסקנה שאגדות הילדים של פעם היו נורא מפחידות: קחו לדוגמא את שלגייה.,.. המכשפה פה מפחידה! אני בתור ילדה קטנה נורא פחדתי ממנה. הדמות, המראה והרוע שיש לה בלב. אותו דבר לגבי כיפה אדומה. הדמות של הזאב בסיפור הזה נורא אגדית ואם זאת גם מפחידה. איך שהוא אוכל את הסבתא ואת הדיאלוג שהוא מנהל עם כיפה אדומה. גם לעמי ותמי יש צד די מפחיד. ויש עוד הרבה!

Idan91

New member
ברור...

וואי... הזכרת לי נשכחות.. כשהייתי קטנה היו לי מלא קסטות ווידאו של סרטים מצויירים עם סיפורי האחים גרים (ד"א... הידעתם שלאגדות הילדים שאנחנו מדברים עליהן, ומכנים "אגדות", הרבה יות רנכון לקרוא מעשיות?)... בקיצור.. יש איזה קטע בבריחה של עמי ותמי... הכי מפחיד בעולם!! הייתי מפסיקה את הוידאו באמצע הקטע, ואז ממשיכה שוב.. חיחי...

יש לי וידוי...

כשהייתי קטנה יה לי ממש פוביית אלאדין, לא ראיתי את אלאדין מהפעם הראשונה שראיתי עד כיתה ה´ בערך... הקטע שהוא במערה, ומנסה לצאת וג´פאר לא נותן לו... בעעע!!! ויש עוד סרט שהפחיד אותי אבל לא מצוייר: יש את הסרט "המסע המופלא הביתה", ופעם היה אותו באולם אצלנו (עידן יודעת על מה אני מדברת...), והייתי בת 5, ובאתי עם הקיבוץ... הוא נווורא הפחיד אותי באמצע, אז חזרתי ברגל, בשעת הדמדומים (אווו...) קילומטר וחצי, ילדה בת 5, לבדד.....

Idan91

New member
OMG! ../images/Emo171.gif

אני לא מאמינה שחזרת לשם לבד!!! זה פי אלף יותר מפחיד מהסרט... חולה...

As I Am

New member
אלאדין? המסע המופלא הבייתה? ../images/Emo2.gif../images/Emo103.gif

אני בשוק... גדלתי על הקלאסיקות האלו..! ובכלל, אלאדין הוא אחד הסרטים האהובים עלי ביותר (דיסני במיטבו... מה קרה להם עכשיו? מה?
). חוץ מזה גם נורא אהבתי את כל הקטעים עם ג´אפר, בכלל לא הפחיד אותי... אהבתי כל שנייה בסרט הזה... את ´המסע המופלא הבייתה´ אני כבר לא ממש אוהבת... שגעונות של ילדה קטנה, לכו תבינו...
בכל אופן... ארמ... אף פעם לא ממש פחדתי בקטע מסרט מצוייר חוץ מאשר ב´בת הים הקטנה´ של דיסני. אנשים, זה סרט מפחיד! (תקלטו שבזמן ההוא זה היה הסרט הכי פחות מרוויח של דיסני - - לא פלא, אני מתפלאת איך ילדים יכלו לצפות בו!) הקטע עם אורסולה, אחרי החתונה שלה ושל הנסיך, כשהיא שבתה את הנסיך, ואת אריאל... וגם לפני-כן, כשאריאל עוד רק הגיעה אליה למערה... בכלל, זה כזה סרט מפחיד בשביל לילדים...
אבל, זה סרט נפלא
, אז למי אכפת ~.^ *מתאבלת על ימי דיסני הטובים שכבר לא איתנו ולא ישובו לעולם*

סמייילי

New member
דיסני? כמה שאתם תמימים..

אתם לא יודעים בכמה מסרטי דיסני הכניסו בכוונה מסרים ואפילו קטעים "לא חינוכיים", יש לי אפילו תמונות. במיוחד בבת הים הקטנה שאגב דיסני נתבעו על הסרט הזה בגלל מה שהם עשו- על עטיפת קלטת הוידאו באייקון של הטירה של דיסני... שמתי תמונה תחשבו לבד, וגם בסצינה של החתונה, הכומר מאוד "מתרגש". ויש עוד מלא של דיסני.. שבירת האשליות.

As I Am

New member
אני יודעת... ../images/Emo103.gif

דיסני עשו משחקים כאלה כל הזמן... גו דיסני ^_^ לא ממש עליתי על אף אחד מהם, אבל אמרו לי כל מיני... ובקשר לטירה - לא. אני לא רואה. לין
בלונדינית במסווה

גלי®

New member
אוי , סמיילי ! היה לי את האתר הזה

במועדפים שלי , איבדתי ת´לינק בין כל השאר , ומאז שנפתח הםורום הזה , אני מחפשת אותו !!!

גלי®

New member
תודה !!!!!חיפשתי אותו נורא , בנתיים

מצאתי משהו דומה לזה .... מכיל את כל ה"מושתלים" למיניהם בכל מיני תחומים ...

מה למשל? ספרי לי..../images/Emo172.gif אייקון חדש.

ומה יש באייקון של הטירה? לא הבנתי...

עטלף77

New member
אוויייייייייייייייייייי... ראיתי...

סרט ילדים הא??? מה שמזכיר לי... פעם קראתי איפשהו שב´מלך האריות´ בקטע שהעדר דורס את מופאסה (נראה לי שזאת הפעם הראשונה שהשם הזה נכתב בתפוז
) אז כתוב באבק SEX באחת מהתמונות.

סמייילי

New member
למשל:

אלאדין- יש סצינה ששומעים את הג´יני לוחש: good teenagers take off your cloths (אמווה שאייתתי נכון) מלך האריות- העננים מאייתים s-e-x יש איזה סרט עם סנאים- שיש על הקיר תמונה קטנה, ואם מגדילים זה תמונה של נשים ערומות בת הים הקטנה והשובבה- הקטע עם הזין\דילדו בטירה, והכומר שעומד לו בחתונה (סורי על הבוטות, אבל מה לעשות זה מה שיש שם) בגיבן מנוטרדאם- יש הופעת אורח של בל מהיפה והחיה.. ויש עוד.. לכו לאתר, אתר פצצה.

למעלה