מה המניעים לכתיבת סיפורי ילדים

Gal6

New member
אויש אני בשוק!!!../images/Emo5.gif

מה עבר להם בראש?? סוטים קטנים! ומה קרה עם הכומר? יש לי את הקלטת של בת הים הקטנה אבל הוידאו שלי התקלקל!

וידוי......

כשהייתי קטנה, וקמתי בלילה מסיוטים ניסיתי לחשוב על דברים טובים כדי להירדם. ומה שהיה קורה הוא שהייתי מתחילה לחשוב על עמי ותמי. חשבתי על הבית, שאני אוכלת אותו. ואז התחלתי לפחד.....המכשפה הגיעה... ואז בכלל לא יכולתי להירדם!! מזל שאני כבר לא ילדה קטנה..... קוטג´

As I Am

New member
ארמ... אני חושבת שהבנתי... ../images/Emo103.gif

(רק למקרה שלא הבנתי ואני סתם מדמיינת דברים, משהו שאני גם ככה עושה, תשתדלו לא לגרום לי להרגיש מטופשת מידי... קיי? ^^;;) תרגום סטייל לין: האם סיפורי ילדים הם בעצם סיפורים תמימים שמראים בול מה שהסופר חשב כשהוא כתב אותם, או בעצם מעין דרך סודית להעביר מסרים מחייו של הסופר, מדברים שעברו עליו, ממחשבות אחרות שלו... גרר... צולע? כן. ועכשיו, אחרי שנכשלתי בתרגום הגיע תורי לשאול - מה?!

d@r121

New member
איך אמר פעם חכם זקן אחד...

כל הגאונים לא מובנים בדורם
בכל אופן התכוונתי ל נגיד כיפה אדומה האם באמת המחבר של הסיפור כתב מעיין אגדת ילדים תמימה על ילדה קטנה שהולכת לסבת´לה ומאכילה אותה ובדרך פוגשת זאב או לחילופין הייתה לו טראומת ילדות מפגישה מקרית עם זאב חולף ברור

As I Am

New member
^_^ יאיי! ../images/Emo103.gif

*משתחווה קלות* או שלא. אניוואי - דור (זה דור... כן?) - אתה מודע לעובדה שכיפה אדומה לא היה באמת כזה סיפור תמים... נכון?...
ובקשר למה שכתבת (או לפחות מה שאני חושבת שכתבת ע"פ התרגום האישי שלי): אממ... מה שאני חושבת זה שבד"כ סופרים, משוררים ובכלל כל אלו שמתעסקים בכתיבה משל עצמם - שמים ביצירותיהם דברים מהחיים שלהם, בין אם הם מראים את זה או לא, אני חושבת שבכל יצירה שלהם יש משהו מהם, משהו שעבר עליהם, משהו שהם חושבים. אגדות או לא... זה תמיד ככה... לפחות כשאני כותבת זה ככה... אני חושבת שזה ככה גם בכלליות... ע"פ הדברים שראיתי עד עכשיו של אנשים שאני מכירה.

חובזה...

New member
אני פחדתי ב...

מפצח האגוזים.. ראיתם את זה פעם? יש בזה קטע די מפחיד! והייתי מתחבאה מאחורי הספה.. אחח הילדות...חחחח וגם באגם הברבורים...כשהיא מנסה להכנס לנשף...ולהגיד לנסיף שזו לא היא שהוא רוקד איתה... אם מישהו מכיר את זה שיודיע... חחח לא זוכרת שפחדתי מעוד דברים... ביי ביי ומוווו :)

HoNeY14

New member
אני פחדתי מ...../images/Emo118.gif

מפטר והזאב זה היה כזה מפחיד!
גם פחדתי מאגם הברבורים שאני אהיה הנסיכה הזאה ואני אשאר ברבור לנצח...

Idan91

New member
ווווואיייי

כן.. אגם הברבורים.. אני לא יודעת על איזו גרסה את מדברת.. אבל בכל מקרה.. מָתְּי על זהה.... הקטע שאמרת לא ממש הפחיד אותי, אבל הוא היה ממש מקומם.. תודי...

HoNeY14

New member
אני ממש אהבתי את כל...../images/Emo118.gif

הסיפורים היפים של וולט דיסני וגם את הסרטים שחיקו אותו את צודקת עידן זה במאת מקומם... אבל היה לאגם הברבורים מופע בלט והיו שם מנגינות ממש יפות

Idan91

New member
הכי אהבתי

שאודט וזיקפריד (איך אמרנו שהשם שלו הולך...?) מגיעים בבוקר על צדף שכזה, וכל הבנות שגם הפכו לברבורים הן שוב בנות.. :)

As I Am

New member
אגם הברבורים ../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

סרט מושלםםםם
אני לא בטוחה שאנחנו מדברים על אותו דבר - ´סוד הממלכה הקסומה´, כן? וואי... סרט ענק... החלק האהוב עלי זה בהתחלה, ששני הילדים נפגשים זה עם זה... ומתחיל השיר... ארר... עוד סרט שאני צריכה להשיג באנגלית! *מוסיפה לרשימה*

אני מודה ש:

גם אני. אבל יותר פחדתי שרוטבארד שבר לזיקפריד (איך כותבים את השמות שלהם? אני כבר לא זוכרת...) את החרב והכל... ותמיד חשבתי "איך זיקפריד לא שם לב שזו לא אודט? השמלה של ה"נסיכה" המתחזה הייתה אדומה!" עזבו... גם פחדתי במפצח האגוזים... וגם בסינדרלה לא הבנתי איך האחיות החורגות שלה לא זיהו אותה... ד"א: אומרים שלדם של הדקירה מהכישור ב"יפהפיה הנרדמת" יש משמעות נסתרת... שהיא איבוד הבתולין... כנראה אלו לא סיפורים תמימים ביותר...

Idan91

New member
וואי..

מגניב הקטע עם הדם.. אף פעם לא שמעתי על זה.

Idan91

New member
לאו דווקא.. ../images/Emo171.gif

יש לי כמה סיפורים וגם שני שירים שבאמת אין בהם "משהו ממני", כמו שהגדרת את זה..

למעלה