זה פורום פלוריסיינטה לא השיר שלנו ולא מיקאלה תודה
P Princessita Cami New member 5/10/04 #20 ../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif מיקאלה??? מיכאלה! אני מבקשת מיקאלה זאת דיוסה ארגנטינאית מיכאלה זאת פאקאצה ישראלית
../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif מיקאלה??? מיכאלה! אני מבקשת מיקאלה זאת דיוסה ארגנטינאית מיכאלה זאת פאקאצה ישראלית
מ מחורפנת על קמי New member 5/10/04 #23 ../images/Emo41.gif../images/Emo55.gifשמו אותה פעמיים כי היא אמורה להיות תאומה של עצמה..... אבל את צודקת.. השיר שלנו הרבה יותר יפה... ראיתי את כל הפרקים של מיכאלה ואתכל הפרקים של השיר שלנו.. והשיר שלנו לוקח
../images/Emo41.gif../images/Emo55.gifשמו אותה פעמיים כי היא אמורה להיות תאומה של עצמה..... אבל את צודקת.. השיר שלנו הרבה יותר יפה... ראיתי את כל הפרקים של מיכאלה ואתכל הפרקים של השיר שלנו.. והשיר שלנו לוקח
כ כוסיות בטרוף New member 5/10/04 #24 רואים שאת לא מבינה כלום א. את זאת שלא מבינה בטלנובלות ב. יש להם הרבה שחקנים בואי ניראה אותך מוצאת שתי נשים זהות אחת לשניה ג. גם אני לא רוצה להכנס לריב!!!!!
רואים שאת לא מבינה כלום א. את זאת שלא מבינה בטלנובלות ב. יש להם הרבה שחקנים בואי ניראה אותך מוצאת שתי נשים זהות אחת לשניה ג. גם אני לא רוצה להכנס לריב!!!!!
P Princessita Cami New member 5/10/04 #27 ../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif חחחחחחחחחחחחחחח אינטילגנציה.. מיכאלה ואסי זה לא 2 נשים זהות זאת אותה אחת!!
../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif חחחחחחחחחחחחחחח אינטילגנציה.. מיכאלה ואסי זה לא 2 נשים זהות זאת אותה אחת!!
ח חולה על אלחנדרה New member 5/10/04 #26 אמממ אני חולקת על דעתך../images/Emo9.gif למאוהבת ברן דנקר...אוישש אני מסכימה איתך הבן אדם הזה מושלם אממ...והודעה לכוסית בטירוף:לא שיש לי משהו נגד מיכאלה אבל שתי הסדרות שונות לגמרי אין אפילו טיפת דמיון ... אממ והייתי אומרת שיש לך HOT אם ראית מיכאלה ולכן ראית מיכאלה~~~ לנו יש YES ואנחנו רואים השיר שלנו חח וסליחה אם העלבתי מישהו
אמממ אני חולקת על דעתך../images/Emo9.gif למאוהבת ברן דנקר...אוישש אני מסכימה איתך הבן אדם הזה מושלם אממ...והודעה לכוסית בטירוף:לא שיש לי משהו נגד מיכאלה אבל שתי הסדרות שונות לגמרי אין אפילו טיפת דמיון ... אממ והייתי אומרת שיש לך HOT אם ראית מיכאלה ולכן ראית מיכאלה~~~ לנו יש YES ואנחנו רואים השיר שלנו חח וסליחה אם העלבתי מישהו
כ כוסיות בטרוף New member 5/10/04 #30 זה לא שיש לי משהו נגד השיר שלנו סתמי י'מכוערת...........................ודרך אגב יש לי YES בתור אחת שראתה את שתי הטלנובלות מיכאלה הרבה יותר יפה ומעניין מהשיר שלנו......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה לא שיש לי משהו נגד השיר שלנו סתמי י'מכוערת...........................ודרך אגב יש לי YES בתור אחת שראתה את שתי הטלנובלות מיכאלה הרבה יותר יפה ומעניין מהשיר שלנו......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ח חולה על אלחנדרה New member 5/10/04 #31 הלוו?!../images/Emo46.gif תגידי קללתי אותך או משהו ככה שלהרגע חוצפה
• •••Novela Girl••• New member 5/10/04 #37 השיר שלנו פי אלף יותר טובה../images/Emo70.gif ואין על זה בכלל ויכוח השיר שלנו פי אלף יותר טובה ממיכאלה ועובדה בכל הביקורות מדברים רק על כמה שהשיר שלנו יותר ובה ממיכאלה.
השיר שלנו פי אלף יותר טובה../images/Emo70.gif ואין על זה בכלל ויכוח השיר שלנו פי אלף יותר טובה ממיכאלה ועובדה בכל הביקורות מדברים רק על כמה שהשיר שלנו יותר ובה ממיכאלה.
P Princessita Cami New member 5/10/04 #32 ../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif תתחיל להרגיע חתיכת פקאצה מתלהבת למי אכפת אם יש לך יס אההההה??
P Princessita Cami New member 5/10/04 #36 ../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif ללמוד לשרשר התכוונתי לכוסיות בטירוף
מ מחורפנת על קמי New member 5/10/04 #39 ../images/Emo41.gifבזזז|שקרנית...../images/Emo3.gif עלק ראית את שתי הטלנובלות.... אם באמת ראית את שתיהן היית אומרת שהשיר שלנו יותר יפה.... מניסיון..
../images/Emo41.gifבזזז|שקרנית...../images/Emo3.gif עלק ראית את שתי הטלנובלות.... אם באמת ראית את שתיהן היית אומרת שהשיר שלנו יותר יפה.... מניסיון..