מה המצב אנשים!!!!!!

מה המצב אנשים!!!!!!

אלון זכריה אחייייי מה איתך גבררר? כבר שנה לא ראיתי אותךךך אין כבר אם מי לדבר על המלך!!!!! חחחחחחחח אחי בוקר טוב ויום טןוב!!!!!!!1

הודעה משמחת לפחות הבוקר../images/Emo39.gif

טוב אז קוגם כל אני מברכת את כולם בבוקר טוב ויום מקסים- נו כבר התרגלתי להעיר אותכם כאן כל יום . ולהודעה>>>>>>>>>>>> שימו לב!!! בשעות הלילה המאוחרות כ תאם ישנתם ואני כאן שמרתי עליכם אז שוטטתי לי קצת בתפוז ופתאום מה אני רואה בדף הראשי של תפוזזזזזזזזזזזזזז? שאנחנו זה אחד מחמשת הפורומים המומצלים בכל תפוז !!!!!ואתם הריי יודעים?! שבתפוז ממש לא חסר פורומים אז כפיים לנו אנחנו מובילים אני צריכה רק לשאול אם יש לנו איזה פרס? אולי יום כייף בפארק המים? אולי איזה שטיח פרסי? מה זה בעצם משנה פרסים וחראטות?העיקר שאנחנו מומלצים וזה כל הקטע ועובדות בשטח. אז יום מקסים לכולםםםםםםםםםםםםםם >>>>>> ילדת החופים>>>>>> אלין חולה עליכם אוהבת אותכם נורא

בוקר טוב גם לך ילדת חופים...

מה נישמע הבוקר? מקווה שטוב נשמה אז שיהיה לך המשך יום טוב כל היום וכל הזמן!!! ויום טוב לכולכם!

אגב ילדת חופים....

אם תצטרכי משו לא משנה מה כל דבר תידעי אני פה וכולם פה אנשים טובים תמיד עוזרים כמו מישפחה פה כולם! אם תירצי משו אל תבישי לבקש!!!!!!!

זוהר תודה נשמה אני חברה של כולם

כאן. ותודה שהגבת לי בפורום שכול ו איבה זו אני אלין שהשתתפת בכאבי תודה נשמה אתה מקסים זוהר.יש כאן יב==חברים ואנישם מאוד מאוד טובים אני מיסתדרת איתם וחוץ מזה אני עו מדת להירדם עם המיקלדת ביד. זוהר איך אתה מרגיש ? למה לא רואים אותך כאן בכלל ? פעם היייתי רואה אותך בפורום של 02 פלוס הייתי קוראת שם ולא כותבת, וגם כןבב צאט בחדר 20 פלוס, את מוכר ואהוב שם אני רואה אה? שיהיה לך תמיד טוב ושהאור יהיה למולך תמיד חבר יקר שלנו- אמן! <<<<<<<< ילדת החופים>>>>> אלין

לינלין נשמה, כל הכבוד ששמת ../images/Emo23.gif

כי אני לא שמתי
שנית, אנחנו ברשימת מועדפים לא במומלצים ואנחנו במקום ה-1. (ראי תמונה בצד) ועד השטיחים הפרסים. ד"א, כשהלכתי לעשות תיאוריה שבוע שעבר אז, יש שם איזה פרסי אחד מצחיק שמוכר שם כל מיני דברים אז הוא בא אלי ואומר לי "בוא בוא ג´ונם (=נשמה,חמוד) תבוא תקנה עט, רק עט שלי מצליח בוא בוא מותק" וואי, זה עשה לי את כל היום למרות שנכשלתי ועל כמה טעויות 5 ! טוב הייתה לי תיאוריה קשה, חבר שלי שניגש קיבל 17 שאלות על תמרורים אני קיבלתי רק 5 וכל השאר כל מיני שאלות - יאללה איזה באסה- לא נורא יהיה טוב.

שמתי לב- כי אני אוהבת את הפורום../images/Emo20.gif

וכשאוהבים משהו אז עירנים מאוד כלפיו.תגיד לי משה?מאיפה אתה מבין פרסית? או שסתם חירבשת איזה משפט?יכי יש לי ידיד שנולד בפרס (הוא ממש ממש לא קמצן) והוא בהביא ל י דיסק של איזה זמר בפרסית יום אחד רק המנגינה שלו הריגשה אותי מאוד מאוד. אז מה איזה שפות עוד אתה יודע? אה-- בקשר לתיאוריה ?רוצה - שאני יכולה להעביר אותך חינם "מתחת לשולחן" סתםםםםםםםם אני לא הולכת כנגד החוק בחיים שלי זה לא האופי שלי נשמה. שיהיה הצלחה בפעם הבאה תודיע לי יום לפני כן לפחות אדליק לך נר עם איזו ברכה של רבע שעה. <<<<<<< ילדת חופים<<<<<<<< אלין.

שחור

New member
הוא חצי פרסי בגלל זה הוא יודע קצת

יש לי שני ילדים בשכבה פרסים שמדברים בינם כל הזמן פרסית

alonpaz

New member
היה וימשיך להיות - כל תינוק יודע...

לשיר את שיריו - המלך!!! - כבר אמרתי?

וואלה אחייייי......

אמרתההההה ולא תפסיקקק לגידדדדדדדדד כייי זה האמתתתתתתת רק דברי אמתתתת לא יקום עוד זמר אם קול כזהההה!!!!!!1 זוהר ארגוב הואאאאא המלךךךךךךךך היחייייייד במוזיקה המזרחייייית!!!

למעלה