מה המצב אנשים!!!!!!

צודק אחיייייי.......

קח דוגמא קלאסית........אייל גולן ויוסי עדן שניסה לשיר את ערב סגריר ושנכנס למאוול של ה"להלה" כמובן זייף ולא סילסל זוהר ארגובבבב הוא היחייייייד ולא יקום לו תחליף!!!!! זוהר ארגובבבב בליבנו לעד!!!!!!!! אלוקים הוא עדנו ניזכורך זוהר אור שמיים כך נישמור שמך

alonpaz

New member
לא ביקרתי - אני לא שרוף עליו כמוך..

אבל באחלט אוהב מאוד את שיריו ודעתי הוא אכן המלך של המיזרחית ללא כל ספק! זמר עם רול של זמיר!!!

alonpaz

New member
את השיר - הרחק ביער - אני מת עליו

יש? תוכל להעביר לי באימייל?

זוהר היקר שלנו- אוהבים אותך חבר../images/Emo141.gif

אפילו שלא מכירים לעומק אני רואה וקוראת את החום והאהב השאתה מקרין כאן לכולם, אז תשאר איתנו נשמה- ושתהיה לך שבת שלום - אמן! >>>>>> ילדת החופים>>>>>>>>> אלין.

אלון פז וילדת חופים....

אלון כן יש לי אבל אין לי איי מייל אני יכול לישלוח לך דרך אי סי קיו אם יש לך תירשום לי את המיספר שלך ואני יוסיף אותך! ילדת חופים תודה על המחמאות נשמה את אפילו שאת שותקת רואים שאת בחורה נשמה אם לב זהב נשמה טעורה יש לך אני מאחל לך שבת שלום ושרק תחייכי כי החיוך שלך הוא המקרין את אור הנוצץ מזהב שבליבך!!!!! אנשים טובים כמוך כבר לא הרבה נישארו אני מאחל לך רק טוב נשמה רק טוב!!!!!!!! שבת שלום

זוהר המלך - תודה נשמה איזה מילים

שמחממות לי את הלב באמת תודה קצת מביך אותי- שיהיה לך אחלה של שבת שלום תעשה חיים תבלה תצא תיהנה ושאלוהים י שמור עליך ועל כולנו- אמן! >>>>>>> ילדת החופים>>>>>> אלין.

elvis 8

New member
זוהר ארגוב הזמיר

בעיתון ידיעות אחרונות במוסף 7 ימים יש כתבה על 100 השירים הגדולים מאז קום המדינה . זוהר המלך נבחר עם שלושה שירים:"ים של דמעות", "בדד", ו"הפרח בגני". אישית הייתי בוחר בעוד עשרות שירים שלו כגדולים ביותר, אבל בכל אופן כל הכבוד למומחים שבחרו וידעו לעשות כבוד למלך 15 שנה לאחר מותו. זוהר יחיה בליבנו לעד בשיריו בקולו ובביצועיו המדהימים והמרגשים.

למעלה