וינטג'
R Rene Zeitune New member 22/10/19 #1 מה המצב עם ויוה כבר הרבה זמן לא נפתח סקר על כל טלנובלה חדשה בהנהלתו של שניר. האם המצב של ויוה באמת בקנטים? לא מפרסמת לפי סדר לוח השידורים שבערוץ. ערוץ ויוה פלוס יוכנס גם הוא לשרשור אבל לא אכלול את הטלנובלות ש.ח בפרטי פרטים אלא בכללי יותר. הוינטג' גם יכללו.
מה המצב עם ויוה כבר הרבה זמן לא נפתח סקר על כל טלנובלה חדשה בהנהלתו של שניר. האם המצב של ויוה באמת בקנטים? לא מפרסמת לפי סדר לוח השידורים שבערוץ. ערוץ ויוה פלוס יוכנס גם הוא לשרשור אבל לא אכלול את הטלנובלות ש.ח בפרטי פרטים אלא בכללי יותר. הוינטג' גם יכללו.
E evglev1 Well-known member מנהל 23/10/19 #48 נכון שזה שצפית קודם במילה של כבוד לא פוגע בחוויה כי אמנם העלילה דומה אך הסדרות שונות ואפשר להנות משתיהן בלי קשר לאיזו גרסה ראית קודם?
נכון שזה שצפית קודם במילה של כבוד לא פוגע בחוויה כי אמנם העלילה דומה אך הסדרות שונות ואפשר להנות משתיהן בלי קשר לאיזו גרסה ראית קודם?
D Dona Sonrisa New member 24/10/19 #49 אני אוהבת את הטלנובלה הזאת אך זה שאני בערך יודעת את כל העלילה כן קצת מפריע למשל כשאווה רוצה לנקום אני יודעת מראש שזה בגלל שמסרה את רות... ואני גם משווה טיפה בין השחקנים של הדמויות המקבילות  
אני אוהבת את הטלנובלה הזאת אך זה שאני בערך יודעת את כל העלילה כן קצת מפריע למשל כשאווה רוצה לנקום אני יודעת מראש שזה בגלל שמסרה את רות... ואני גם משווה טיפה בין השחקנים של הדמויות המקבילות  
R Rene Zeitune New member 22/10/19 #4 הזדמנות שנייה טלנובלה ברזילאית עם ג'ובנה אנטונלי   מי שצופה
R Rene Zeitune New member 22/10/19 #7 באהבה אין חוקים 2 טלנובלה מקסיקנית תתחיל שבוע הבא.   מי יצפה בה?