מה המצב עם ויוה

Rene Zeitune

New member
בפעם הראשונה

evglev1

Well-known member
מנהל
פעם שנייה

אחת הקוריאניות האהובות עלי בשנתיים האחרונות. ניסיתי לשווק אותה פה ללא הצלחה, אבל עדיין אומר שמאוד מומלצת.

Hadar169

New member

זה בעצם הדבר היחיד שאני רואה מערוצי ויוה.
צופה גם בעשרת הדיברות בערוץ רקורד(סופסוף תיקנו את התקלה!)
ובמראה של החיים דרך האינטרנט
עם אדמה פראית קצת נתקעתי האמת לאחרונה לא מוצאת זמן להמשיך איתה
אבל נשארו לי רק 20 פרקים ובקרוב מקווה להשלים גם אותם.
&nbsp
אבל כן ויוה לא ממש מספקים את הסחורה
אם לא היה לי מה לראות מחוץ לערוץ קרוב לוודאי שהייתי צופה רק בתשוקת הנצים שזה שייך לשידורים חוזרים וינטג'. הם צריכים להשקיע יותר ברכש הברזילאי, מבחינת המקסיקני אני לא באה אליהם בטענות כל עוד טלויסה לא מתאפסים על עצמם כי לצערי אני עדיין לא רואה שזה קורה. אני כן חושבת שאת הערוצים הטורקיים אפשר לתת ללא תשלום ולהוריד אותם מערוצי ויוה(כי כמה כבר צריך?)ולגבי הסדרות הספרדיות והפורטוגליות אני לא מתחברת לז'אנרים, במיוחד למבטאים. הייתי רוצה שויוה ימשיכו לנסות להביא לנו דברים חדשים, אם יש עדיין טלנובלות איטלקיות אפשר להביא גם משם. או שאולי לגוון יותר עם ההיצע האסייתי ולהביא גם דברים מיפן וכו'..

evglev1

Well-known member
מנהל
אז את איסבל ראית ואהבת רק בגלל שהייתה תקופתית?

evglev1

Well-known member
מנהל
גם אם לא היו לך את הברזילאיות

יש לך את דם ואדמה שעדיין מחכה לך ואדמה פראית שנעצרת בה, כך שאני מניח שהיית מנצלת את הזמן להשלמות של דברים שלא הספקת לראות בזמנו בויוה.

Hadar169

New member
את דם ואדמה נאלצתי למחוק כי כבר לא היה לי בשבילה מקום בממיר

היא גם אוטוטו יורדת מהVOD ככה שפספסתי אותה לצערי, מקווה שיהיה בהמשך שידור חוזר כי מהמעט שהספקתי להציץ בזמנו היא עשתה רושם מעולה.

evglev1

Well-known member
מנהל
אכן זאת בעיה לשמור 72 פרקים שכל פרק תופס הקלטה של 56 דקות

כשיש רק 120 שעות הקלטה. בכל מקרה יש אתר ברוסית שכנראה הקליטו שם את הפרקים מערוץ ויוה עם כתוביות ברוסית בערוץ 106 אז מכיוון שאין לך בעיה עם ספרדית, אז לא משנה שכתוביות הן לא בעברית, העיקר שזה לא מדובב. אני חיפשתי שם כשגיליתי שבפרטנר כשאתה עושה קישור לסדרה הוא משמר רק את ה-20 פרקים האחרונים ומוחק באופן אוטמטי את הפרקים שלפני ה-20 האחרונים וכך כל ההקלטות אבדו חיפשתי לראות איפה תהיה אפשרות להשלים כי גם מה-VOD של פרטנר היא ירדה שלושה חודשים לאחר סיומה ואמנם משום מה ברוק סטאר מופיעים 139 פרקים ולא 135 ובדם ואדמה משום מה יש רק 68 פרקים, אז אני לא יודע אם מדובר בעריכה או שחסרים פרקים. אבל אביא קישור למקרה שלא יהיה שידור חוזר, ולא תמצאי בספרדית בלי תרגום.

http://1plus1tv.ru/series/latinoamerikanskie_serialy/20440-krov-moey-zemli-sangre-de-mi-tierra-vse-serii-2017-smotret-onlayn-na-russkom-yazyke.html

Hadar169

New member
תודה על הלינק

אני אשמור אותו להמשך בתקווה שמתישהו אצליח להשלים אותה.

Rene Zeitune

New member
בטוב וברע

סדרה קוריאנית. תתחיל השבוע. לא יודעת את מה היא מחליפה.
&nbsp
מי ינסה אותה?

למעלה