מה המצב

סריט

New member
מה המצב

ביורק העצלנית חזרה להופיע אחרי חודש וחצי של בטלה, במהלכו היא הלכה לכל מיני מסיבות והספיקה לארגן איזו הופעה זניחה עם איזה סיגור רוס מחר באיסלנד. להלן דבריה בנידון: "I would like to point out Iceland's uniqueness : Iceland and its pure untouched nature are synonymous. If that is lost our uniqueness is lost. Just as if Paris lost its fashion, New York lost its skyscrapers, Los Angeles its Hollywood. Our politicians must not get away with working against nature. We have to keep them on their toes. The damage could be too great, much greater than the short term profit. The whole nation, in the cities and in the country-side, has awakened. Much has been achieved in the last few years.The invisible nature- lovers have become visible, visible and vocal. People all over the country want to be heard, both in words and deeds. The 21st century has started with vigourous Icelanders from all around the country. the whale museum Húsavík, Blue Lagoon, CCP, Icelandic musicians, Villimey, Vogafjós, Hvíldarklettur, Magic Place Strandir, A lot has happened and we have reached a new point. I hope this concert will encourage thought on what comes next That the Icelander will (keep on rising and) carry on forward with new possibilities With creative thought adjusting to he ever changing mood of the world - and Iceland. in beat with the 21st century in beat with nature in beat with him self." חוץ מזה גם הוסיפו לה הופעה בזק לפני איזה שבועיים, ואתמול היא כבר הופיעה בצרפת בהופעה שפתחה את הסיבוב האירופאי. ובדיקלר אינדיפנדנס [איך לא נמאס לה מהשיר הזה?] אנשים נופפו בדגלים של טיבט. הממממ.... אה ו, ביורק הסתפרה. קצת כזה. והצרפתים טוענים שהיא עשתה את זה בהפסקה של ההופעה לפני אושניה, כי היא החליפה בגדים והשיער שלה היה ארוך בהתחלה, ואז הוא נהייה קצר יותר בחלק השני. הממממ... סטליסט: 01. Earth Intruders 02. Hunter 03. Immature 04. Jóga 05. I See Who You Are 06. The Pleasure is All Mine 07. Pagan Poetry 08. Vertebrae By Vertebrae 09. Where is the Line? 10. Who is It? 11. Oceania (Instrumental) 12. Desired Constellation 13. Army of Me 14. Innocence 15. Triumph of a Heart 16. Bachelorette 17. Vökuró 18. Wanderlust 19. Hyperballad 20. Pluto 21. Declare Independance אוף, רציתי להיות באיסלנד עכשיו.

Pygmy puff

New member
בדיוק קיבלתי מייל

מהאתר של סיגור רוס. מסתבר שגם הלא איסלנדים מבינינו יכולו לראות את ההופעה: ההופעה תשודר בלייב באתר של נשיונל ג'יאוגרפיק, החל ממחר ב-8 (זמן לונדון, 7 GMT. נדמה לי שאצלנו זה תוספת של 3 שעות, אז ב-9:00. אבל אל תסמכו עליי, אני גרועה בהבדלי שעות) הנה ההודעה:
SIGUR RÓS AND BJÖRK WEBCAST CONCERT ON NATIONAL GEOGRAPHIC WEBSITE THIS SATURDAY Sigur Rós is pleased to announce that Nat Geo Music, the music division of the National Geographic Entertainment, will webcast the entire open air Náttúra concert live from Iceland on Saturday, June 28, 2008 starting at 8pm London, and 7pm GMT. Go to the Nat Geo Music site for more information on the concert and the webcast.​
מי שיפסיד יוכל גם לצפות בוובקאסט ב-On demand באותו אתר. אה, ויש את זה גם כאן ברשמי של ביורק- http://bjork.com/news/?id=839;year=2008

Pygmy puff

New member
אני כבר מורגלת

בדברים כאלה. רדיוהד עשו וובקאסט בשנה שעברה שנמשך משהו כמו שלוש שעות, עד 2 בלילה או משהו. בכל מקרה, כן, אני אשאר לצפות ואחזיק אצבעות שהפלייר שלהם לא יקרוס באמצע. אין מצב שאני מפסידה את זה!

סריט

New member
בכל מקרה אני מקווה שיקיליטו

רגע, אמרת שיהייה אפשר לראות את זה גם לא לייב? באון דימנד או משהו?

Pygmy puff

New member
אהא, במשך השבוע הבא.

If you miss the live webcast, there will be an on-demand stream available from National Geographic's web site next week.​

סריט

New member
תוספות

וידאו באורך חצי שעה באיכות מעולה מההופעה בפריז- http://www.vimeo.com/1237692 ביורק לפני התספורת בחלק הראשון: http://a68.ac-images.myspacecdn.com/images01/39/l_e4bc81e4d1a09c4bff728bfcb674063b.jpg ביורק אחרי התספורת בחלק השני: http://a543.ac-images.myspacecdn.com/images01/85/l_1fe7737a8bccd653f7de01bb1b08af4e.jpg ועכשיו לדבר המעניין:
משדרים את ההופעה היום באיסלנד באינטרנט בשעון שלנו זה יוצא מ10 עד 1 בלילה. הנה האתר- http://worldmusic.nationalgeographic.com/worldmusic/view/page.basic/home

plants and rags

New member
הנה טיפ בשבילך:

היום יום שישי, היום יום שישי, מחר שבת מחר שבת, שבת מנוחה. את צריכה מנוחה כפי הנראה, מתבלבלת בימים, את קצת אבודה גם בכללי. איך זה גורם לך להרגיש?

סריט

New member
זה גורם לי להרגיש שסיימתי ללמוד

ואין לי סיבה להבדיל בין הימים הדביליים האלה יותר.

plants and rags

New member
אני את הבגרות שלי בלשון עשיתי.

ז"א, לא נכון, אבל אני את המגן שלי בלשון עשיתי.

סריט

New member
גם אני את הבגרות שלי בלשון עשיתי

3 פעמים למען האמת נראה אותך זוכר בגילי הקשיש את נלי ונלה, שלא נדבר על חפנ חפיצ.

plants and rags

New member
אה ותודה על ההופעה

אממה, הפסקתי באמצע כי עצבן אותי שכל שיר נחתך באמצע - שמישהו ילמד את היצור שהעלה את הוידאו הזה, שהוא באמת באיכות טובה, שלא עוצרים שיר של ביורק באמצע ובטח שלא חותכים לפייגן פואטרי אחרי הבית הראשון וחותכים ממנו לפני האיי לאב הים. הגרסה לאימא'צור זוהי הגרסה מהסינגל של יוגה, ממש גזעית, והביצוע הספציפי מעולה, שימו לב לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלמנטס אין מי.

סריט

New member
אתה היצור הכי כפוי תודה שיש

ואני יכולה להוכיח את הטענה הזאת עם לינקים לרוב. ביורק דווקא לא הכי במיטבה מבחינה ווקאלית בהופעה הזאת. יכול להיות שהחופשה עשתה את שלה והמיתרים קצת התנוונו. עד טורקיה הכל יסתדר!

למעלה