מה המצב

סריט

New member
לא עובד לי... ;[

אני התקנתי את הQT הזה היום, אז מה יעזור לי להתקין אותו מחדש?!

סריט

New member
יא! נתנו לי לינק!

http://stream.qtv.apple.com/events/jun/iceland/nattura_concert_natgeomusic.mov סיגור רוס... זה נורמלי בערך.

Pygmy puff

New member
את רואה/שומעת

כמו שצריך? אצלי בדפדפן זה בדיוק כמו בתכונה עצמה... אני שומעת מקוטע ורואה בקושי. הם ביצעו קודם את Svefen-g-englar (אני גאה בעצמי, הצלחתי לזהות) ועכשיו משהו לא מוכר. המממ.

סריט

New member
אני רואה ולא שומעת

זה מתחיל לעלות לי על העצבים, אבל ידעתי שזה יהייה ככה. אף פעם זה לא עובד טוב העניינים האלה.

Pygmy puff

New member
בהחלט.

נדמה לי שזה Glosoli עכשיו, ואני עומדת להתייאש בקרוב ולצפות בסטרימינג נורמלי [המ, בתקווה שיהיה כזה] באון דימאנד.

Miss Murder

New member
תנסו שוב

גם אני בהתחלה לא שמעתי,אבל סגרתי את זה ופתחתי שוב וזה עובד מצוין.עכשיו הם עושים את סיגלפור!(או איך שלא אומרים את זה)

סריט

New member
זה כל כך תקוע אצלי

אבל לא נורא. נחמד. אני הולכת לכבות עכשיו את כל הדפדפנים וזה, גם ככה המחשב שלי נכה חלקית. נתראה מתישהו

Pygmy puff

New member
לא יעזור :|

ניסיתי. ועכשיו הסאונד אבד לי לגמרי. דווקא כשהם התחילו את Hoppipola. אוף. אין סיכוי שאני אחזיק מעמד עם הדבר הזה עד ביורק, אם זה יימשך ככה.

סריט

New member
ראיתן???????????

נראה לי הפעם היחידה שראו אותה מנגנת בהופעה, חוץ מהסינטיסייזר של PJ כמובן... וואי, זה היה חמוד.

סריט

New member
19 שירים. כמו הופעה רגילה בערך. אולי קצת פחות

01. Brennid pid vitar 02. Earth Intruders 03. Hunter 04. Unravel 05. Pagan Poetry 06. Pleasure Is All Mine 07. Vertebrae By Vertebrae 08. Joga 09. Desired Constellation 10. Army Of Me 11. I Miss You with Einar Örn on Trumpet 12. Triumph Of A Heart 13. Bachelorette 14. Vokuro 15. Wanderlust 16. Hyperballad 17. Pluto 18. The Anchor Song (Icelandic) 19. Declare Independence

למעלה