מה המצב?

ווטאף? 0_ם

מה הקטע של הלסביות ועל זה שאלוהים הוא הומופוב? ם_0 אלוהים לא יכול ליהיות כזה כי מבחינתו זה מראה זילזול בקיום החיים שלו והוא לא יכול לאהוב לסביות כי אז זה מראה שבני אנוש מראים זילזול בקיום החיים שאלוהים נתן להן.

mitska

New member
אבל בנות הן אלו שיולדות, וזה לא

חשוב פחות מזרע. לבנים ובנות אותה חשיבות, אבל בגלל שאדם היה נורא אינפטיל, אז הוא אמר לחווה "אני הייתי ראשון אני מחליט! ><" ובגלל זה הנשים סובלות מהפליה עד היום!

Serf SaN

New member
בתנ"ך זה כן..

גברים זה המין החזק בתנ"ך. XDDג במיוחד גם, שכל ההיסטוריה כתובה ע"י גברים, ככה שהם יכולים להמציא כמה שבא להם...

RaVeN IYI

New member
זרע חשוב יותר, ויש לו מיץ!111

לנשים אין מיץ!1111 XDD~ חנ: "בקיצור את מפגרת ותפסיקי לנסות להבין את ההיגיון של התנ"ך."[כי היא לא מדברת עם סימני קריאה~] סג! אני מסכימה 3> והומ.. האדם לא היה אינפנטיל, הוא היה גבר. גברר 3> יש להם זין! את מעצבנת אותי היום ._.; |ילדים לחנ 3>| חנ:"יאאאי D: איך נקרא להם?" טה-טה.

לא, יש לנשים מיץ. *מגעילה את עצמי*

חומר סיכה טבעי כזה, נו. ס_X; *מגעילה את עצמי עוד יותר* אני לא קשורה לדיון הזה!

RaVeN IYI

New member
T_T כוסאמאשלכםםם יוסף/פרעה!!111

איך אתם מעזים לשכוח את הזוג הכי מדהים ומלכותי בכל התנ"ך יא זונות T_T! אני כלכך הולכת לכתוב לזה פיק!!111 3> קאנון T^T!

RaVeN IYI

New member
לאא ;; לא פרעה הזההה!

פרעה השני, זה שהמליך את יוסף להיות ה...אנערף שלו T_T! נו אנחנו לומדים את בראשית מהתחלה עם יותר טעמים וחרטה ._.; ויוסף/פרעה זה קאנון! הוא אפילו שידל אותו להכניס את המשפחה שלו למצריים בלי לקבל על זה תשלום! טוב.. >.> לפחות לא כזה שאנחנו, או התנ"ך, מודעים אליו. *grin* :} טוב, חייבים לעשות משהו בזמן שיעורי תנ"ך, נכון? ._. המח שלי פועל שעות נוספות.

Serf SaN

New member
לול. XD

אבל הוא לא היה בכלא כמה זמן או משו? אני לא זוכר.. ._. שיעורי תנ"ך זה שיעמום. X: במיוחד שהשנה החליפו לנו מורה, ושמו את התאומה של גבי אלדור. >_______>;

RaVeN IYI

New member
אינלי מושג מי זה גבי אלדור XP! אבל~

כן, יוסף היה בכלא, אחרי שאשת... פורטיפר? [אומשוכזה] התלוננה שהוא אנס אותה אחרי שהיא ניסתה לשדל אותו ^-^! ואז הכניסו אותו לכלא אבל לא הרגו אותו [כפי שהיו אמורים לעשות במקרה כזו, טכנית כי פורטיפר לא האמין לאשתו אבל לא רצה שההתלוננות שלה תישאר תלויה באוויר וככה כל העובדים שלו יחשבו שאפשר להוריד מכבודה מבלי לקבל עונש בלהבלה-רבקה-רובינשטיין-שרמוטה-בלה.] ובעצם כל מה שאני מנסה להגיד פה.. יוספרעה זה קאנון !111 :]

Serf SaN

New member
גבי אלדור! ;;

השופטת מרוקדים עם כוכבים, ויש לה פרצוף לבן כמו לרוח. @____@ וכן כן, יוספרעה קאנון. XD

AS00AS

New member
ואאוווווו

חברה אתם מדברים כאן שטיות ברמה עולמית!!! אני ביקשית עזרה ואתם מדברים לי פה על הומאים בתנ"ך!? לא היה ולא נברא!

AS00AS

New member
ואאווו

חברה אתם מדברים כאן שטיות ברמה עולמית!!! אני ביקשית עזרה ואתם מדברים לי פה על הומאים בתנ"ך!? לא היה ולא נברא!

Serf SaN

New member
תנ"ך זה דבר חשוב ביותר. ../images/Emo45.gif

אנחנו הרי עם הספר.

למעלה