מה המשמעות

קודקוד

New member
לא חשוב,כבר מצאתי, שאלה אחרת

מה זה מזין נייר בסורק,ועד כמה זה חשוב? ראיתי דגם של UMAX 2000U ולעומתו דגם 3400 של HP מה אתם אומרים ,ראיתי גם שהיבואן והאחראים לסורק הם שונים האם ללכת על UMAX באחריות כור :p או על HP3400 גם ראיתי של UMAX יש הוראות ותוכנות בעברית מה המצב ב-HP? תודה על כל העזרה.

alexsam

New member
טוב תראה...

דבר ראשון אתה לא צריך ללכת אחרי תוכנות בעברית כי זה לא תמיד הסיבה לקנות סורק או כל דבר אחר. שנהם סורקים טובים אבל אני אישית (אחרי קצת עבודה עם שניהם) מעדיף את זה של HP ואם אתה שואל אותי אז עדיף את ......אף אחד מהם. אם יש לך אפשרות (וגם כסף) אני ממליץ על סורקים של Mikrotech זו חברה אמריקאית שמיצרת סורקים שאיכות שלהם פשוט מדהימה. היא קצת יותר יקרה אבל אתה מקבל עם הסורק תוכנות ( לא בעברית האמת) שפשוט מדהימות ועולות הרבה כסף. ואחריות עליהם...... נו טוב אתה בחיים לא תשתמש בה. :) ביי אלכס.

קודקוד

New member
תודה,אלכס, מה המשמעות של

מזין נייר בסורק?עד כמה הוא חשוב? יש את זה ב-HP3400? ולמה הHP3400 יותר טוב,מאיזו בחינה?

קודקוד

New member
תודה ,בונד, גם חיפשתי באתר של

UMAX,ושם כתוב של-2000U יש 36BIT,ולא כמו שכתוב בחנות(במחשב של החנות) 42BIT,ככה שמשהו נראה לי FISHY,מוזר.וגם לא מלהיב אותי במיוחד שמי שהאחרים הם כור,לא ידוע לי של מי האחריות של ה- HP3400,אבל אני מקווה שהם יותר טובים,אני נוטה ללכת באמת על ה- HP3400,למרות של - UMAX יש הרבה יותר דברים בעברית,שפייר זה מקל להבין את ההוראות והשימוש(בחיים לא השתמשתי בסורק,ואין לי אפילו מושג איך משתמשים בו).

alexsam

New member
טוב תראה.....

נכנס לקצת נתונים טכניים. UMAX משתמשים לסריקה בדיודה קרה אבל מדור ישן וHP גם משתמשים לסריקה בדיודה קרה ובל מדור חדש וזו גם הסיבה שסיקר של HP הוא בערך חצי מהעובי של UMAX. עכשיו 2000U הוא 36BIT וזה גם מה שרשום עליו (בטח בחנות פשוט התבלבלו) ולגבי ``כור`` אז למה לא ?! הם בסדר גמור ואפילו המשלוח ברוב המקרים על חשבונם אם משהו לא בסדר (אבל בתנאי שאתה קונה בBUG כי הם מאוקבוצה). עכשיו שאלת גם לגבי מזין נייר לסורק, אז בHP3400 אין אותו ולדעתי לשימוש ביתי גם אין בו צורך, זה דרוש ם אתה סורק מספר רב של עמודים בו זמנית(אחד אחרי השני) ואין לך זמן לעמוד ליד הסורק להחליף כמות גדולה של דפים. עכשיו שוב פעם אל תלך לקנות סורק רק בגלל זיש לו הוראות הפעלה בעברית, זו טעות, לכל סורק יש הוראות הפעלה בעברית (גם לHP) והתוכנות שתורגמו לעברית בשביל UMAX לא ממש טובות. ביי.

קודקוד

New member
אלכס,אלפי תודות,אין לך מושג

עד כמה אני מודה לך.ממש הלכתי לאיבוד בין כל הסורקים האלה,עכשו לפחות יש קצת סדר סופסוף :)

למעלה