מה המשפט שהבעל שלכן אומר שפשוט

אתי@

New member
מה המשפט שהבעל שלכן אומר שפשוט

יכול להוציא אתכם מהכלים
השאלה היומית שלי מופנית לגברים ונשים כאחד. השימוש בלשון נקבה לצורך נוחות בלבד ומתיחסת לשני המינים...
מה שאני שונאת שרונן אומר לי: שכשאנחנו מתווכחים על משהו ואני אומרת לו שהוא עושה ככה וככה או מתנהג ככה וככה, אני הכי מתעצבנת כשהוא אומר לי שזה סתם נדמה לך או זה רק בראש שלך .

הילית*

New member
והמשפט שמשגע אותי הוא:

תגידי לי מה לעשות ואני אעשה (זה בהקשר לפעמים בהם אני מצפה ממנו שיקח יוזמה בדברים הקשורים לבית...כלים וכד´)

אתי@

New member
וואלה צודקת ../images/Emo70.gif זה מה-זה מעצבן...

(עכשיו יש לי שני משפטים סופר-מעצבנים
) מה שאבסורד כאן זה שאם אנחנו מבקשות שיקחו יוזמה, אנחנו מתכוונות שאנחנו לא רוצות לחלק הוראות...

fila

New member
נכון!

כי כשאני "מחלקת" הוראות הוא קורא לי "מנהלת"

אתי@

New member
אז רונן דווקא רוצה שאני אגיד לו מה

לעשות. אבל אני לא רוצה להיות "מנהלת", מעדיפה שהוא ייזום יותר.

fila

New member
וואו קשה לבחור!../images/Emo6.gif

אנחנו לא רבים הרבה וגם לא מתווכחים יותר מידי אבל אם כבר אז הוא ממש יודע להוציא אותי מהכלים....
מהגיגיו הנבחרים של שמעון: 1. (תאור הסיטואציה: יושב על הספה מסתכל בטלויזיה ואני ברקע מקטרת והוא אומר לי אחרי כל משפט שלי "בסדר" מה בסדר? תענה לי! תגיב! 2. "הדמיון שלך עובד שעות נוספות, זה הכל רק בראש שלך" 3. "טוב, אין לי כך לדבר- הגרון שלי יבש ועוד לא ציחצחתי שיניים"(כשאני מעירה אותו כי נזכרתי במשהו ממש חשוב... 4. "לפני החתונה דיברת אחרת"
5. הדמעות שלך כבר מזמן לא עושות עליי רושם( אני באמת בכיינית...) ויש עוד כמה אני פשוט כבר נבוכה

dili

New member
../images/Emo6.gif המשפט החמישי גדול...

זה מזכיר לי שכשהיינו חברים היו לי המון קטעי בכי (כל שני וחמישי היינו נפרדים
) והוא כל פעם היה אומר לי... "מה את בוכה? אני לא הכותל המערבי
"

dorlim

New member
קשה, קשה לבחור....../images/Emo6.gif

אבל אם אני מתאמצת אז ככה: 1. בעיצומו של ויכוח את צודקת (בטון מיוחד כזה ומרגיז במיוחד) שלמעשה אומר "טוב, נו אין לי כוח להמשיך ולהתווכח איתך...." (מוציא את כל העוקץ
) 2. כשמסדרים ומנקים - מה לעשות עכשיו?, מה אתה לא רואה? יש כלים - תעשה כלים, יש טונה כביסה לבנה - אז תעשה כביסה. קח יוזמה!!! ומה הכי מעצבן אותו - כאן אין בכלל ספק ... הדמעות שלי.... (אני תמיד "מתווכחת" איתו ואומרת לו שהוא אוהב אותי בגלל שאני כזו בכיינית ולא למרות הדמעות
)

kisses

New member
אצלי יש כמה

מה אין לך מה להגיד יותר אווו עוד פעם את מתחילה וזה כשאני מתחילה וויכוח ולכי להתקלח כבר הבוליר דולק כבר שעתיים וזה נאמר כשאני מתה מעייפות או כשיש סידרה בטלווזיה שאני פשוט לא יכולה להפסיד

dili

New member
רואים שאתם נשואים טריים ../images/Emo8.gif

אחרי כמה שנים הבעל מתחיל להפגין בטחון...ומכה מתחת לחגורה
המשפט שאני הכי הכי שונאת (וזורקת אחריו נעל בד"כ) הוא "את בדיוק כמו אמא שלך!"

maz

New member
אני מעצבנת אותו במשפט דומה

אני אומרת לו שהוא בדיוק כמו אבא שלו...

pumpkin

New member
יש כאן כמה דוגמאות רלונטיות../images/Emo6.gif

לא את הכל אהבתי , אבל בכל זאת זה מעורר חיוך (וגם זה משהו היום )

dili

New member
../images/Emo6.gif זה גדול!! והסעיף האחרון שלו..

מזכיר לי שכשאני קונה חזיה בעלי תמיד אומר: למה להוציא 200 ש"ח על חזיה כשאני יכול להחזיק לך אותם בחינם???

אתי@

New member
משפט מוכר... הם לומדים את זה בקורס

הכנה לנישואין
לרונן יש עוד משפט: ציצים יותר גדולים ממה שנכנס ביד זה ביזבוז...
(זה לא נשמע כ"כ מצחיק, אבל כשהוא אומר את זה זה ממש ממש מצחיק)

maz

New member
משפטי המחץ

את מוכנה להרגע? או בגירסה ב´: או, את שוב נלחצת .. ועוד אחד חזק: כשקמים בבוקר הוא מעוך לגמרי ואותי מרגיז לראות כלים בכיור או בכלל בלאגן אז אני מסדרת או מנקה ואין לי שום בעיה עם זה (יותר מהר לעשות זאת לבד מאשר לחלק לו הוראות). ואז החוצפן מעיז להגיד - את מוכנה לשבת כבר. איך אפשר לשתות קפה עם הרעש הזה של הצלחות מכות מגיע לו

תוכי

New member
המשפט שחיים משתמש בו הכי הרבה

"עוד פעם... כן תבכי" וזה בגלל הבעיה שלי שכשאני מתעצבנת במקום לצעוק אני בוכה

למעלה