מה המשפט שהבעל שלכן אומר שפשוט

maz

New member
אני לימדתי אותו להתעלם מהדמעות שלי

כי גם אני מתחילה לנזול כשאני מתעצבנת ואז הוא היה מתעצבן עלי שאני בוכה וזה היה רק מגביר את הנזילות.

שמופית

New member
שיו, ממש לא נעים לי אבל

אין שום משפט שתמיר אומר, שיכול להוציא אותי מהכלים... הדבר שכן מוציא אותי מהכלים זה השתיקות שלו. לא שהוא כועס או משהו, הוא פשוט לא יודע לפתח שיחה ואם אני כבר מעלה איזה נושא לדיון, הוא נעלם תוך כמה דקות כי תמיר צריך לחשוב לפני שהוא מדבר... (נשמע כמו משהו חכם לעשות, אבל בתכל´ס זה מעצבן). אה, וכשהוא רוצה לרדת עלי הוא שואל: "ומה אומרים על זה בפורום ?"

../images/Emo6.gif גם לי הוא אומר את זה ../images/Emo70.gif

"עכשיו תרוצי לשאול על זה בפורום ???"

והמשפט שמשגע אותי זה

"מה שתגידי" מה שאת רוצה" איך שתחליטי.." "את המפקדת" - אוי אני שונאת את זה

אתי@

New member
יוווווו, גם רונן אוהב להגיד

"את המפקדת" (לטענתו, כי אני הייתי קצינה והוא לא
)

Ronnie*

New member
לבעלי (אני אומרת בעלי?) יש משפט חדש

יחסית... כשאני אומרת על משהו "זה ממש מעצבן", הוא אומר "אז יש לי פתרון טוב - תתעצבני". וחוץ מזה, הוא צועק על הטלוויזיה לפעמים כשהוא רואה כדורסל (כאילו השחקנים שומעים), אבל לשמחתי הוא בדרך כלל הולך לראות אצל ההורים שלו, והם צועקים ביחד

dorlim

New member
לגבי כדורסל ../images/Emo87.gif - כדורגל ../images/Emo86.gif

אני תמיד משתגעת מזה - דורון תופס את הפוזה של "המאמן" - ימינה-ימינה!!! הגנה, לא לתת, לא לתת!!!! וכל מיני משפטים שכאלה .... או כמו שאמרת - כאילו שהם שומעים (אולי כן ואנחנו סתם לא מבינות
)

אתי@

New member
מוכר... בימי חמישי באים אלינו חברים

לצפות במשחקים. ערב כזה הוא חומר נפלא לעבודה אנטרופולוגית בנושא "הגבר הישראלי במאה ה-"21". יתברר שכולם חושבים ששומעים אותם דרך הטלויזיה...

fila

New member
אני הכי אוהבת שהם אומרים:

"בקשה, אמרתי לו... הוא היה צריך לבעוט לשער..."

רחלי1

New member
הו...יש לא מעט כאלה....

ביניהם מככבים: "אני כבר עושה את זה" (ברור לכן מה קורה אחרי המשפט הזה. נכון, לא קורה כלום). וגם: "גם את השתנית! גם את היית יותר נחמדה בהתחלה!" (אחרי שאני טוענת במרירות שהוא לא נחמד וסבלני כמו פעם...) ובל נשכח את " תמיד הולכים למשפחה שלך!" (ומה לעשות שאצל ההורים שלי יותר טעים, יותר נעים וגם יותר קרוב לבית שלנו?...)

זיו25

New member
נהפוכו!

אני פשוט מתמוגג מעונג! פורום מקסים! ללקק ת´אצבעות...!

אופה3

New member
ואצלי שום דבר לא מרגיז, טפו טפו

חשבתי וחשבתי על כך כמה ימים, ולא מצאתי משהו שמרגיז אותי במיוחד, חוץ מזה, שלפעמים אני אומרת לו, לא טוב לך תתגרש, וזה הכי מעצבן, ואותי זה מצחיק כי אני אומרת את זה ברגע של כעס ועצבים בלי שום כוונה, או שאם ממש מעצבן אותי, אז אני אומרת לו מחר בבוקר ברבנות, אתה יודע את הכתובת אבל זה קרה לי רק פעמיים לפני שנה וזהו אז מאז אין שום דבר מעצבן שלכם באהבה האופה

למעלה