מה הסיבה שרוב הגברים רוצים לעשות מין אנאלי

../images/Emo67.gif

>> גבר שלי שלא רואה צורך בחדירה אנלית אבל מה שאני לא יכול בלעדיו זה סקס עם שתים לפחות פעם בשבוע ... אני חייב להביא ביד "בסטריאו" אחת לכמה זמן בשביל לצאת המשגרה של לאונן עם יד אחת ../images/Emo3.gif

../images/Emo2.gif מאיפוא הגעת למסקנה הזו ?

זה דעה אישית שלך , שכמה וכמה נשים לא ממש יסכימו איתה. ממליצה לך על השירשור בנושא שנמצא בטגלינס .

פונציק

New member
אלה הסיבות היחידות שמצאת?

הנה קבל עוד כמה 1. יש יותר חיכוך 2. בשביל הגיוון 3. יכול להיות שלגבר יש פטיש לתחת 4. זה מגרה חלק מהגברים יותר 5. בגלל שהבחורה אולי רוצה לקבל בתחת ואני בטוח שיש עוד סיבות. עניתי לך על השאלה?

הזוייה

New member
אתה נשמע כמו בחידת היגיון

תגיד, נפל עלייך מאוורר תקרה? ולמה יש השפלה באנאלי? הייתי יורדת עליך, אבל הרחמים הורגים אותי. תשמע, תשובה לשאלה כזו צוברים רק על ידי ניסוי וטעייה. מה שאני מציעה לך לקחת את גימל יפית ומינה צמח ביחד, כמה סולמות, חבלים, ומדדים גראפיים בסוף גם תיתן באנאלי, גם תשפיל ובסוף יהיה לך מידע רלוונטי שאלוהים יודע מה תעשה איתו. רק תזכור, יש אנשים שלוקח להם שנים לצאת מזה.

אנטוני2

New member
סקס אנאלי

היי יש לכך המון סיבות, כמו למשל סקרנות ורצון להתנסויות מצד שני בני המינים, או למשל שיש נשים שפשוט מאוד אוהבות את זה, עפי הסטטיסטיקה , לצעלה מתשעים אחוז מהנשים מקיימות סקס אנאלי באופן קבוע או מדי פעם או באופן חד פעמי. זה מסקרן נשים בדיוק כמו את הגברים, מוזר שאף לא אחת כאן בפורום לא כתבה שהיא מקיימת סקס אנאלי או כתבה שהיא לפחות התנסתה בזה, אני מניח שיש כאן כמה בנות/ נשים שהתנסו בזה אם לא יותר מזה שבת שלום

למעלה