מה הסיוט הכי גדול שלכם בנוגע לזוגיות?

לגמרי איתך

את חושבת שדורי שמציגה את עצמה כלוחמת אור תבין את זה ותשנה את עצמה
&nbsp
או שבתאכלס המלחמה שלה היא לא להביא אור, היא רק להשפריץ עלינו את הפחדים של עצמה, ותדחה את הרעיון הברור הזה...?
&nbsp
אני מהמר שעולם כמנהגו נוהג, אבל עדין מאחר לה בהצלחה
מה ההימור שלך ?

dori78

New member
קרעת אותי עם ה"לוחמת אור" הזה...

בינתיים מי שמציג את עצמו כ"מואר" זה אתה.

אני מאחלת לך שלא תפחד מכלום אף פעם ושלא תאלץ להגיע למצב שבו אתה נתקל בקיר של סיטואציה שהדחקת את הייתכנות שלה.

אני מקווה שתצליחי להמלט מ...

העבדות לכל הסיטואציות המחרידות המזעזעות הנוראוית האכזריות שמרכיבות את ה"מציאות" ( המצאות) שלך
&nbsp
עצוב לי שאני יוגע ודאי שאת סובלת מזה

dori78

New member
את מערבבת שני נושאים שונים

ואני מניחה שזה כי לא באמת קראת את האייטם אליו קישרתי בהודעה הפותחת.

פורנו הוא סרט, פנטזיה, לא מציאות. האייטם שאליו קישרתי הוא לגמרי מציאות. חולנית ומעוותת, אבל מציאות.
נכון, צפיה אובססיבית בפורנו בהחלט עלולה להוביל לניתוק רגשי וערבוב של המציאות והסרטים.
זאת הסיבה שנערים מצפים שחיי המין שלהם ייראו כמו שהם רואים בסרטי פורנו - מה שרחוק מאוד מהמציאות לרוב.
כמו שכתבת - זה יכול להביא למצבים הרסניים לחלוטין וחוסר הבנה כללית של אנשים לגבי מערכות יחסים או אפילו סטוצים.

אבל אין לזה שום קשר לאייטם עליו ביקשתי לדבר - המצב שבו את מוצאת את עצמך חיה עם מפלצת, שסיממה, אנסה וצילמה אותך כשאת מעולפת.
סוקי חושב שאם לא נדבר על זה, אם נדחיק את קיומן של המפלצות - הן יחדלו מלהתקיים.
הלוואי שזה היה עובד ככה, שהיינו יכולים לעשות DFTT לאנשים במציאות.
אבל לצערי הם לא נעלמים, לא הם ולא החולניות שלהם.
ולדעתי חשוב לדבר על זה כדי להילחם בהם.

בדיוק כמו שחשוב ללמד אנשים הגנה עצמית ולא להגיד "במציאות שאני מצייר לעצמי אין מחבלים שדוקרים באוטובוסים".

תביני משהו מאוד בסיסי

כל מה שמעלים למודע הופך למציאות של אותה מודעות
&nbsp
זה חוק !
&nbsp
זה כמו האומללים של צער בעלי חיים שרוצים שכולם יהיו צמחונים ובשביל זה כל היום מעלים סירטונים של התאכזרות והתעללות בבעלי חיים
הם לא מראים אהבה לבעלי חיים, הם מראים אכזריות
איפה את חושבת שהנפש שלהם נמצאת, ועל מה הנשמה שלהם מעידה עם כל השפרצת האכזריות הזו ...?
על עצמה ועל איפה שהיא נמצאת
בהרגשה של אכזריות ובדידות בדיוק כמו התכנים שהם מעלים
ברור שהמודע שלהם ( כמו שלך) מפרש לעצמו את הפרשנות שעוזרת לו לחיות עם זה
אבל בלי הפרשנות התלושה ובמבט נקי ומתבונן רואים שהנשמע הזו מוציאה רק מה שיש בתוכה (אכזריות וכאב)
&nbsp
אבל צריך שיהיה לך מוח חושב בשביל להבין חוקים וכוחות שכאלו
אז קשה להאשים אותך שאת לא מסוגלת לעזוב את ה"מציאות" האכזרית והחולנית שיצרת בתוכך
&nbsp
יש לי רק לברך ולהודות לבורא עולם שאני לא כזה ברוך השם תודה לאל הטוב והמטיב
&nbsp
אבל שיהיה בהצלחה

dori78

New member
בתור צמחונית תרשה לי להגיד לך

שכל מה שכתבת זה גיבוב של שטויות.
זאת הדרך שלך לתרץ לעצמך למה אתה לא עושה שינוי, וזה בסדר.
לא כולם מספיק חזקים כדי להגיד "לא" לפיתויים.

ובניגוד ל"גדודי אל אקצא" שהרימו את נס הטבעונות בשנתיים האחרונות,
אני לא אוכלת חיות כבר 24 שנים.
אין לי בעיה שתמשיך לאכול כמה חיות שאתה רוצה, אני לא בעניין של כפייה.

בטח שאת בעינייני הכפיה

לכפות עלינו את הפחדים שלך
ולקרוא לאנשים שלא רואים כמוך רוצחים ואכזריים או לא מספיק חזקים לעמוד בפיתויים, או להעלות מודעות לאכזריות וכאב, זו כפיה !
&nbsp
ברור לי שאין לך את היכולת להבין את זה, הרי את מודעות אבודה ללא הכוונה אמיתית, כך שכל אל יווני יכול לספר לך את תורת המוסריות שלו, ואת תעקבי אחריה כמו הבהמה שאת בוחרת להיות
אפילו הסיסמה שלכם היא שכולנו חיות
&nbsp
לי יש מוסר ואמות מידה אחרות
למזלי אבותי קבעו לי מוסר ודרך אלוקית לעקוב אחריה כדי שלא אתבלבל ברוח הזמן האין סופי של שאר הכוחות הרוצים לכבוש את נפשי ודעתי
לי אין שום בעיה לאכול בשר, זה מוסרי ונכון מבחינתי
&nbsp
אני אומנם אסכים שהתאגידים שמביאים לי את הבשר בהחלט מתעללים בו באכזריות
אבל אני גם אסכים שאותם תאגידים רוצים שתאשימו ותענישו את עצמכם ואחד את השני ולא תאשימו אותם
&nbsp
בדיוק כמו שאתם מהופנטים לעשות, לענות את עצמכם בצום (מבשר)
ולהאשים אחרים באכזריות והתעללות, שמי שבעצם עושה את זה אלו התאגידים
אבל עליהם אתם לא תצביעו ולא תצאו למלחמה, כי שוב, אתם צי-בור מהופנט וטיפש שעושה מה שהאלילים שלו קובעים כמוסר (רידיקלי וטיפשי ככל שיהיה)
&nbsp
&nbsp

puma141

New member
הגבתי-וזה נעלם:) אוח על תפוז אוח!

מדהימים!

חחחחח מה את אומרתתתתתתתתתתתתת זה מציאות וזה לא?! תודה שהסברת.

נכון שזה שונה..
אף אחד לא רוצה להתכחש למציאות. והאמת שראית שלא השתתפתי ב"דיון" הנ"ל באופן כללי
עם הפוסט שהבאת, ואני תוהה אם חשבת שיהיה מי שיגיד לך משהו חיובי על הסוטה חולה נפש
הבעל של האישה הזו..לא חשוב.

מה שאמרתי לסוק- התכוונתי לחלוטין על הפורנו שסוק כתב עליו.
לא סוק ולא אני-רוצים "למחוק" את המציאות או להתעלם ממנה.
אבל העלאה להכרה *סתמית בעיני* דברים שהם קצה-זו לא נורמה- מיותר לגמרי..
למרות ששוב-זכותך, אין לי בעיה עם זה.
וזו לגמרי לא "הסתרת המציאות" כפי שאת טוענת, זו בחירה של על איפה לשים דגש במציאות-
בטח כשמדובר בקצה. *זה חשוב* כי אם זהלא קצה-זה משהו אחר לגמרי...

זה כמו שאת ואני נצא כל אחת בפני עצמה למועדון.
אני אבחר ללכת למועדון מסויים, ואת לדנג'ן. כל אחת-בגלל העניין שהיא מגלה במציאות שלה, ובעניין
שהיא מחפשת במציאות שלה.

אז ככה דורי

נראה שהיו סימנים מוקדמים שהיא לא ראתה ,אם זה מפאת גיל חוסר בגרות ועיוורון!
אני גם נתקלל בשלל סיפורים ברשת והאמת שכבר נמאס לשמוע עת תחלואי המין האנושי והזוגי!
היא נפלה על סוטי מין ,לצלם את עצמך באקט מיני ועוד זה סטייה ,ומה גם שראה כנראה יותר מידי פורנו שזה גם הוסיף לא מעט והינה נוצר לנו חולה מין! בקשרים זוגיים של נישואין בגלל הזוג צמוד מידי קורים דברים לחיוב ולשלילה ,בשונה מדייט או סטוץ חד פעמי,עצם זה שאנו צמודים מידי ולא לומדים להתרחק,וכן גבר צריך להתרחק לא מעט פעמים ולא מהסיבה לא טובה ואלא מהטבע האנושי,ולכן כיום תמיד משנה זהירות ,אין מצב למשל שאעשה סקס והמחשב דולק או הסמרטפון שלה ושלי דלוקים או לשתות בבר לא מוכר ולא מבקבוק סגור ועוד,העולם מלא סכנות!

ומה שקרה הוא פשוט לישון עם אוייב ,ויש לא מעט כאלו שנכנסות לקשרים הרסניים מבלי לשים לב או להיות מודעים,או שהסביבה לא מספיק חזקה להפריד ולנתק את הקשר בינהם

Bs Bane

New member
לצלם את עצמך באקט מיני זה נורמה,

ואין בזה שום דבר רע.
לצלם את עצמך ואת הפרטנר בלי שהם ידעו זה כבר משהו אחר לגמרי.
&nbsp
גם לצפות בפורנו זה נורמה, אפילו הרבה פורנו. פורנו לא יוצר "חולי מין".

אז

שתדעי לך שפורנו מעצים יותר ויותר ,וכשצופים מידי אז מסתקרנים ורוצים וזה מוביל לחוויות שאולי גם נתקעים שם!
זה שאדם חולה ומצלם את עצמו ואת זוגתו גם לא בסדר,אבל מי אני שאשפוט זוגות שעושים ומעלים דברים לרשת גם כשלא הכי רוצים לראות?

dori78

New member
אבל...

צפיה מוגזמת בפורנו בהחלט עלולה לגרום למצב של ניתוק רגשי בכל הנוגע למין.

זה נכון ועלול

לחשוף לעוד אופציות סקס לא בריאות ,נתקל לא מעט בגברים שנדלקים על קוקסינליות מהאינטרנט ובא להם לחוות

dori78

New member
כל פעילות מינית שנעשית בהסכמה בין שני בוגרים...

את מכירה את ההמשך.

זה כולל יחסים אוראליים ואנאליים, נשים שמסתובבות עם ערווה חלקה כמו של ילדה בת 4 (מה שפעם נחשב "של זונות פורנו"),
יחסי BDSM, סתם משחקי תפקידים וגם אנשים שמצלמים את עצמם באקטים מיניים.
זה כבר לא נחשב "סטייה" או "לא נורמלי", זה חלק מהנורמה. את לא חייבת לנהוג לפי הנורמה, כמו בכל דבר אחר.

לא

אני לא אמרתי שזה לא מוסרי, לא חוקי.
אני אמרתי שזה לא חלק מהנורמה.
ממתי בחברה שאנו חיים בה מצופה לצלם אקט מיני?
זה שיש אנשים שמצלמים את עצמם לא הופך את זה למשהו שהוא נורמטיבי.
&nbsp
"נורמה היא אופן ההתנהגויות המצופה מקבוצות ויחידים בחברה מסוימת, הנתפש כראוי ומקובל על פי הערכים של אותה התרבות."

dori78

New member
אוקיי.

ואיך היית מגדירה את אופנת הערוות החלקות? נורמה או לא נורמה?
כי חלק גדול מהגברים שאני מכירה בהחלט מצפים לזה כסטנדרט מסוים.

למעלה