מה הסיפור עם הדימום של 'ביגפוט' ?

moriarty

New member
משעשע

תכף אענה פרטנית, אבל קודם תשובה כללית - אתה אמרת שרק ב-MMA יש הבדלים בחוקים בין הליגות, ואני נתתי דוגמאות נגדיות שמראות שאתה טועה. גם אילו הייתי טועה לגבי הכדורגל, אני עדיין צודק בטיעון שלי, ואתה עדיין טועה בטיעון שלך.
בתגובה שלך טיפה שינית את הטיעון המקורי, וכתבת שרק בארה"ב משנים את החוקים. זה לא נכון בפני עצמו, יש שוני בחוקים בכדורסל בין מדינות שונות גם באירופה - למשל בשיתוף זרים.

עכשיו ביקשת דוגמה להבדלים בין חוקים בליגות שונות של כדורגל - בבקשה: בליגת המכללות בארה"ב מותר 11 מחליפים, לעומת 3 המקובלים ברוב העולם.
אסמכתא -
http://www.livestrong.com/article/362709-rules-of-the-game-soccer-in-different-countries/
עוד דוגמה מתחום הכדורגל, רק בגלל שביקשת - חוקי שיתוף זרים (למשל חוק בוסמן) שונים ממדינה למדינה.
אני מוותר לך על ההתחייבות שלך לפרוש מהפורום, ועוד בגלל ויכוח על כדורגל. זה באמת מיותר, מה גם שאני בד"כ נהנה מהתגובות שלך.

ולבסוף - קיקבוקסינג ספורט פחות נפוץ מקרלינג? מאיפה הזלזול הזה? נראה לך שבזלזול בספורט תוכל להתעלם ממנו? וגם אילו זה היה נכון, עדיין זו דוגמה שמפריכה את הטיעון שלך.
הכי מצחיק זה שאתה כותב "רק בגלל שרשמת דברים סתם".
בקיצור, קח את זה בקלות, אחינו.

udi102

New member
שוב אתה מכניס את האמריקאים ?

להם יש חוקים הזויים ,אבל עדיין אתה טועה ולא ירדת לסוף דעתי ,מדובר על ליגות מקצועניות מה זאת ליגת המכללות ? אתה רציני זה לא קיים בשום מקום בעולם ,לכדורגל יש חוקים קבועים ומי שלא תומך בהם לא משחק כדורגל אלא ספורט אחר ....
ליגת המכללות חחחחח ,גם בליגות של הנוערא החוקים שונים ומשחקים 80 דקות חחח הרגת אותי .

לעיתים אני לוקח הימורים אבל כאן אין מצב כזה ,החוקים בכדורגל הם קבועים

moriarty

New member
בקיצור אתה מתחמק מההפסד שלך בהתערבות

קודם אתה מתערב כמו גבר, אח"כ מוציא את מדינת הספורט הרצינית והגדולה בעולם, ואח"כ מוחק את כל ליגות המכללות, שהן באופן גורף ליגות מעולות (לפחות הליגות הראשונות).
בקיצור, אתה ממציא חוקים להתערבות, ואח"כ לא עומד בהם.
גבר גבר.
מה שמשעשע הוא שאתה חושב שאני עדיין טועה, ושאתה צוחק מהתשובות שלי.

udi102

New member
לא הפסדתי !

ליגת מכללות זאת לא ליגה מקצוענית ,לכדורגל יש חוקים קבועים ,האמריקאים לא יכולים לשנות אותם ,ליגת מכללות זה כמו ליגות לנוער בארץ עזוב אותך משטויות .
כה אני גבר ואני עומד בהתערבות ולא הפסדתי ,זה כמו שתגיד שלכדורגל נשים יש חוקים אחרים או לליגות לנוער עזוב אותך משטויות אמרתי לך לא היה כאן הימור מבחינתי בתור כדורגלן לשעבר אתה מדבר שטויות , בנוסף לזה שאתה טוען שמדינת השמנים (ארה"ב ) ,מדינת ספורט פשוט בדיחה ,תבדוק את כמות העוסקים בספורט ביחס לכמות האוכלוסיה ותחזור עם נתונים

moriarty

New member
קרא שוב את ההודעה המקורית שלך

עם ההתערבות:
"תראה לי חוק אחד ששונה בכדורגל בין ליגה לליגה ואני פורש מהפורום".
לא כתבת שום דבר על ליגה מקצוענית, ולא כתבת שום דבר על חוקים נלווים.
מה שמצחיק זה שאתה עוד ממשיך לשנות את ההתערבות - זו פעם ראשונה שאתה מצמצם את ההתערבות לגברים בלבד. במקור לא כתבת שום דבר על ליגת גברים. לנשים יש ליגות מקצועיות.

כתבת גם שאין שינויים בחוקים של הכדורגל, וזה לא נכון, לפני כמה שנים הכניסו והוציאו את "שער הזהב", ואת "שער הכסף".
עוד דוגמה - שיטת הקיזוז בישראל. אאל"ט, זה די חסר תקדים.
עוד הבדלים, לאחר חיפוש זריז בגוגל:
http://www.washcyo.com/SUPPLEMENTAL.rule books/0607.Soccer.NHSF-CYO-FIFA.pdf

אגב, אני עדיין מוותר לך על ההתערבות, אני לא רוצה שתעזוב את הפורום. מצד שני, מותר לך להגיד שטעית...

באסטר1

New member
ציפית באמת שהוא יפסיד?

לא משנה מה תגיד האגו אצלו לא יפסיד מעולם

udi102

New member
אתה מכיר אותי המון שנים ,שאתה מרשה לעצמך ?

רק כדי שתהיה מבסוט אני יעזוב את הפורום ....

moriarty

New member
לא, בלי ציניות, בבקשה אל תעזוב את הפורום

בטח שלא בגלל התערבות טפשית.
קח את זה בקלות אחינו, הכל ברוח טובה. מתווכחים ברוח טובה, וטועים ברוח טובה. רד מהעץ, אני לא רוצה שתעזוב את הפורום!

udi102

New member
הכל טוב

הבעיה שאנשים כמו הבחור שהגיב מעליי ,מחפשים רק לעצבן ולעשות בלאגן בפורום וזה לא לרוחי ,בכל מקרה אני לא יתן לו את התענוג הזה שאני יעזוב אתה צודק ,במיוחד שאני כל כך אוהב MMA .

באסטר1

New member
חחח כרגיל רק איומים

שום בלאגן ושום בטיח אתה היחידי שמחפש בלאגן ולוקח הכל ללב

udi102

New member
אני לא מבין אתה רוצה שאני יצא עליך ?

מי אתה בכלל ??? באת לחמם ,אתה תדבר על אגו ? חוצפן

moriarty

New member
מה יש לך? אתה מתנהג כמו ערס

איך בדיוק תצא עליו?
פשוט תתעלם ממנו.

udi102

New member
אה ובקשר לחוק שיתוף הזרים ...

אני מדבר על החוקים של המשחק עצמו ולא חוקים נלווים אתה כנראה לא הבנת ,בMMA זה חוקים שונים בסוגי המכות המותרות בארגונים שונים זה הזוי ...

בלי לזלזל בקיקבוקסינג שאני מעדיף אלף מונים על קרלינג ,קרלינג יותר נפוץ מצטער

moriarty

New member
מה לעזאזל זה קרלינג?

גם בכדורסל יש חוקים שונים בנוגע לעבירות, אאל"ט.
למרות כל הויכוח, אני מסכים איתך שצריכים לאחד את כל החוקים של כל ה-MMA.
נדמה לי שהיה פעם שרשור בפורום לגבי חוקים בתחום.

moriarty

New member
ראיתי את זה, זה נכנס לאולימפיאדה, נכון?

זה יותר נפוץ מקיקבוקסינג? אני בשוק, אין מצב!

BT24

New member
לא מסכים בכלל אודי.

לגרום לחתך זה מלוכלך אך ורק במובן המילולי, שאתה מתלכלך מדם קצת.

זה לא רק חוקי, אלא גם הרבה פחות פוגע מהכנעות מסוימות וגם מהרבה נוק-אאוטים.

ואני אישית לא מבין מה מסריח בזה. אם לוחם מצליח לחתוך לוחם אחר בצורה שתסיים את הקרב, מגיע לו. זה ממש לא פשוט וקל לגרום לחתכים כאלה.

udi102

New member
יכול להיות אני פשוט רואה את זה אחרת

לטעמי זה משהו מלוכלך כאשר הוא מבוצע בכוונת תחילה זה הכל

למעלה