מה הסיפור שיספרו ליד המדורה?...

Digi Lista

New member
מה הסיפור שיספרו ליד המדורה?...

חשבתי בהתחלה על אחד הדיונים הרגילים שיכולים להתקשר לחג ולסדרה אבל אז החלטתי לשנות טיפה כיוון במטרה אולי להעמיק את השרשור...כמובן שאם למישהו בא סתם להמציא איך תיראה המדורה של הדיג'יגורלים והדיג'ימונים ואת מי הוא היה אישית בוחר להזמין אני לא אתנגד,אבל הפעם אני רוצה לקחת את השרשור למקום טיפה שונה בתקווה שהשרשור אכן יגיע לעומקים חדשים. בואו נתאר את הסיטואציה שיש מדורה גדולה של חבר'ה מכול העונות,על כול אחד לספר חוויה ששינתה אותו במהלך הסדרה או אולי לא שינתה אבל הכי הפחידה,שמחה,ריגשה וכו'...איזה סיפורים לדעתכם היינו שומעים?(כאן הזמן להיזכר ברגעים מהסדרה ולשפוך מגילות)מה היינו אנחנו מספרים אם היינו חווים הרפתקאות כמו שעברו בסדרה/סרטים?... זה יכול להיות שרשור מעמיק עם הרבה ניתוחים של תחושות וקטעים וכמובן נקודות מבט אישיות של כול אחד(שזאת למעשה המטרה העיקרית של הפורום-לשמוע דיעות ונקודות מבט נוספות ומה שלאחד נראה כסתמי לאחר נראה כמרכזי והשאלה האמיתית היא על מה נותנים את הדגש). חוץ מיזה כמובן אני רוצה לאחל לכולם חג שמח,תרגישו חופשי לשתף גם בחוויות הפרטיות שלכם מהמדורות השנה(מי שעושה,אני לא)השנה ובשנים עברו...

כל הכבוד על היוזמה וחג שמח לכולם!

אני בדרך כלל לא עושה מדורה,אז אין לי מה לשתף. רציתי לפתוח דיון ושכחתי,על את מה/את מי כוכבי דיג'ימון היו שמחים לשרוף במדורה.מה דעתכם?

Digi Lista

New member
אני בעד,בשרשור חדש../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

גם אני כבר שנים לא עושה מדורה ומחר אני עדיין לא סגורה על מה בדיוק אני עושה-יש לי בעשר שיעור נהיגה בעפולה שזה אומר שאני יוצאת מהבית בסביבות 9 בבוקר(בגדול יש לי הסעה למקום שאני לא עובדת בו אבל ויתרו לי על נסיעה של רבע שעה בשבע בבוקר עד הבית של הילדים,נסיעה של ארבעים דקות עד המקום בו יורדים וחזרה הביתה של עוד 40 דקות בלי לעבוד אותו יום כי הביה"ס הרגיל בחופש)ויש לי אחר כך אפשרויות לסוע לבית שאן לילד ולמשפחה שאני מאוד אוהבת והאמא הזמינה אותי(זאת שאמרתי שעודדה אותי)וזה סתם אירוח נחמד וכיפיי וראיתי עכשיו שגם האמא של הילד שנסעתי איתו לבית חולים בחמישי התקשרה כנראה בשביל בייביסיטר מחר אצלו בבית(היא לא תהיה האמא והאחים שלו לא רוצים לטפל בו אחרי שהם חוזרים עייפים מהמדורות) ובגלל מה שהיה ביום חמישי אני מתלבטת אם בכלל בא לי(עוד לא חזרתי אליה בכלל,רק שמעתי שהשאירה הודעה קולית) ומצד שני למרות מה שהיה זה עדיין למען הילד אם יהיה מי שיטפל בו מחר כמו שצריך ואני גם ארוויח כסף על השמירה(אני בדרך כלל לא עובדת בעיקר בשביל הכסף אבל זה לא מזיק כשרוצים לממן דברים חשובים כמו הנהיגה שנמרחת כבר מלא זמן והכסף שמקבלים הוא המשכורת של שירות לאומי/צבא...)וזה ילד שאני אוהבת מאוד,אני מתלבטת,אולי בסוף אני אצליח לשלב בין כול הדברים ולעשות הכול(לשמור על הילד בבוקר,לסיים ולדחות את שיעור הנהיגה לצהריים ומשם להמשיך לבית שאן בשביל המשפחה שהזמינה אותי באמת מכול הלב והנשמה),נראה עוד כמה שעות... לאחי הקטן יש היום מדורה עם כול הכיתה וכמובן המשפחות,הוא רוצה שאני אצטרף אבל אני לא יודעת כמה הרעיון הזה קורץ לי,בכול זאת הילדים בני 10...

סבבה,אני אעשה את זה!../images/Emo45.gif

בקשר לנהיגה-גם אני למדתי נהיגה מלא זמן,אבל באמת מלא זמן,והספקתי להתייאש כבר מיליון פעם,אבל בסוף זה נגמר והוצאתי רישיון.אז אם אני הוצאתי-גם את יכולה!אז אל תתייאשי! ואני בעד שתלכי אל הילד,אם את אוהבת אותו ואת אומרת שבטח יהיה נחמד אצלו,אז למה לא?תנסי לשלב בין הדברים,אני יודעת שאת טובה בזה. ואולי באמת תשקלי להצטרף לאח שלך למדורה,אם הוא הזמין אותך זה סימן שהוא רוצה שתהיי שם,ואולי יהיה לך כיף,את הרי טובה עם ילדים.

Digi Lista

New member
מעולה../images/Emo51.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif../images/Emo13.gif

בקשר לנהיגה-זה נמשך כבר מעל שנה עם הפסקות באמצע(לפעמים של חודש/שלושה שבועות),אם אני אגיד שאחרי 70 הפסקתי לספור את השיעורים ועשיתי עד עכשיו רק טסט אחד לפני חודשיים(כי ביטלתי לפחות ארבעה מסיבות שונות אחרי שכבר נקבעו לי תאריכים),עברתי מהילוכים לאוטומטי,התגברתי על טראומות שהיו לי בגלל התאונה של אחי,שני המורים שלי שעבדו ביחד רבו ביניהם ובשבוע האחרון לקחתי את הכרטיס תלמיד שלי למורה שיותר אהבתי ואני לומדת עכשיו רק איתו,ב12.6 לתיאוריה שלי תעבור שנה ורק חסר לי שאני לא אסיים עד אוגוסט כי אז גם אין לי כרטיס שירות לאומי ואני אצטרך לשלם כסף גם על האוטובוסים בדרך לשיעור וחזרה(המורה הזה אומנם יותר חביב,מפרגן ומוצלח ללימודים מבחינתי אבל הוא לא גר בסביבה כמו המורה השני וזה חיסרון כשצריך גם לסוע עד השיעור,אפילו אם נפגשים באמצע הדרך)ובקיצור הכול הולך עקום גם כשיש לי צד מאוד גדול בעניין זה לא מקל וזה כבר נמשך הרבה זמן ועוד מעט לאחי האמצעי יהיה רישיון ואני עוד אתקע עם זה וככה אני גם לא יכולה לבנות על עבודה בסיום השירות כי אני לא יכולה להגיד אם יש לי רכב ולחפש מקום שמצריך אפילו טיפה נסיעה...בסוף יהיה רישיון זה ברור,אבל עד שהוא יהיה אני צריכה להמשיך להיות סבלנית...
על האמון שאני אצליח לשלב בין הדברים,לפעמים זה יוצא "תפסת מרובה-לא תפסת" ואני לא רוצה שזה יהיה המקרה...מה גם שנזכרתי שיש לי עוד עבודה לעשות שקשורה לאתר ולעיתון של הביה"ס הרגיל שאני נמצאת בו אחת לשבועיים,תיכננתי לעבוד היום אבל כרגע אין לי ראש להתעסק בעריכות רציניות(בכול זאת ילדים מג'-ו' ויש מלא שגיאות כתיב,חיפוף וניסוח בעייתי ואני לא מעלה לאתר בלי שאני עוברת על הכול ומשדרגת את מה שצריך,לעיתים קרובות אני מבקשת מהחבר'ה להוסיף דברים נוספים שיעמיקו את הכתבות וזה דורש עוד עבודה מצד כולם,כולל ללחוץ ולהזכיר שיגישו כי אחרת לפעמים שום דבר לא נמצא...)והכול ידחה קצת,אולי לעוד שעתיים(אני נגד לדחות בדרך כלל אבל אני רוצה להתעסק כשהראש שלי מחובר במאה אחוז למה שאני עושה וכרגע אני רואה שאני קצת מפוזרת ועדיף לדחות קצת את העבודה)... לגביי החגיגה עם אחי-אני אוהבת ילדים מאוד ובשבת שעברה נסעתי גם לטיול משפחות עם הכיתה שלו ועם אבא שלי ודיי נהניתי(בטח סיפרתי כאן...) ואני גם מאוד קשורה לאחי ואוהבת לראות אותו שמח ונהנה אבל אני לא בטוחה שבא לי היום להצטרף,כמו שאת בטח רואה אני קצת אנטי היום בלי שום סיבה,סתם מצב רוח שכנראה יחלוף מהר ובכול זאת אני מתלבטת...

טוב,אני מקווה שמצב הרוח יחלוף.

אצלי זה באמת לא היה ככה,אבל זה בכל זאת לקח לי כמעט שנה וחצי להוציא רישיון.אז אני באמת מאמינה שעוד מעט זה יקרה גם לך.
כן,את צודקת,אם את מפוזרת כדאי לדחות את העבודה ואם לא בא לך להצטרף אז עדיף שלא תצטרפי.אבל לכי תדעי מה יהיה עד הערב....

meytar

New member
בתור אחת שמגדירה את עצמה כפיטר-פן

אני לא מבינה למה יש לך בעיה עם ילדים בני 10? אני הייתי מציעה לך ללכת למרות שאני לא יודעת מתי תראי את ההודעה הזו. אני אסביר: את אחות בכורה אז אולי את לא יודעת מה זו ההערצה הזו לאחים הגדולים וכמה חשובה תשומת לב מהם. ואני יודעת שאת ממש לא מזניחה את אחיך והוא חשוב לך, אבל נראה לי שאם תלכי אפילו רק לאיזה חצי שעה זה לא יגזול לך הרבה זמן והוא ישמח מאוד. [:

Digi Lista

New member
אין לי בעיה עם ילדים בני 10.

ממש לא,אני אוהבת מאוד לעבוד עם ילדים בגיל הזה וגם בביה"ס הרגיל שאני נמצאת אני עובדת המון עם טווח הגילאים של 8-12 ובעיקר עם ילדי כיתות ד' שרובם בני 10 וברור שכשהחברים באים לאחי אני מדברת איתם ולפעמים משחקת ועוזרת להם להכין עבודות וגם לשכנה שלי שאני עושה עליה בייביסיטר(גם כשהיא מתחרפנת ומחליטה לירוק עליי ואז מתחננת שאסלח לה כי אני מבהירה לה שהיא מגזימה),אבל על מדורת ל"ג בעומר לא בא לי(שני ההורים שלי הלכו יחד עם אחי)אני גם ככה לא אוהבת מדורות אז עם כול האהבה האמיתית לילדים עדיין הייתי מעדיפה לבלות עם חברים טובים ומשפחה קרובה חגים,ככה על חשבון הזמן שבקושי יוצא לנו להתראות עם כול העיסוקים(צבא,שירות לאומי,לימודים,מעברי דירות,עבודה וכו'...)...בכול אופן בסוף לא הלכתי וזה לגמרי בסדר מצד אחי שגם ככה פינה את ההורים שלי חזרה הביתה והוא ועוד כמה חברים עדיין משחקים בחוץ... עכשיו לגביי מחר-איכשהו וגם לי לא לגמרי ברור איך זה קרה יהיה לי מחר יום מעניין שיתחיל משבע בבוקר כשנהג יבוא במיוחד אל הילד ויוריד אותו אצלי בבית(אמרתי כבר שהוא עבד של האימא?...),הכנתי כבר את כול המשפחה לאירוח,אצלי הבית מתאים יותר מבחינת תנאים לילד כזה-יש לי איך ולאן לטייל איתו(פחות מדרגות) ויותר מרחב תזוזה,אני מכינה לו גם מזרון להוריד אותו קצת מכיסא הגלגלים ואמרתי לאחי שאני אשמח לעזרתו(גם ככה אני שומרת בעצם גם על אחי כי חופש וההורים עובדים...),וסיכמנו גם שאם אצטרך ספר ילדים ברמה של גן(הילד בן 12 אבל הוא בכול זאת ברמה נמוכה יותר,לא כולם בביה"ס כאלה כמובן אבל אצלו יש גם פיגור קל עד בינוני,אני לא בטוחה בדיוק בדרגה אבל לא פיגור עמוק זה בטוח) אחי יביא מהשכנים שצמודים אלינו ויש להם ילדים קטנים,הולך להיות משונה קצת כי אני לא רגילה לארח ילדים מהביה"ס(ולא שאני לא רוצה,הבית שלי פתוח אבל זה לא תמיד אפשרי)ובגלל שהילד בכול זאת לא יצא מהבית לשום מקום מלבד לבית ספר ולבדיקות כמו שנסענו השבוע בחמישי...הילד יסע בערך בשתיים(הנהג כמובן כבר שודרג על ידי האימא והכי מצחיק שבסוף הוא עוד ישלם לה על הנסיעות שהוא נוסע ולא הפוך...)ואז אני אסע לשיעור נהיגה ואולי בסוף לאירוח של הילד השני שאני
בו והאמא באמת הזמינה מכול הלב כמו תמיד(אם לא יהיה מאוחר מידיי מבחינת זמנים)....נקווה שיהיה טוב,אני לפחות נורא רוצה בשבילי ובשביל הילד שנהנה ביחד גם אצלי(את הכסף אני ארוויח בכול מקרה) כמו שאנחנו נהנים בביה"ס וכמו שלצערי פחות נהניתי בגלל התנאים אצלו בבית וביום חמישי,בשבילי זה יהיה מצויין אם הוא,המשפחה שלי(בכול זאת עוד אדם שמכניסים הביתה והוא לא עצמאי) ואני כמובן נצא מרוצים מהאירוח המיוחד הזה(זה לא אירוח אמיתי אלא טיפול שכולל האכלה,החלפת חיתול ובגדים,הורדה מכיסא הגלגלים,הרגעה אם יבכה...)...אני אעדכן כמובן
בסוף כמעט ולא ענינו על הדיון עצמו...אני אנסה לענות יותר מאוחר... אה כן,יש לי משהו נוסף לספר לכם שקיבלתי באימייל וקשור להצעת עבודה מעניינת שאני שוקלת ברצינות לשנה הבאה אבל אני מחכה לשאר המידע,אם אני אחליט לקבל אותה(המציעים פנו אליי אחרי שהתרשמו אבל זה תלוי גם בי)יהיו לי שינויים רציניים מאוד בחיים...כול הפרטים בהמשך...

meytar

New member
to be continue...../images/Emo6.gif

וברצינות, כל הכבוד סטטה. ואני מאחלת הצלחה גם אם תחליטי לקבל את העבודה וגם אם לא, וכמובן בשיעור הנהיגה והכל..[:

Digi Lista

New member
......

את כול הפרטים עדיין לא קיבלתי (זה כאמור יקרה בימים הקרובים) אבל ככול שאני חושבת על ההצעה הזאת ברצינות אני דיי מרגישה שדרוג רק מעצם הפנייה,אני אקבל את כול הפרטים ואעדכן ובינתיים אני רק ארמוז שמדובר בעבודה מעבר לכול מה שדמיינתי לעצמי אי פעם,אבל כאמור עוד אין לי את כול הפרטים ולא כול הנוצץ זהב ולפעמים צריך ללכת לא למה שיוקרתי אלא למה שמתאים ורק אחרי שכול הפרטים יהיו אצלי אני אוכל להחליט סופית,אם התשובה תהיה חיובית החיים שלי בהחלט ישתנו,כולל מקום המגורים... אגב גם לכם מופיעים השרשורים למטה כסימני שאלה כולל בתוך ההודעות עצמן?לי כן וניסיתי גם קידוד או להגיב להודעות סתם לשם הבדיקה ורק כאשר אני לוחצת על התגובה להודעה אני יכולה לקרוא את ההודעה המקורית ולא את סימני השאלה וזה משונה,בחיים לא ראיתי תופעה כזאת,אם זה רק אצלי אני אחכה שיסתדר לבד(גלשתי כרגע בעוד פורומים בפרדס ורק פה יש את סימני השאלה במקום המילים)ואם זה אצל עוד חבר'ה אני אפנה להנהלת הפרדס שתעזור בעניין... היום היה לי יום מטורף,לא ישנתי כמעט בלילה כי כול הזמן התעוררתי עם דאגות איך יהיה עם הילד,מזל שאני רגילה לא לישון הרבה ככה שמבחינת תפקוד זה לא משפיע עליי...בשעה עשרה לשש קמתי סופית והתחלתי לחפש מה עוד לארגן עבור הנוחות של הילד,ברור שהשתדלתי מאוד לא להעיר את כול המשפחה אבל לא הכי הצלחתי,בשעה שש וחצי כבר ישבתי וחיכיתי על קוצים שהילד יגיע,בשבע כשראיתי שהנהג מתעכב(אפילו שאני כבר מכירה אותו טוב כדי לדעת שבימי ראשון הוא תמיד מאחר ועובד לאט נוכח סלידתו מתחילת שבוע חדש אחרי מנוחה)והאמא לא מתקשרת כבר התחלתי לתהות אולי בסוף ויתרו על הרעיון,בשעה שבע ועשרים בערך נשמע צפצוף וכמובן שזה היה הנהג שלא טרח להתקשר אליי אלא העדיף לצפצף כדי לאותת לי לצאת החוצה ולקלוט את הילד,כמובן שהנהג לא ויתר על עקיצה בעניין זה שהיום הוא יסע בלי מלווה עם אלה למקום של הפיגור העמוק ושהוא יתלונן למועצה,ברור שהוא צחק כי הרי הוא בכלל לא מבין למה השנה המלווה(אני...) לא מוותרת על ימים ולא מחפפת בכלליות את העבודה איתו ועם ההסעה אלא מקפידה על כול פרט ודואגת לכול ילד(לפעמים יותר מההורים שלו...),סיימנו לעקוץ והילד הורד מהמעלון ולקחתי אותו הביתה,הוא בא כול כך שמח שמיד התחיל לחייך ולכבוש את אימא שלי שכמו רוב האנשים שנתקלים בו מתפארים קודם מהמראה שלו(הוא אומנם משותק ועם פיגור אבל הוא יפה,עם חיוך כובש,עיניים מדברות וחתיך בכלליות)וכמובן פלטה "איזה יפה!"(בשונה מילדים אחרים הוא לא מעוות בפנים ואם היה ילד רגיל כול הבנות היו מסתובבות סביבו),הילד מצידו המשיך לחייך ולהגיב כאילו הוא כול הזמן מגיע לבית שלי והפתיע גם לאורך כול היום עם ההתנהגות שלו(לא בכה וזה ילד שדיי אוהב לקרצץ בדרך כלל,חייך המון,לא היה אנטי כלפי כול דבר כמו שקורה איתו הרבה והיה בכלליות מבסוט),אחי הקטן קצת פחד ונרתע ממנו בהתחלה אבל מבחינתי זה היה מסר חשוב להעביר לו על קבלת השונה והסברתי לו כול מיני דברים על הילד הזה ועל האוכלוסיה של הילדים בביה"ס,גם אבא שלי דיי נרתע כנראה מהכאב לב שמעורר ילד כזה שעל כיסא גלגלים עם רצועות מכול כיוון וחוסר יכולת לדבר(דווקא אומרים שעוד כמה שנים הוא יתחיל להגות כמה מילים ממשיות) אבל בכול זאת לא הייתה שום בעיה מיוחדת לאורך כול היום עם אף אחד מהצדדים,היה פשוט כיף ונחמד,ראינו יחד טלוויזיה והרקדתי אותו למשמע השירים של הילדים,השקנו עציצים,סיפרתי לו סיפור,שמתי אותו על המזרון וכו' ובהחלט עברנו בהצלחה את היום הזה...האימא לא התקשרה עד בערך חצי שעה לפני שבאה לקחת(הנהג לא יכל אז היא נידבה מישהו אחר)וכשהיא התקשרה היא אמרה שמבחינתה היא הייתה משאירה אותו אצלי עוד אבל הבהרתי מראש שאני עסוקה(אני עדיין זוכרת מה שהיה ביום חמישי,לא צריך לתת לה להשתולל מידיי עם כמה שאני אוהבת לעזור ואוהבת את הילד בפרט),היא אמרה שכול עוד אני גרה באיזור היא רוצה להמשיך את העניין שאני אעבוד איתו בחגים ואחרי הצהריים ושכרגע זה הפתרון כי להביא מטפל מחו"ל זאת פרוצדורה מבחינתה(שמענו...),כשהיא באה הילד התלבט אם בכלל בא לו לבוא איתה או שהוא רוצה להישאר ולפי המבטים שלו הוא דווקא לא התנגד להשאר עוד קצת,האימא סיפרה שהיא דיברה איתו מאתמול בלילה כמה פעמים ככה שהוא היה מוכן לעובדה שהוא מגיע אליי ואולי בגלל זה הוא התנהג כול כך יפה וטבעי...כבר חשבתי שאין לי בסוף שיעור נהיגה ואמרתי לעצמי שזה דווקא בסדר כי אני אוכל קצת להשקיע במשהו נוסף שרציתי(על הביקור אצל השני ויתרתי להיום למרות שהאימא שלו כול הזמן שאלה מה קורה איתי ואמרה שההפסד שלהם אם לא אבוא,אני מאוד אוהבת אותם וכמובן שאני אבוא ביום אחר ושיזכרו שהבטחתי ואני חייבת להם ביקור)ואז התקשר המורה והודיע שיש לי שיעור ושהוא פשוט שכח לעדכן אותי על ההסכמה לשינוי בשעה כמו שביקשתי יום קודם,אז נסעתי לכיוון השיעור נהיגה וכמובן נתקעתי באוטובוס הכי עמוס ומסריח מזיעה שאי פעם עליתי עליו בקו הזה ותוך כדי מתקשרת חברה ממש ממש ממש טובה שלי מזה 15 שנה וטוענת שאחרי כמעט חצי שנה שאני מנסה להשיג אותה והיא עסוקה היא רוצה לפגוש אותי דחוף כי קרה משהו והיא רוצה כתף תומכת,אני עוד לא מספיקה לסכם איתה ויש טלפון ממישהי שכבר שבועיים אני מנסה לתאם איתה בשביל לקחת כמה עבור הילדים של הביה"ס והיא תשמח שניפגש היום,בקיצור היה יום משונה לחלוטין ורק בשמונה ועשרה חזרתי הביתה ועם החברה קבעתי להיפגש יום אחר כי במילא כול לוח הזמנים הלא מתוכנן השתבש לי משעות הצהריים ועד שחזרתי הביתה אבל למרות כול הומס והשינויים הנסיבתיים אני חושבת שהיה לי בסך הכול יום דיי מוצלח והישגי וזה שהילד והמשפחה שלי הסתדרו טוב בכלל גורם לי לשמוח(אבא שלי לא מפסיק למלמל מהרגע שהילד הלך שהוא בשוק ממה שאני עושה ורואה כול יום ושמגיע לי הרבה כול הכבוד אפילו יותר ממה שהוא חשב מהתמונות ומהדיבורים כי לא כול אחד והוא מתכוון לעצמו בין השאר יכול לעמוד בטיפול בילדים כאלה)...

chi12

New member
גם לי יש סימני שאלה

אבל רק בהודעות הישנות יותר, ולא בחדשות.

meytar

New member
טוב לשמועD:

כמה זמן הוא היה אצלך בסך הכל, ד"א? לי לא היה כיף כל-כך בל"ג בעומר, וממש הצטערתי שלא הלכתי למקום אחר שהזמינו אותי אליו...די הצטערת כי זה החג שבד"כ הכי אהבתי ובשנה שעברה פספסתי איתו ורציתי לפצות על זה השנה עם מדורה כיפית במיוחד..לא נורא לפחות המדורה עם המשפחה שהייתי בה בערב הייתה ממש כיפית.

Hyde Snow

New member
תרומת את חלקי לשרשור.

ארני חושבת שבזמן הזה ינסו גם האנשים שלא תמיד בולטים\אהובים - כמו קודי, סוזי, איזי, טומי ושות' - להתבלט מעט, ולו רק בגלל הדמיון שלהם בלהמציא סיפורים או ביכולות הזיכרון ויכולות היספורת שלהם. טומי, למשל, ינסה לספר את הסיפורים שלהם בעולם הדיגיטלי, מזווית ראייה קצת פחות בוגרת והירואית. יש לזכור שהוא רק ילד, כמה שלא ירצה בכך. סביר להניח שהוא ייתרכז בעיקר בפרטים כמו עיר הצעצועים או הפצע שקיבל בברך. אין לי איך להרחיב.עזרה? >>;;

remundo

New member
בדיחות טוק טוק מטומטמות

של וימון ודיויס, צ'יזבטים עלובים של קאזו וקנטה.. צרחות של יולי על כמה שיש לה כאב ראש מכל הקשקושים של כולם, זיופים איומים מגיטרות/מפוחיות שננטשו אחרי שמאט ברח מהמדורה כי ג'ון הגיעה לשם, אה, וגם קושירו-האן וטאי יברחו ^^" הממ אין לי כוח להמשיך.. בשריפות כתבתי יותר;;

ממ...

מאט היה בטח מספר להם על הפעם ההיא במערה, כשהוא כולו נכנס לתוך עצמו ואז גאבומון הציל אותו 3: זה פשוט נורא מתאים לסיפור שמספרים מסביב למדורה... כזה, לשפוך הכל... לאדעת.. אני מניחה שהם פשוט היו חושפים את ה"סודות" שלהם, כמה שזה קשה... הם אפילו היו יכולים לעשות מין משחק... שכל אחד, בתורו, צריך להניח קרש במדורה ולספר משהו על עצמו שאף-אחד מהם לא ידע/יודע או משהו כזה.. ^^;; וטומוקי בטח לא היה עושה את זה... כי לא נותנים לילדים קטנים לשחק באש P:

למעלה