מה הסיפור שיספרו ליד המדורה?...

chi12

New member
ל'ג בעומר!

אני לא כ"כ רואה את גיבורי דיגימון חוגגים את ל"ג, כי ל"ג בעומר הוא חג מוזר O O. הם לא יקראו לזה לג בעומר, הם בכל זאת יפנים... הם יקראו לזה על האש. אני לא עשיתי מדורה מסיבה משונה. הסיבה הראשונית היתה משום שלא הבנתי את משמעות החג. אחרי שכבר הבנתי את משמעות החג קלטתי את האירוניה שבחג והחלטתי לא לחגוג אותו (אם הייתי חוגגת זה אם המשפחה). האירוניה היא כזאת בחג אמורים לחגוג את אור התורה ובמקום תורה סתם עושים על האש ומסריחים את כדור הארץ. חוץ מזה כמו שאני מכירה את לג העומר מחיי זה חג של פריקות עול. יש איזה קטע של להיות שמחים כשמגפה נעצרה, אבל זאת צריכה להיות שמחה אמיתית, שמחה של תורה. אז אם תשאלו אותי כבר עדיף לעשות מדורות ולקרוא להם בשם אחר או לחילופין לא לחגוג את החג בכלל. למחרת הלכתי למפגש פורום של מרימיד מלודי, והיה לי כיף. והיום יש לנו חופש כי מחר יש מתכונת בתנ"ך. משעמם פה, אז אני עוד שניה הולכת לחשוב על משהו.

remundo

New member
גמני לא חגגתי (מדורה) אבל פשוט כי לא היתה לי

שום מדורה ללכת אליה XP.. אבל נראה לי שאני אאמץ את הרעיון שלך למקרה שישאלו אותי מה עשיתי בחג, תודה ! זה באמת יפה מה שכתבת כאן! הממ העיקר שנהנת, כן! ^_^

chi12

New member
זה מחמיא לי שמאמצים את הרעיון שלי

למה לא היתה לך שום מדורה ללכת אליה? זה כ"כ עצוב
, החברים שלך לא חוגגים את לג' בעומר? המשפחה נשארה בבית? כך זה היה אצלנו ביום העצמאות.

remundo

New member
אין לי מושג

אבל הכי טובות שלי לא עשו כלום, וכך גם המשפחה-זה תמיד יותר חג של הילדים ולא של כל המשפחה. חוץ מזה שגם בשנה שעברה לא הלכתי לשום מדורה, אבל היה לי כיף לשבת בבית ולראות סרטים מצויירים במחשב. ולפני שנתיים היתה מדורה מכובדת אך לא כיפית בכלל. ולפני שלוש שנים אני כבר לא זוכרת. אני ביום העצמאות אל עשיתי הרבה יותר ממה שאת עשיתי, עשיתי רק קצת ותר ^^"

chi12

New member
אני עשיתי הרבה ביום העצמאות

זה שלמפחתי היקרה לוקח שנה להחליט לאן נוסעים, זה לא אומר שלא עשינו כלום. אני חגגתי את יום העצמאות, וזה באמת היה חגיגה מוזרה. אני לא עשיתי יותר מידי דברים מתוך בחירה. צריך לעשות מזה מלג' בעומר, חוץ מלמנגל דיגימונים.

remundo

New member
אני לא עשיתי הרבה

רק קטפתי פרחים ודיברתי הרבה באייסיקיו (אני יודעת, זה עתיק וזה ישן אבל זאת מישהי שלמחשב שלה יש בעיות להתקין מסנג'ר.. זאת שדיברתי איתה, לא אני! לי כן יש מסנג'ר!) אה, ורצחתי בדם קר ברחשים ונמלים לרוב. ביומהעצמאות. בלג בעומר לא מנגלתי דיגי'מונים. בכלל, מי (חוץ מדוגמון (שרצה לאכול את קולומון)) אוכל דיג'ימונים? אפילו הלוויתן ההוא לא אכל אותם באמת, הוא רק החזיק אותם בתוכו והיה כמו צוללת כזאת בשבילם (וקארי עפה עם המשרוקית. חמודה היא היתה פעם..)(איזי גאון.).

Apikachu L

New member
זה בטח יהיה משהו נוסטאלגי

כמו בקטע של העונה הראשונה, בו כולם הפכו לנתונים. מאט: כן אני זוכר... ><;; אני לא יודעת אם הם יכולים להיות כאלו, בטח רק יזרקו אחד על השני תפוחי אדמה. (טוב, האמת, אין לי כוח להגיב, כי יש לי מבחן בתקשורת מחר)

למעלה