מה הקומיקס שאתם הכי מכירים

Logan16

New member
מה הקומיקס שאתם הכי מכירים

שיש בו תוכן סיפרותי חזק ומעניין(לא כולל פרנק מילר ) אני צריך דוגמא שתראה לאנשים שקומיקס זה לא רק ציורים יפים קללות ומכות

gewitter

New member
איך אפשר להגיד

דבר כמו "קראתי, לא משהו" על נ´ לנקמה? אוי שיט, אמרתי גם.

Scum Bunny

New member
אני צריך לפרט?

לא אהבתי את סגנון הציור, והכתיבה היתה פשוט רעה. אני מבין שזה נורא אפל ומסוגנן ולא קומיקס סופר גיבורים מסורתי, ותקרא לי ציני מידי- אבל ראיתי כל תפנית עלילה (כולל הטוויסט הסופי) מגיע מקילומטר. מה לעשות. לא אהבתי. אבל זה רק אני. זה לא בהכרח אומר שזה רע, כמו שיש לי טעם אקצנטרי.

*GormE*

New member
ביפולר

מאת אסף ותומר חנוכה (BIPOLAR) ויש עוד מלא דברים אבל להם אין לי צורך שיכירו כמו את ביפולר

comicsgirl

New member
W.I.T.C.H

קצת מנגה כזה אבל מתוק ביותר! בלי מכות וקללות! אני לא שותה!
לא מעשן!
ולא מקלל!
כס´אמק נפלה לי הסיגריה לבירה!

yonabarak

New member
"לא באנו להנות" של אתגר קרת ורותו

מודן. לקהל ישראלי, אני לא ממליץ לנסות לשכנע עם קומיקס באנגלית. הדוגמא הכי טובה לקומיקס ישראלי בוגר, מיושב ועם רבדים ספרותיים כלשהם זה "לא באנו להנות".

moshikgulst

New member
אני מקווה...

שיש לך גם ת´ספר השני, כי הראשון נגמר בדיוק במתח...

moshikgulst

New member
?

הוציאו אותו (את הספר השני) בהוצאה עברית? או שיש לכם בספרייה באנגלית?

moshikgulst

New member
גם...

"סמטאות הזעם" של חנוכה וקרת לא רע... וגם ישראלי. מומלץ מאוד!

effigy

New member
marvels (יש לי הרגשה שאיתתי לא

נכון) זה הרבה יותר מציורים יפים והרבה יותר מקללות ומכות

comicsgirl

New member
האיות בסדר גמור!

Marvel היא חברה שרוב הקומיקסים שלה הם super heroes (סופר גיבורים) והרוב שם זה באמת מכות וקללות... מה אתה רואה מעבר?! סיפור יפה? נכון, אז מה?

chatenoire

New member
לא, לא

מארוול היא אמנם אחת החברות הגדולות לקומיקס, ועוסקת בעיקר בקומיקס מיינסטרימי, אבל הוא דיבר על Marvels, מיני-סדרה שצוירה בידי אלכס רוס המהולל (שגם כתב?...). זו סדרה של 4 ספרים שעוקבת אחרי כל ההתרחשויות בעולם הסופר-הירוז של מארוול, אבל מנקודת מבט של כתב פשוט. אני מצאתי אותה די מרתקת.

comicsgirl

New member
אווווה

אוקיי אז אני נורא מצטערת... אני פשוט לא הכי בקיאה בקטע הזה!
ושוב... סליחה!

למעלה