מה הקומיקס שאתם הכי מכירים

effigy

New member
זה לא באסיק../images/Emo35.gif

בכל מקרה מי אמר שאלכס רוס כתב... או צייר (וגאון בשעות הפנאי)

BluePrint

New member
transmetropolitan

עדיין לא התחלתי לקרוא, אבל בכל מקום שראיתי מהללים את זה. (כמובן שזה מורכב מציורים יפים, ויש שם הרבה קללות ומכות)

chatenoire

New member
אני לא יודעת עד כמה הוא עמוק

זה היה נושא השרשור, נכון?... אבל הוא משעשע מאוד, וממש אהבתי את הדמויות, את הרעיונות ואת כל הגאגים הקטנים שצצים ברקע כל הזמן.

BluePrint

New member
גם אני לא

אבל אם לא Transmetropolitan, אז Preacher. (אני חוזר על עצמי?) אין יותר עמוק מאלוהים.?

chatenoire

New member
כן...

יש קטעים עמוקים בפריצ´ר - אותם קטעים בהם ערפדים לא נחתכים להרבה חתיכות, מטיפים לא מחסלים אנשים במגוון צורות, ובלונדיניות לא יורות בבאד-גייז (that´s guys). פריצ´ר הוא שילוב טוב בין רעיון מעניין ו"עמוק", אלימות מכל הסוגים, הומור ואפילו קצת דרמה-רומנטיקה.

The Flash

New member
2 מיני סדרות

21 down- סדרה ממש מרתקת על מישהו שיודע שהוא ימות בגיל 21 מסיבות מסתוריות ואף אחד לא יודע למה וגם יש לו כוח - הוא יכול לראות את מה שגרם לאנשים למות ע"י נגיעה בהם מאודדדד יפה!!!!! Y - the last man - סדרה מאודדד מאוד מרתקת על זמן שבו כל הגברים בכל העולם מתו פתאום חוץ מאחד יוריק - הסדרה עוקבת אחרי מה שקורה לו כשהוא מנסה להגיע לחברה שלו באוסטרליה ובדרך יש הרבה סיבוכים כמו אימא שלו הסנטורית שלא רוצה שהוא יעזוב את הבית הלבן אחרי שהוא מגיע אליה ולפני זה דוגמנית על שאוספת גופות ורוצה למכור אותו למרבה במחיר 2 הסדרות המעניינות ביות שקראתי אי פעם

alro

New member
Y the last man

ענק משעשע וכמה שידוע לי - לא מיני סידרה אפילו לא מקסי סדרה רצה אבל לא לנצח הכותב טוען שהוא יודע איך הסדרה תיגמר אז אני אניח שזה יהיה משהו כמו RISING STARS של סטראזינסקי ימשך שנתיים שלוש ויגמר

effigy

New member
רייסנג סטארס

אכן ייגמר סופו של דבר... אבל יש עוד כמה חודשים... בהתחשב שחוברת יוצאת פען ב...

gilig

New member
Sandman כמובן, הוא יצירת הקומיקס

הראשונה שזכתה בפרס לספרות כתב אותו Neil Gaiman ומשתתפים בו המון יוצרים בכל מיני סגנונות ציור ולאורך כל הסדרה יש חוט עלילתי מקשר שבסוף ניסגר בצורה מדהימה חובה לכל אוהבי הקומיקס והספרות.

ykonijn

New member
הנה עוד כמה

Preacher Fables Hellblazer 100 Bullets וכמו שכבד ציינו: Transmetropolitan Y- the last man

למעלה