מה הקטע פה?

python 4

New member
אה, זה לא נחשב כמו ניכוס של סלבס.

גם טימי היום אמר שהוא רקד כמו איזה טוני מישהו, וטאבי אמרה לו שהוא צריך להפסיק לראות סרטי פורנו. ניכוס של סלבס משמעו להפוך אותו, לרוב שלא בידיעתו, לדמות אוף-סקרין בתשוקות, כמו דיאנה שהיתה חברה של שרי ומתה - how convinient - בדיוק לפני התחלת הסדרה, והאחיות וויליאמס שנאלצות לשחק טניס עם וויטני ובטח לשמוע אותה שרה.

python 4

New member
כן אבל זה היה שחקן

לא ראספוטין האמיתי. מה איתו בימים אלה, אגב? עדיין מת, אני מתאר לעצמי.

LauraLF

New member
חחח מסכנות האחיות!!!

וממש הגיוני ששרידן היתה בחרה של הנסיכה דיאנה שגרה בלונדון עד כמה ימים לפני שהיא נהרגה בפריז

Bow Wow2004

New member
למה, יותר הגיוני

לראות צ'ריטי ומיגל מדברים במחשב ב1999 באיכויות של עשרות מיליוני מגה הרץ? קאמון..

Bow Wow2004

New member
אז אם זה ככה - את שרידן הביאו

לסדרה: לא בגלל כישורי המשחק המדהימים שלה (שמעתי שהיא בוגרת קורס מטודיקה של לי שטרסברג), לא בגלל יופיה הנסיכי ולא בגלל המוכרות שלה שתמשוך צופים רבים לסדרה... הביאו אותה רק בגלל הסטורי-ליין של דיאנה ובגלל שורת הטקסט: "את/אני גם נראית כמוה". זהו!!

Bow Wow2004

New member
אם זכרוני אינו מטעני

גם לאנדרה מבברלי הילס 90210 היה חלום בסגנון "קארי" שהיא באה והורסת את הנשף ומנסרת את כולם. מישו זוכר? אני צודק?

t o o l

New member
מישהו

למישהו יש ספוילר.... אמיתי האם הסרט הזה יצליח להפריד בין צ'ריגל? בבקשה..... ולא... לא ראיתי את הקארי הזה.

LauraLF

New member
../images/Emo58.gifהנה התשובה

הסרט לא וגם לא מה שיקרה... אבל בואי נגיד שיקרו דברים יותר גרועים מזה.

t o o l

New member
אוי ויי

מצטערת מישהו יכול להגיד משהו? אחד אומר שהיא תתנהג כמו קארי השני אומר שלא תחליטו אנשים... :)

LauraLF

New member
אני פרטי לי

אני בחורה. ואת באמת רוצה שאני אגלה לך? ולא בדיוק כמו קארי... אבל בסגנון

LauraLF

New member
היי

אני ככה סתם לא סולחת לאנשים אבל בגלל שאת אוהבת את TOOL שהם אחת הלהקות האהובות עלי...! אוקיי מיגל ישכב עם קיי ויעשה איתה את מריה אייבי בנט...שכל הזמן בסכנת חיים וצ'ריטי ויתרה על מיגל בשביל להציל את מריה... ואז הם נפרדים... וגם פה ושם יהיו עוד הרבה בעיות...צ'ריטי תהפוך לזומבי... תהיה מוקפאת בתוך קרחון ותגיע לגהנום...

למעלה