מה הקטע שלכם? למה?

סקרנית2

New member
מה הקטע שלכם? למה?

לא יכולה להבין את הקטע הזה שגברים מראים התלהבות כאילו מתאהבים עוד רגע ואז פתאום בלי מריבה או משהו פשוט נעלמים\מבריזים.... מה הקטע שלכם ולמה?

תגובה!

חמודה כמו שאת לא באה עם ספר הדרכה גם לא הבנים יש דברים שלא צריכים להבין ופשוט לזרום...

Vdrums

New member
תראי, יש ויש, את לצערך נתקלת

בסוג הגברים שלא מסוגלים להתמודד עם כל מה שכרוך בלהיות בקשר עם אשה. אז שפתאום קשה להם או הם לא יודעים מה לעשות הלאה הם נעלמים. (אגב זה קורה גם לנשים).

Sefy

New member
אני לא יכול לדבר בשם כל הגברים

אז אני אדבר בשם עצמי. יש לחץ עצום על גברים שיראו קשיי-עורף וחס וחלילה שלא יראו רגישות, כי אז זה כאילו עושה אותם חלשים יותר. אז לפעמים יש את אלו שכן מראים התלהבות ואז באים אחרים והורסים להם את זה, אז הם צריכים שוב להוכיח שהם "גבריים" יותר.

אמממממ

גם לנשים זה קורה, לא רק לגברים. לפעמים אנחנו פשוט לא יודעים מה אנחנו רוצים. אז בהתחלה יש לנו התלהבות, כי ככה מרגיש לנו באותו הרגע ויש רגעים אחרים, שהם הבן אדם שמולינו לא בא בדיוק בטיימינג הנכון ואנחנו לא ממש נלהבים לראות אותו. אין לזה סיבה. או שאולי בעצם כן..?
בן אדם, שאת בתחילת ההכירות איתו, את לא ממש יודעת מיהו ומהו ולא תמיד הוא 'עושה לך את זה'. לא רק במערכת זוגית.

סקרנית2

New member
לפחות לא נעלמתי....

אם לא הייתי מעוניינת הייתי אומרת לו את זה. הבעיה שהם פשוט נעלמים ולא מתקשרים תקופה, ואז שוב חוזרים ומנסים ומתנצלים שנעלמו ומבטיחים להיות רציניים וכשאני משתכנעת לנסות שוב הם שוב נעלמו...זה קרה לי כמה פעמים ואני לא מצליחה להבין את זה

גברברת

New member
לא חושבת שזה קשור לגברים או נשים

זה יותר עניין של אופי. אני מודה שאני באופן אישי לא מאמינה גדולה בקלוזרים, במיוחד לא כשמדובר במישהו שנפגשתי איתו פעם פעמיים וזהו. אם אני מרגישה שזה לא זה אז גם אני עושה "הודיני" ולא מתעכבת לשיחות פרידה מתישות.

יש לי שאלה לגברים פה..

כמה מהגברים שנמצאים פה בפורום נתקלו במקרה של בחורה שיצאה איתם כמה פעמים, הצהירה על רגשות, ואז נעלמה מבלי לומר מילה?..

Sefy

New member
אני לא יכול להעיד על עצמי

כי אני מראש מודיע שאני לא מעוניין בכלום כרגע...

AlteX

New member
אםנם זה לא נקרא "הצהרת רגשות"

אבל יצאתי פעמיים עם בחורה אחת. פעם שנייה היתה עם החלפת "משלוח מנות" כי זה היה בסביבת הפורים. לאחר מכן, אחרי עוד כמה שיחות, היא פשוט הפסיקה לענות לי לטלפונים. אחרי שהתקשרתי אליה מטלפון לא זמין לטלפון שלה בעבודה, היא ענתה (כמובן בלי לדעת שזה אני), ואחרי שאמרתי מי זה, המשיכה לדבר כאילו הכל כרגיל, אני עדיין הייתי "מאמי" ו"חמוד", אבל אחרי כמה מילים של "מה שלומך?" פתאום היא אמרה לי "הבוס שלי נכנס, אני לא יכולה לדבר" ופשוט ניתקה לי בפרצוף... בפגישות שהיו לנו היא סיפרה לי שהבוס הזה עושה הכל למענה, הוא אפילו נסע לקנות לה תרופות שהיא היתה צריכה דחוף בזמן העבודה שלו. לא נראה לי שהוא היה עושה לה בעיות בגלל שיחת טלפון אחת בזמן העבודה. בכל מקרה, הבנתי את הרמז ולא התקשרתי אליה יותר. אבל מה, גם אני פעם נעלמתי למישהי, וזה משהו שלעולם לא אסלח עליו לעצמי! זה דווקא לא היה תוך כדי קשר רומנטי (לא מאמין שהייתי יכול להעלם תוך כדי קשר כזה). היתה בחורה שנפגשתי איתה פעמיים (מצחיק איך היתה תקופה שבה כל הנסיונות שלי לפתח קשר נגמרו תמיד אחרי 2 פגישות גג). היו לנו שיחות נפש מאוד ארוכות, הרגשתי שעברנו דברים מאוד דומים בעברינו וחשבתי שאני לא מכיר מישהי שמבינה אותי כמוה. הסתבר גם שפעם ראיתי אותה באיזה מועדון, רק שלא היה אומץ להתחיל איתה (היא גם היתה שם עם אמא שלה), אבל מה - היא זכרה אותי מאז! בקיצור, כל הדברים האלה היו בשבילי מין סימן שהפעם זה הולך להצליח ולעבור את רף שתי הפגישות... אבל התבדיתי, אחרי הפגישה השניה היא התקשרה אליי ואמרה לי פשוט "אני לא רואה בך בחור"... אני כמובן הבאתי הבנה ואמרתי שאין מה לעשות, לא תמיד יש משיכה וכו' וכמובן שאני אשמח להשאר בקשר ידידות איתה (היא מאוד רצתה את זה)... אבל בפנים הייתי מאוד עצוב ואפילו שבור, היו לי כבר כ"כ הרבה תכנונים בראש לשנינו... בהתחלה שיתפתי פעולה. בד"כ היא היתה מתקשרת אליי אחרי אולי שבוע שלא דיברנו ותמיד מתחילה מ"למה אתה לא שומר על הקשר???", עד שפשוט נמאס לי. כמובן שהאמת המרה היתה שבשבילי אז זה היה או הכל או כלום, ואת האמת הזאת לא מצאתי את האומץ להגיד לה. אז פשוט נעלמתי... הפסקתי לענות לה וגם מחקתי את הטלפון שלה...
ואני לא אסלח על זה לעצמי לעולם! הדבר הכי גרוע הוא שעוד בתחילת הקשר שלנו, היא סיפרה לי על בחור מגרמניה שהיתה גם בקשר איתו, וכנראה גם לא רצתה אותו בתור בן זוג, וגם הוא נעלם לה. אני כמובן הבאתי אז הזדהות ואמרתי כמה הדבר שהוא עשה פוגע... אבל בסוף, עשיתי לה את אותו הדבר בדיוק...
זהו.

גירפה 8

New member
ולפעמים זה מגיע לדרגות מטורפות

בדיוק לפני שבוע "נעלם" לי מי שהיה החבר שלי במשך 4 חודשים. לא פגישה או שתיים' 4 חודשים אינטנסיבים' סוערים, מלאי הצהרות אהבה. בבוקר עוד דיברנו וקבענו להפגש בהמשך היום ואפילו תככנו טיול של כמה ימים. וזהו. אני פשוט לא יודעת איך לקרוא את זה, מה לעשות עם זה, מה כבר אמרתי, מה לא ראיתי? כל האהבה הזאת היתה שקר?

Vdrums

New member
קרה לי גם 3 חודשים מטורפים /

שנראו לנו ולסובבים אותנו כמו שנה. ביום אחד הכל נגמר. אפשר לדעת אם יש או אין אהבה רק שהיא נגמרת...

גירפה 8

New member
ומישהו מכם נעלם למישהו השני?

כי ההעלמות היא הדבר הלא מובן, הלא הוגן, שמשאיר את הצד הנטוש, המום וחסר תשובות, ובמיוחד אם עברה תקופה ואתם כבר לא שני זרים, אתם זוג שעד לפני שעתיים הייתם מאוהבים, איך אפשר לא להרים טלפון? מה זה הדבר הזה?

לי קרה מקרה כזה.

יצאתי עם בחור חודשיים. האמת, הקשר היה דיי סבוך [אחיו היה מאוהב בי אחרי קשר קצר שהיה בנינו; הוא, מצד אחד, רצה אותי, מצד שני, נעמד לצד אחיו הפגוע]. בכל אופן, שנינו הצהרנו על מערכת יחסים פתוחה ואז הצעתי לו לבוא איתי לאירוע. הבחור נלחץ [אלוהים יודע מאיפה הוא הבין שזה אומר שאנחנו עודמים להתחתן מחר] ונעלם לי. אחרי שלושה חודשים הוא התקשר ואמר שהוא נלחץ והיה מבולבל. היום, יד הגורל, לי הזדמן לנתק את הקשר בלי להסביר.

jessy19

New member
סקרנית...

ראשית אל תכלילי, יש כאלה שבאמת מתאהבים אבל הם נהיים מבולבלים ולא יודעים מה לעשות ומתחילים להיבהל והתגובה הראשונית שלהם לבילבול יכולה להיות היעלמות.

לארה1

New member
סקרנית לי יש תיאוריה משלי../images/Emo141.gif

ראשית אני חושבת שאם הוא הלך זה סימן שהוא היה צריך ללכת. בקצרה , אני באמת מאמינה שאם מישהו הולך הוא פשוט אינו ראוי לי , קטע ההעלמות ללא כל סיבה ידוע מוכר ומריח מאוד לא טוב , אבל בכל פורום של זוגיות את תמצאי אותו. הדבר השכיח ביותר וראית זאת באחת התשובות אליך , הוא שהם שבים לאחר תקופה של כ- 3 חודשים. מדדתי אחות שלי ואני אומרת לך עם יד על הלב - הם חוזרים. אממה? זה פוגע , זה מעליב וזה איכשהו מצליח לפעמים לעשות לנו צלקת כזו על הנשמה. אני תמיד יוצאת מתוך נקודת הנחה פשוטה שהוא הכיר מישהי וטוב לו ושהוא ישוב אבל אני כבר לא אשוב אליו. לדעתי זו הסיבה שגברים מנתקים קשר , זה חוש הצייד של רובם אני לא בעד הכללות ולכן לא אכתוב כולם. קחי את עצמך והמשיכי הלאה ,נסגרת דלת - נפתחים המון חלונות. ואם תחליטי לשוב אליו , אשריך וטוב לך. מנסיוני האישי גבר שעוזב לאחר חודשיים פשוט הכיר אחרת והוא לא יזכה ממני למכתב או לכל דרך אחרת של התקשרות.(אם וכאשר הוא יצור קשר -אני אשיב ב"אהלןןןןןןןןןןן , איפה אתה? מה שלומך?") אבל אני לא אפגש איתו שוב! כתבתי בהתחלה שהוא פשוט לא ראוי לך. תחשבי על זה? אולי יש בזה משהו? לארה

למעלה