מה הקטע שלכם? למה?

סקרנית2

New member
נכון אבל....

זה משגע אותי באותו רגע,זה פוגע ומעליב מאוד,מוריד את הביטחון העצמי,למרות שאחרי ימים או שעות זה עובר לי ואז לא מעניין אותי ממנו ואני בכלל שוכחת מזה אבל אז הוא חוזר ולפעמים מצליח לשכנע בתחנוניו שקרה משהו ואני צריכה לסלוח,כל אחד והתירוצים שלו,והיום לפחות 4-5 כאלה עד היום

סקרנית2

New member
כן,היה לי אחד כזה

אמר שנילחץ ממה שהרגיש וזה בא לו מהר מידי הכל,ולכן נעלם ולקח לו הרבה זמן עד שסלחתי והסכמתי שוב להיפגש ואז....הבריז ונעלם שוב

קראתי את כל ההודעות ואני חושבת

שמצד אחד, ברור שהיעלמות פתאומית ללא הסברים אינה התנהגות ראויה, אבל מצד שני (לא שזה מצדיק משהו), אדם ש"נעלמו" לו כמה וכמה פעמים צריך גם לשאול את עצמו שאלות. כי לא מספיק למצוא את האשם כדי להפוך לאדם מאושר. אדם שחווה תופעה של היעלמויות בלתי צפויות, הוא כנראה חסר חוש הבחנה, נוטה להשלות את עצמו, לא מזהה מצבים חברתיים או כולם יחד. לא מאשימה את הנפגעים חס ושלום, אבל לטובתם, כדאי להם להיות צלולים ולא לחיות בעולם מדומה בו אוהבים אותם עד עומקי הנשמה, עד שהאמת מתנפצת בפנים.

סקרנית2

New member
אני מנסה להבין מה לא בסדר

אם אמרתי או עשיתי משהו לא בסדר אבל כמובן אין לי תשובות,ואני מדברת על מקרים שנעלמים אחרי פגישה ראשונה או שניה שלישית,אם היו יותר פגישות- אלה היו קשרים יפים וטובים,אני גם מדברת עם חברות ומסתבר שקורה להן אותו דבר והן לא מבינות למה נעלמו להן אחרי שהיה כל כך טוב,ככה שלא רק לי זה קורה ואם חלקם חוזרים ומתחננים שאסלח אז כניראה שלא עשיתי משהו שגרם להם להעלם(גם לפי התירוצים הם מודים שאני הייתי בסדר והם לא)אבל עדיין נישאלת השאלה-למה?

רק רגש

New member
אין קטע כזה תמיד,אם זה קורה

אז סימן שהיתה איזו בעיה. אני חושב שלהעלם זה לא הגון אבל זה סוג של ניתוק קשר

רק רגש

New member
סקרנית2, את נותנת משפט אחד

ללא כל רקע והסבר קשה לדעת מה את מתכוונת.

למעלה