מה הקטע של הבלוגיה לשקר את הקוראים

GinAndTonic

New member
ועדיין לא מצדיק לדעתי פרסום 3 מתוך 4 פוסטים

של אותו בלוגר, באותו נושא. בטח לא לאתר שרוצה לעודד עוד כותבים. נקודה. סוף.

Bezalel P

New member
הישרדות

מנסיוננו, תכנים הנוגעים להישרדות (וראליטי בכלל) מעוררים עניין רב בקרב הגולשים ולכן אנו מוצאים לנכון לקדם אותם בהתאם. הבלוגר הספציפי הזה נענה לקריאתנו ללוות את התוכנית, ובנוסף אליו מקודמים גם תכנים של בלוגרים אחרים כאשר כמו בכל נושא אחר אנחנו נשמח למצוא תכנים מתאימים של מגוון כותבים (והלא בגלל זה פרסמנו את ההזמנה ללוות את התוכנית).

dusa35

New member
נסיונכם לא עומד במבחן המציאות -

לא מצליחים ליצור דיון סוער או עניין, ולפעמים זה נראה כאילו כבר לא תצליחו גם אם חייכם יהיו תלויים בזה. לפני כמה חודשים כל פוסט או קישורית בעמוד הראשי היו גוררים מינימום 80 תגובות, ועכשיו חלה נחיתה כואבת, והמאמצים נראים יותר ויותר נואשים. אולי הגיע הזמן לפנות מקום לניסיון של מישהו אחר... אני מציעה את מועמדותו של : GinAndTonic

GinAndTonic

New member
הבנתי. אז אולי, תשחרר קריה לליווי דו"ח העוני?

או אולי, דו"ח לעיסוק בהתפתחות המס על המים? או אולי, על תחקירים בתכניתו של אמנון לוי? או אולי, מעקב אחר תכנית מסויימת בערוץ 8? התגובה שלי פופוליטסית. נכון. אבל גם אתם, פופוליסטים. הבנתי שאתם רוצים לעשות כסף. אבל לא יקרה כלום, אם תאזנו קצת, ותתרמו לתרבות. "נענה לקראיתנו לעקוב". אז אתה, שנראה לי אדון עם טוב טעם ואני דיי בטוח - אחד שלא צורך את ההשרדות של הבלוף - צריך יותר מכולם, ולך יש אחריות - לאזן. מה דעתך, הרי על הבלוג שלי המלצתם לא פעם - שנעשה חוזה - ובו אני מידי שבוע אבקר את תכניות הריאליטי. תמורת זה - תפסרמו אותי בעמוד הראשי. תאמין לי, שאני אקפיץ כל כך הרבה עילגים - כמו שמקפיץ הבלוג על השרדות ואף יותר - אלא שהם באמת עשויים גם להחכים ולראות עוד זוויות. אני עכשיו חותם על זה. בוא תפרסם קריאה כזאת.

Bezalel P

New member
הצעה מעניינת

אבל אני מניח שאתה יודע שאין לנו אפשרות לערוך חוזים כאלה. אתה מוזמן לכתוב על ראליטי כמו על כל נושא אחר שמעניין אותך, ואנחנו נשקול אם לקדם את הרשומה כמו בכל מקרה אחר. אגב, אתה בעצמך אומר שאתה לא כותב על ראליטי והנה עדיין קידמנו רשומות שלך. אז כנראה שכן מקודמים גם תכנים טובים שאינם ראליטי...

GinAndTonic

New member
זה יום עצוב. ועל כן הרשה לי לפרוש

מהחצי וויכוח, חצי דיון בוסרי, שמתרחש פה.

למען הסר ספק

אין כל קשר שיווקי/מסחרי/מיני לבין אתר תפוז ואיני כותב מטעם אף אחד מלבד עצמי. לא מטעם תפוז ובטח שלא מטעם הפקת הישרדות, שלו היו רוצים שמישהו יכתוב מטעמם, בודאי היו לוקחים מישהו שמעט יותר מפרגן וקצת פחות קוטל את התוכנית. אני אדם פשוט שנהנה לאתגר שהציבו בבלוג הבית לליווי העונה מתחילתה ועד סופה. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1537715 כמובן שלא אשקר ואודה בפה מלא שאני שמח שכתיבתי מצאה חן בעיני רבים ומצאו לנכון לקדמה. אני חושב שזה די ברור שהישרדות כרגע היא הריאליטי המוביל התורן ומוצר בעל עניין גבוה בקרב חתכים שונים באוכלוסיה, ואני חייב לציין שאני שמח על הקידום הרב. אני אומנם לא אוהב להעיד על עיסתי, אבל אני חושב שתוכן הבלוג שלי, על אף הנושא שבו הוא עוסק, רחוק מלהיות רדוד. הכתיבה משעשעת, מנוסחת לרוב כהלכה, לא מביישת ויוצאת מהבנאליה של סתם תיאור מצב וגיבובי הערצה. אולי אתה לא מתחבר לסידרה, אבל אני חושב שאם תעיף מבט בתוכן פעם אחת, יתכן וגם אתה קצת תהנה ממנו. (ואולי לא, אבל היי, מה יש לך להפסיד כבר?) בכל מקרה הישרדות הולכת להיות מקודמת. יש לכך קהל רב שנהנה מקידום וקריאת חומרים בנושא. אני דווקא חושב שזה צעד יפה מצד תפוז, גם כיום וגם בעבר, לתת במה בנושא לבלוג שלפחות מנסה לסקור את הנושא בצורה טיפה יותר בוגרת, צינית, אולי טיפה מתוחכמת (כמובן מנקודת מבטי בלבד, בוודאי שיש אנשים שחושבים שהכתיבה שלי היא זבל מוחלט, וזה לגיטימי לגמרי) כבעל נסיון בעולם הבלוגים התפוזי (ברשותי עוד 2 בלוגים נוספים שאחד מהם קיים יותר מחמש שנים) אני יכול להעיד שמעולם לא הרגשתי מקופח בתחום הקידומים, ונושאים רבים ומגוונים שכתבתי עליהם קודמו במהלך השנים, גם שלהיטים תורנים אחרים ככוכב נולד,האח הגדול או ג.יפית קודמו במגביל. הבלוגים הם אינם עוסקים בהשרדות (אחד עוסק בכל נושא שעולה לי בראש והשני בסיפורים ושירים שאני כותב). אתה מוזמן לבקר, הם אולי ימצאו יותר חן בעיניך. הבלוג הרגיל: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=pufpuf בלוג הסיפורים: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=gmg המשך יום נפלא, שלומי

GinAndTonic

New member
כל מה שלא יעסוק בתרבות הפופ-קפיטליזם יבורך

אני מודה לך שהצטרפת לדיון בתשובה רצינית ומעמיקה. נעם לי לקרוא.

אכן רשומות מוצלחות

לא ראיתי ולו פרק אחד מהעונה הזו (ראיתי כמה מהעונה הקודמת), ועדיין נהנתי מאוד מהרשומות
(שאין מצב שהייתי מגיעה אליהן אם זה לא היה מקודם)

Bezalel P

New member
בלוג חדש

אני מניח שאתה מתכוון לתווית "בלוג חדש", שמופיעה על קידום התוכן בדף הבית. התווית הזאת מופיעה על הבלוג באופן אוטומטי במשך 30 הימים הראשונים לאחר פתיחתו. אין לזה כל קשר לכמות הרשומות שפורסמו בו. במסגרת קידומי התוכן מהבלוגים מקודמים לא מעט בלוגים חדשים. בעיני השאלה מתי הבלוג נפתח או כמה רשומות יש בו אינה רלוונטית לשיקולי הקידום שלו. אנחנו בוחנים כל קידום לגופו בהתאם לרשומה הספציפית.

gils33

New member
הייתי מת לדעת

מאז שהוקם האתר,כמה שרשורים היו על עניין הקידומים? זה קורע אותי מצחוק כל פעם מחדש. כמובן מבלי לפגוע באף אחד דעת יחיד בצלאל - יש מספר?

למעלה