מה הקטע של העונה הזאת?? מתחילה לעצבן

shanistern

New member
מה הקטע של העונה הזאת?? מתחילה לעצבן

אם הן כל כך צריכות כסף- מה עם טס וניק? דרוברס גם שלהם, ומה עם אלכס? יש לו מלא... מה הקטע? כל העונה הן מתבכיינות ומתבכיינות על הבצורת ועל ההחלטות השגויות של גרייס, כשהפיתרון ממש לידן. מקווה שהעונה הזו תשתפר

אני לא הבנתי משהו אחר

א. לאלכס אין כסף. הרי הוא היה צריך כסף מברייס לשלם לפיונה בסוף העונה הקודמת. ב. מי אמר שלניק ולטס יש? ג. מתחילת הסדרה, תמיד דיברו על הצרות הכלכליות של דרבורס, כך שהפרק של אתמול לא היה שונה. אני לא הבנתי למה יש להם רק פרות, איפה האלפלקות של טס, איפה עגלים וכו'. לא הגיוני שלחווה כזאת גדולה, יש כמה פרות מסכנות וכמה סוסים וזהו. אולי זאת דרך להראות עד כמה הבצורת פגעה בכולם.

היו יותר משני פרקים לאורך הסדרה

כך זה התחיל ההשוואה בין קילארני ועודף הכסף לדרוברס שצריכים כל הזמן להשיג מימון

אז ככה

לגבי האלפקות-שוות המון כסף ומאחר ולטס זה היה "סתם" תחביב שלא קשור לניהול חווה-הן נמכרו לגבי העגלים-דווקא יש, חייב להיות כי הכלכלה בדרובר בנויה מחבקר לבשר ולא לחלב ולכן הם חייבים לגדל את העגלים (זה מידע כללי לגבי חוות גידול) כבשים-דווקא יש והמון עכשיו איפה כל זה??? במקלאוד המקורי-אבל כיוון שמזמן הסדרה הפכה לעוד משהו בסגנון היפים והאמיצים או שושלת או סתם משהו מטופש אחר בסגנון, אין מה לחפש יותר מדי הווי חוואות. לגבי טס וניק- דווקא השיקול הכלכלי הוא היה העיקרי שבגללו הם נסעו דובר היה בהמון כסף

ל MKMK המקורית

הסיבה שניק וטס נסעו אם זכרוני אינו בוגד בי, זה לא היה הצד הכלכלי, אלא הקידום של ניק. ניק שכל חייו התכונן לרגע הזה בשבילו זו הייתה קפיצת מדרגה. אופן העבודה זה מה שמשך את ניק ופחות הכסף.

רוחמה את טועה

אמנם היתה כאן אפשרות קריירה משמעותית אך טס בפרוש הדגישה שהכסף טוב. זכרי שהרי רצה ליצור לניק חווה במתכונת החוה הארגנטינאית על מנת שיישאר באוסטרליה. אבל בפרוש טס הדגישה את הצד הכלכלי.

einat8

New member
העונה דווקה טובה

אבל משהו מוכן להגיע איך הגיע כל הרוע בהתגלמותו העונה לשם אשלי ומה הכוח שלה במדיוק שם חוץ מרוע ואחות של מרכוס שמעצבנת את כל בנות מקלוד ואני אהבתי איך שגרייס הכניסה לה בסוף כי מגיעה לה משהו ראה את הפרק של אתמול היה יפה

תראי שוב את עונה 1 ותגידי אם יש קשר כלשהו

עונה יפה, כן לסדרה בפני עצמה אבל אין שום קשר ולו עקיף לבנות מקלאוד המקורי-ז"א עד עונה 6, מכאן האכזבה של אלו שכבר ראו אותה עד סופה, אין בה שום דבר שמזכיר חווה, בע"ח, הקשר לטס ולקלייר בכלל לא מוזכר אפילו, רק מלאכים, רוחות וסיפורים הזויים על ילדים שפתאום צצים לחיים. שוב, נחמד, אבל לא קשור לבנות מקלאוד.

אין ספק שהסדרה השתנתה

העונה הזאת היא עונה טובה, למרות החלפת הדמויות בקצב מסחרר. אתה לא מתרגל לדמות והיא כבר איננה. זה החיסרון של העונה הנוכחית. איבדנו שלוש דמויות מרכזיות וחשובות: אלכס, רייגן וג'ודי. לכן קשה להתחבר לסיפורים, מתגעגעים לדמויות שאינם עוד

אני לא מסכימה איתך

הדמויות שציינת הינם דמויות שנוצרו על מנת "לסתום" את החור שנפער בתכלית העלילה-בנות מקלאוד. הרי כל הרעיון היה סביב קלייר כדמות ראשית וטס משנית ופתאום שתיהן נעלמו ומה נשאר? כל יום צצה בת חדשה הטוענת לכתר. ואלכס-התפקיד שלו היה לקדם את העלילה, עכשיו גם הוא וניק נעלמו. הזוי לחלוטין.

אני מסכימה עם MKMK הדמויות באמת נוצרו

על מנת לסתום חורים וכל פרק אני באמת מחכה שיקרה משהו מעניין ואני רוצה להוסיף ולומר שפעם כל פרק שהייתי רואה הייתי סחוטת דמעות, היה תמיד עצוב ומרגש ותמיד היה איתי טישו כי הייתי יודעת שהפרק שהולך לבוא יהיה פרק סוחט דמעות והיום מה נשאר? לצחוק וללגלג ....אני מתגעגעת לאלכס , הוא היה עוד איכשהו נחמה אחרי שג'ודי עזבה ואחרי שניק עזב. למה התסריטאים לא סיימו את הסידרה בשיאה? מדוע? עדיף היה להם להרוס אותה?

גינגיית היחידה וMKMK היקרות!

קלייר עזבה את הסדרה בעונה הרביעית, ובכל זאת המשיכו שתי עונות מוצלחות בלעדיה והסדרה הייתה בעלייה. סטיבי הוקפצה מיד לדמות הראשית וכולם קיבלו זאת בהבנה, וכשטס עזבה היה קצת יותר קשה כי היא עזבה עם ניק, איבדנו שני דמויות אהובות בבת אחת ובכל זאת הדמויות האחרות הצליחו להמשיך בלעדיהם בעיקר הודות לאלכס ולג'ודי. אבל בעונה הזאת כששניהם הלכו אז באמת זה הוריד את הסדרה בכמה רמות. הסיפורים עלובים, ואני עוד לא הבנתי למה גרייס ראתה את אבא שלה צעיר. הדמויות שאמורות לתת חוזק לעלילה חלשות ולא משכנעות, במיוחד גרייס שלדעתי שחקנית איומה ובעיקר מעצבנת, בוודאי לא מתאימה לדמות ראשית. אני לאמסכימה שאלכס וג'ודי "סתמו" חורים בעלילה. הם העלילה. אני מוחה על הבאת מרכוס כדמות לא מעניינת, ועל הית', דאין לי מושג מה הוא רוצה, ובעיקר על גרייס שהיא פשוט במילה אחת מיותרת!!!

אז לא הבנת....אנחנו מדברות על כך שמאז

ג'ודי ואלכס הלכו כי הם החזיקו עוד איכשהו את הסידרה והם היו שחקנים יקרים לנו ...אז מאז שהם הלכו משהו חסר מאוד בסידרה...

רוחמה יש לך את הסדרה בדיוידי?

אני באמת ממליצה לך לראות אותה ברצף ותאמיני לי פתאום תרגישי ריקנות ושעמום, כשתגיעי לעונה 7. לגבי הצלחת הסדרה, את ממש טועה, מנתונים אוסטרלים רואים שהסדרה היתה בירידה תלולה מאז שטס הלכה ושוב הדגש על טס כי ניק עזב הרבה לפני והסדרה המשיכה לקבל רייטינג גבוה. כשקלייר עזבה הסדרה עשתה תפנית חדה ומספורי חווה נטו התווסף הגורם הרומנטי בשילוב עם חיי חוה ותככים משפחתיים וזה מה שהחזיק את הסדרה. היום מה יש? שחקיות פלצניות שלא יודעות לשחק, טקסט גרוע, עלילה רדודה ורוחות רפאים ושדים ביד רחבה, נו באמת.... תראי את עונה 1 ועונה 7 ותגידי לי מה הקשר.

אין לי את הסדרה בדוד

אבל ראיתי את כל הפרקים מההתחלה ועד עכשיו. ואני מסכימה שהעונה השביעית גרועה. פה ושם יש פרקים נחמדים, אבל כמובן שאין להשוות לעונות הקודמות. הנסיון שלהם להביא את בנות הדודות כבנות מקלאוד הוא ניסיון פטתי, אני מסכימה. כל מה שאמרתי זה שאלכס וג'ודי הם לא נסיונות לסתום חורים, הם דמויות חשובות בעלילה וחסרונם בעונה הזאת מורגש, מה שגורם לה להיות גרועה אף יותר

למעלה