מה הקטע של העונה הזאת?? מתחילה לעצבן

אלכס וג'ודי

היי רוחמה, אז אולי בכל זאת אנחנו בכל זאת מסכימות על דברים מסוימים
לגבי אלכס וג'ודי-הדמויות נוצרו כבר בהתחלה ככאלו שתפקידן היה משני, לקדם את העלילה בסיפור ולהעצים את הגיבורים וככאלה תפקידם היה מדהים ומאו מאוד אהבנו אותם. פתאום ביום בהיר מצאנו עצמנו ללא גבורים ראשיים וללא גיבורים משניים בתוך עלילה שלא קשורה למה שהורגלנו. דרך אגב, שימי לב שעכשיו אלכס וסטיבי שקיבלו מקום כבוד במרכז העלילה, מאבדים מכוחם בעלילה, אין להם משקל וגם את טוענת שהסדרה הדרדרה. מה שאני אומרת שהסדרה היתה צריכה להסתיים בעונה 6, אמנם זה היה גורם לי כאב לב כי זה היה בשיא בזמן שעכשיו ממש לא אכפת לי אם יהיה המשך או לא...

אתמול התרגשתי שסטיבי דיברה עם אלכס

באותו רגע שהיא הרגישה רע עם עצמה זה היה מתוך געגועים שחבל על הזמן וממש צימרר אותי ....

נכון....

טוב, לא היו צריכים לחתן את אלכס וסטיבי... נשבר ביניהם המתח המיני. כל הבדיחות והצחוקים כאילו נעלמו. אמנם היו קטעים מיוחדים בעונה הזאת, אבל היו הרבה דברים מוזרים ולא מובנים, כמו: למה רק גרייס ראתה את אביה כצעיר בעוד כל השאר ראו אותו כזקן, וחוץ מזה חשבתי שהוא מת, לא? אתמול או שלשום ראיתי שוב פרק של העונה הרביעית ובאמת אין מה להשוות. והכי עצוב שדייב הלך, ממש אהבתי את דייב. את ההומור שלו, את היחס שלו לבנות, הוא היה משהו מיוחד, והוא ממש חסר לי!

הפעם אני מסכימה איתך

בהחלט חבל שדייב עזב. אלכס וסטיבי כמו כל דבר אחר בסדרה שהיה צריך לסיים מהר-טיקטק חיתנו אותם הכניסו להריון והעלימו אותו...כמו עם טס וניק, אלכס וקלייר, זוכרת באיזו מהירות פתאום הם חיו ביחד כמעט התחתנו והיא מתה? לגבי גרייס-היא ראתה את אביה צעיר, כי כשהיה צעיר זה היה הקשר האחרון שלו לדרוברס, אח"כ הוא עזב את החווה והמשיך את חייו, התבגר ומת. לכולם הוא נראה כאדם מבוגר שחוזר מעולם המתים בדמותו שלפני המוות אבל לגרייס הקונוטציה היא החווה ולכן הוא חוזר אליה כאותו בחור צעיר.

קראתי מה שכתבת ועדיין...

פשוט מעליבים את האנטילגנציה שלנו. באחד הפרקים הראשונים שרייגן סטיבי וריילי הלכו לאיזה רודיאו או משהו דומה, אני לא זוכרת בדיוק למה. אז ראינו את גרייס בפעם הראשונה, והיא אמרה שהיא לא רוצה שום קשר לחוות הדמים שהפרידה בין אבא שלה לבין דוד שלה, ואפילו שרייגן ניסתה לשכנע אותה לבוא לדרוברס, היא טענה שיש לה עבודה טובה שהיא לא רוצה לעזוב. כמה פרקים אחר-כך פתאום היא בדרוברס, פתאום היא נלחמת על האדמה הזאת כאילו כל החיים שלה הייתה שם. יותר מסטיבי. יותר מקייט. כל-כך לא אמין. ועכשיו היא רואה את אבא שלה הצעיר, כי יש לה קשר לחווה? נו, באמת. מילא רוחות רפאים, מילא מלאכים (דווקא את הפרק אהבתי) אבל כל הסיפור כפי שהוא הוצג לדמותה של גרייס לא בנוי טוב, לא אמין ולא משכנע.

כמה אני מתגעגעת לדייב

הוא הכניס צבע לסידרה , כמו שאת אומרת ההומור שלו , תמיד שהוא היה מופיע אי אפשר היה שלא לחייך....הוא היה באמת מיוחד.

הוא היה באמת חשוב בסדרה

לכן הפרידו ביני לבין טס, אחרת היו חייבים להעיף אותו. אני זוכרתא יזה מתוק הוא היה כשניסה לעודד את טס כשהיה את הבלאגן עם התינוק של ניק וסאלי והיא חששה לנישואים שלה, זוכרת?

תמעם

New member
אפרופו עונה 1

איך אני משיגה אותה? יש לקנות בארץ די וי די? יש פה למישהי שתהיה מוכנה להשאיל? או לעשות מה שכולם עושים ואסור להגיד את זה?

בבקשה

הנה אתר הבית http://mcleodsdaughters.ninemsn.com.au/default.aspx ומפה תוכלי לרכוש את העונות 1-6, לפי בחירה http://mcleodsdaughters.ninemsn.com.au/article.aspx?id=4407

GiRiLy

New member
הסדרה לא נרכשה בישראל לכן אין תרגום.

וחבל שחברות ההפצה לא לוקחות יוזמה להפיץ את ה-DVD בישראל.

einat8

New member
רציתי לשאול האם אפשרי לראות את הפרק של

היום בבנות מקלאוד דרך האינרטנט פשוט יש לי בעיה קטנה בטלוויזה ובדי וי די ולא הייתי רוצה להפסיד עינת אשמח אם משהו יעזור לי עינת

GiRiLy

New member
אני לא יודעת...

אם את מתכוונת לפרק של העונה ה-7 ואם כן יש לך אותן ב-YOU TUBE . החלק הראשון.שאר החלקים נמצאים בצד הדף.

einat8

New member
אני מחפשת את הפרק

שבו גרייס עשתה תאונה שבאותו היו פיטר טיילור ריילי שהם שקעו בנחל אתמול היה אמור להיות המשך של הפרק משהו ראה ותודה על הלינק לבנות מקלאוד המשך חג חנוכה שמח עינת

einat8

New member
מה כל כך קצר

אז מה היה האם הם מתו בסוף אשמח להמשיך לדעת כי אני באמת לא ראיתי יש סיכוי שיהיה שידור חוזר היום בשעה הקבועה למי שלא ראה

למעלה