מה הקשר בין המזל האסטרולוגי למיניות?

sanaya7

New member

זה הזכיר לי את בעלי לשעבר. בדייט הראשון הוא אמר לי שהוא עקרב.
רק אחרי חודש הוא התוודה שהוא בעצם דלי. אז שאלתי :"למה שיקרת?" והוא אמר ששמע שעקרבים נחשבים לממש טובים במיטה

Berethor

New member
זה שהוא לשעבר אומר שהשקר היה לא רק במזל?

אלא גם לגבי מה שהוא טען שהוא. לא מספיק שהוא מאמין באסטרולוגיה הוא גם משקר לגביה, ממש אחלה..

Berethor

New member
לא מאמין גדול באסטרולוגיה, ככה שאין קשר

האסטרולוגיה היחידה שעוד קצת נשמעת הגיונית, זה זאת שעושים לאדם באופן פרטי. אבל ככה הסיכוי שאנשים יתחלקו ל12 קבוצות מבחינת אישיות רק על סמך מתיי הם נולדו, והיו כמעט אותו דבר באישיות כמו אנשים שנולדו איתם באותו חודש, נראה לי מופרח וחסר כל קשר למציאות.

ברת'ור, אני מסכים עם דעתך.

עכשיו בשביל הטעם הטוב, באמת מכל הלב. אתה יכול להבין את ההבדל בין שני המשפטים הבאים?:

אני לא מאמין גדול באסטרולוגיה, ככה שאין קשר - מתוך אמונתך אתה קובע עובדה
אני לא מאמין גדול באסטרולוגיה, לדעתי אין קשר- מתוך אמונתך אתה מביע דעה

בבקשה ברת'ור. נסה להבין את המשמעות של מבנה המשפטים אותם אתה כותב.
אם אתה רוצה ומוכן באמת, אשמח לעזור לך בנושא. אבל אתה חייב לסמוך עלי ללא עוררין
גם אם הדרך תהיה קשה.

Reyn

New member
הוא כתב בהמשך "נראה לי". הביע דעה.

אולי כדאי שתקדיש קצת יותר תשומת לב לניסוחים לפני שאתה מציע ללמד אנשים להתנסח...

dori78

New member
ההתייחסות היתה לכותרת

שאכן מקוממת. ברת'ור חורץ גורלות ושולט בעולם, לא ידעת?

Reyn

New member
גם הכותרת כתובה בגוף ראשון: "[אני] לא מאמין"

כמה הסתייגויות ודיסקליימרים אתם מצפים מאדם לדחוף לתוך הודעה של שורה וחצי?
נכון, ברת'ור נוטה לבטא את דעתו בתור עובדה נחרצת - ובדיוק בגלל זה לא צריך להעיר לו דווקא בפעמים שהוא נמנע מכך. יש כאן מקרה ברור של שיפוט על פי כותב ההודעה ולא על פי תוכנה.

חוץ מזה, קראי את ההודעה הבאה ואת התגובות: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=93&messageid=168263390
כמובן שלא תסכימי איתי. זה לא משנה את העובדות...

Berethor

New member
אותך הכל מקומם

אבל בניגוד לReyn ולאנשים אחרים שיכולים להבין אותי, את בחבריך בכלל לא מסוגלים להבין את דבריי בכלל, אבל חשים את עצמכם דוברים שלי.

dori78

New member
לא הכל, אתה מוזמן לעבור על הפורום.

אני מגיבה כפי שאני מוצאת לנכון להגיב, לגופה של הודעה ולא לגופו של כותב.
יש הרבה הודעות שאני מגיבה אליהן בצורה מאוד חיובית.
אולי כדאי שתשאל את עצמך למה הרבה ממה שאתה כותב זוכה לביקורת, ולא רק ממני...

אתה מטיל ספק ביכולתי להבין אותך. זה מאוד בוגר מצדך, אין ספק.
אני לא מסכימה איתך בגלל שאני מבינה את דבריך.
בעולם שלך (לפחות לפי מה שכתבת עד כה), אם מישהו לא מסכים איתך, כנראה שהוא לא מבין אותך.
נכון, וכל גבר שלא מעוניין בי, זה בגלל שהוא הומו לטנטי

Berethor

New member
משום מה יש לך בעיה רק עם הודעות שלי

אבל אנשים שרשמו כאן שאסטרולוגיה זה בולשיט או קשקוש לא היה לך בעיה עם זה שלא רשמו לדעתי אפילו. אז מה זה צביעות או היטפלות אישית עליי? וזה משהו שאת וכמה מחבריך עושים באופן קבוע.

dori78

New member
עקביות זה חשוב.

אתה באופן עקבי, מסרב לסייג דעה אישית.
אחרים שכתבו דברים כמו "הכל בולשיט", במרבית הפעמים כן טורחים לעשות זאת.
לכן כשאתה אומר משהו כזה זה צורם, כי ככה הצגת את עצמך בפני הפורום.
אני מניחה שאם תשנה את זה
אז לא כל מילה שלך תגרור פה מליון תגובות.
זה יכול להיות ניסוי מעניין...

אגב, בתור מי שכואב לו שמניחים לגביו כל מיני הנחות בלי לדעת, אתה לא ממש מצטיין בלהימנע מזה.
אני לא מכירה אף אחד מהפורום הזה, מעולם גם לא נכנסתי לצ'ט.
אין לי פייסבוק, בין השאר כי אני מאמינה שחברים יש בעולם האמיתי, לא במרחב הוירטואלי.
למי בדיוק אתה מתכוון כשאתה כותב "את וחברייך"?

Berethor

New member
אפילו את לא נמנעת מזה

ואת וחבריך הכוונה היא כמובן לאלו שבאותו ראש פה אתך, ונטפלים רק עליי אישית בעוד שמתעלמים מכל השאר.

dori78

New member
למה אפילו? אני לא קדושה

מכיוון שעוד לא מצאתי כאן מישהו שאני יכולה להגיד שהוא "באותו ראש" איתי, אני מבקשת יפה לא לחבר לי חברים.
אני ילדה גדולה, אם אני ארצה להציע למישהו חברות - אני יודעת לעשות את זה לבד.

מעבר לזה, אני לא נטפלת אליך (אתה רואה, זאת לדוגמה כן היתה היטפלות, כי אני כבר יודעת שהשפה לא חשובה לך), אני מגיבה לדברים שאתה כותב ויש לי מה להגיד עליהם. מותר לאנשים לא להסכים איתך. לא כל מי שחולק על דבריך גם נטפל אליך.

Berethor

New member
לרגע לא חשבתי שאת קדושה, אבל זה צביעות

להעיר לי על משהו שאת בעצמך עושה, וכך גם אנשים רבים אחרים פה עושים. אני מחשיב את זה להיטפלות כי את עושה את זה בעיקר לי, ובאופן קבוע. לא אמרתי שאסור לך להגיב לדברים שלי, אבל להיטפל עליי כל הזמן עם משהו שגם את בעצמך ועוד אנשים פה עושים זה מציק וזה צבוע. חוץ מזה שזכותי לכתוב מה שאני חושב ואיך שנוח לי. אני גם לא אוהב את זה שאת מעוותת את דבריי ומשחקת אותה דוברת שלי שלמעשה את אפילו לא מבינה אותי, כמו למשל שעוותת כאילו אמרתי שאסטרולוגיה זה בולשיט שלמעשה אמרתי משהו אחר.

memee2

New member
מעניין איך זה

שבכול מקום אשר אתה נמצא, תמיד נטפלים אליך. אנשים שונים, גילאים שונים, דעות שונות ולא מכירים אחד את השני. אם זו לא קונספירציה, אז כנראה שזה משהו שאתה אומר. תחשוב על זה.. יתכן, אבל רק יתכן שאולי אתה טועה (אוי לא האימה!)

Berethor

New member
זה שאת עוקבת אחריי זה לא אשמתי

ולא אני לא טועה, אני פשוט אדם שלא פוחד לומר את הדעות שלו, לא צמח ולא חנפן. ברוב המקרים הדברים שאני אומר הם נכונים, אבל לא כולם מסכימים איתם או אוהבים לשמוע תאמת. לכן יש גם כמה לא מחבבים במקרה הטוב ושונאים במקרה הרע, אבל ככה זה אצל כל אדם שפופולארי אפישהו או משתתף הרבה ובלי לפחד. יש גם הרבה אנשים שמבינים אותי ומסכימים איתי וכמובן גם קוראים את מה שאני רושם. פשוט כמו בכל דבר האנשים השליליים עושים יותר רעש אז חושבים שהם הרבה גם שהם מעט. יש גם אנשים שנטפלים באופן קבוע להודעות שלי, אפילו כאשר באותו דיון יש הודעות הרבה יותר נוקבות משלי, ובצורת דיבור הרבה יותר ביקורתית ולא מנומסת, אני מקפיד להתנסח בצורה יפה עד כמה שאפשר בפורומים, אבל עם זאת גם להגיד את הדברים שאני חושב ויודע בלי לחשוש. בקיצור לא מתאים לך אל תקראי, להגיד לי מה מה לעשות או מה לחשוב לא יעבוד. את יכולה לטעון שאני טועה ואני טוען שאת טועה.

memee2

New member
ברתור אף פעם לא טועה

צריך להופיע בחתימה שלך. כדי שכולם ידעו מראש עם מי יש להם עסק.

dori78

New member
אם כי, מצד שני

מישהו עוד יכול לחשוב בטעות שהוא ציני ושנון.

טום גיא

New member
רק אני חושב שזה מצחיק?

שהבחור כותב לו שהוא נחרץ מדי,
ואז מבקש ממנו לסמוך עליו "ללא עוררין"?

למעלה