מה הקשר בין money לDVD של החומה?

edddie

New member
מה הקשר בין money לDVD של החומה?

יש את הקטע שהילד שם כתב שיר והמורה מקריא אותו לכיתה וכל השיר זה מילים מהשיר money
Money, it’s a gas. Grab that cash with both hands and make a stash. New car, caviar, four star daydream, Think I’ll buy me a football team. Money, get back. I’m all right jack keep your hands off of my stack.
ובטח יש עוד שאני לא זוכר אז זה סתם ככה? או שיש קשר כלשהו? תודה מראש

weird dust

New member
שאלה קטנה

מישהו זוכר באיזה קליפ מופיע ערפאת? יש קליפ של פינק פלויד וערפאת מופיע בו לוחץ ידיים אני זכרתי שזה מאני אבל כניראה שלא, מישהו אחר יודע?

flowerboy69

New member
אני לא זוכר כרגע אבל

יש לי איזו כתבה על זה.או שזה רק מן גימיק או שזה משהו אמיתי שקרה אינני זוכר אבל אני יבדוק

melancholy man

New member
אתה מתכוון לסרט

מדובר בסרט קולנוע שניתן להשיג אותו היום גם בפורמט של DVD. הילד בסרט, "כותב" שיר שהמורה תופס ומקריא בפני הכיתה, השיר הוא אחד הבתים מ Money מתוך ה Dark side, זו איזושהי התחכמות של ווטארס שאוהב הקשרים כאלה.

flowerboy69

New member
תגיד מילה על הגרסה החדשה

לכבוד 25 שנה לסרט נדמה לי... דיוידי חדש וטרי ומשופר

melancholy man

New member
לא נעים לי להגיד

אבל אין לי DVD, אני כנראה האחרון בעולם... (טוב יש כמה כפריים בקנייה, אבל חוץ מאיתנו זהו
)

flowerboy69

New member
אפילו לילד פרחים וטבע כמוני...

יש חדר אלקטרוניקה ראוי לשמו...טוב זה תחביב שלי גם... גם לי לא היה דיוידי עד שנה קניתי אותו ביומולדת ממש לפני שנה... ממה שהבנתי הדיוידי החדש מעניין גם ממה שמסביבו-התמונות והתוספות באריזה...:)

weird dust

New member
גם בDVD הראשון יש דברים מ-גניבים

יש שם כל מיני תוספות כמו מילים תמונות הסרט ועוד שטויות. השאלה עם הפעם זה מגיע מחוץ לדי וי די או שעדיין בתוך הדי וי די? מה עם תרגום לעיברית? מישהו כבר עשה את זה?

One Echoe

New member
אמ...

אין ממש עלילה(חיצונית), אז כך שאין ממש מה לתרגם. אבל יש לי תרגום.

weird dust

New member
לפי מה שאני יודע אין תירגום בדי וי

איפה קניתה וכמה עלה? עם אין תרגום זה בעיה לפעמים להראות לאנשים. ככה שתירגום היה יכול לעזור. (טוב שאנחנו לא בגרמניה ויש צורך בדיבוב
) (גם לביטלס יש תקליט בגרמנית)

flowerboy69

New member
ממה שידוע לי

יש את הדיוידי עם תרגום בארץ לי יש את הוידאו עם תרגום בקשר לתוספות הם גם בדיוידי עצמו וגם מסביב אבל כדי להנות באמת מה"מסביב" של הסרט צריך לרכוש אחד מ 3 הספרים שיש לי עם הצילומים והסיפורים מאחורי הסרט

weird dust

New member
כמו שבטח שמתם לב

בקלטת יש תירגום ישנן קלטות וישנן גם סרטים מוקלטים מהטלויזיה שבהם יש תירגום אבל די וי די אמיתי אין. חיפשתי הרבה זמן ובסוף הסתפקתי בבלי תירגום.

flowerboy69

New member
אני אוהב כמה שירים משם

ושנים לא שמעתי את הכל כיצירה אחת.אבל כאספן כל שינוי מעניין וכל הוצאה חדשה משמעותה כאוצר...

weird dust

New member
הסרט יצא בשנת 1982

הדיסק יצא ב-79 (ממש בסוף החודש: ה30 בנובמבר 1979) ולכן לפי דעתי לכבוד בהדיסק ולא הסרט

flowerboy69

New member
חחח תיקון קל...

התקליט יצא ב 79...הדיסק יצא בשנות השמונים המאוחרות...

למעלה