מה הקשר בין money לDVD של החומה?

weird dust

New member
הכוונה היתה לאלבום בכללי

אני לא בטוח שאנחנו בשיא הריכוז בשלב זה של היום אבל אם תשים לב לרוב אני מדבר על אלבומים ולא על סוג המדיה שהם יצאו בהם. בכל מקרה, כן נכון התקליט יצא ב79 ואני גאה להיות הבעלים של תקליט כפול זה זה. מישהו שם לב שהיה אפשר לדחוס את כל החומה לתוך דיסק אחד אבל לא עשו את זה? אולי יש כאן קנספירציה? (יש טענה בשביל לשמור על כמה שיותר אותנטיות)

flowerboy69

New member
הכוונה הייתה לשמור על המבנה המקורי

של אלבום כפול.בכל מקרה הוא יצא גם בגרסה של דיסק אחד לי יש גם את התקליט וגם את רוב התקליטונים שיצאו ממנו-another brick/comfortamly numb/run like hell/goodbay blue sky ועוד... וגם פריט נדיר-תקליט פרומו שיצא באוסטרליה עם 4 שירים מהתקליט לפני שבכלל יצא...

melancholy man

New member
זה מאוד אופיני

יש הרבה תקליטים כפולים שאפשר היה להכניס לתוך דיסק אחד, ובכל זאת הם הוכנסו לשני דיסקים, סיבה אחת היא כלכלית (אפשר לגבות יותר כסף על שני דיסקים), סיבה שניה, היא הרצון לשמור על אוטנטיות, התקליט מגיע לשיא בסוף התקליט הראשון, שיא שהוא קצת חסר טעם אם לא מבינים שזו נקודת אמצע (לי אגב, עדיין חבל על העובדה שלא צריך להחליף צד, אבל זה סוג של פטיש לוניל) ונדמה לי (אני כותב מהזיכרון באחת בלילה, לא להרוג אותי...)שבדיסקים הראשונים, איכות הדיסק הייתה יורדת ככל שהוקלט עליו יותר חומר.

weird dust

New member
בקרוב תוכל להפוך דיסק

עכשיו מתחילים עכשיו להוציא דיסקים כשצד אחד הוא די וי די וצד אחד הוא דיסק רגיל. אני מאמין שבקרוב בשביל לחסוך עלויות יאפשרו להפוך את הדיסק. (מעניין איפה נמצא הכיתוב שעל הדיסק, בקליט היה הרבה מקום עכשיו כבר אין)

למעלה