"מה הקשר" ?!

• פותח הנושא ƒire
  • פורסם בתאריך

S__A

New member
מה זה אסור ?! הבעיה של הדתיים היא >

שהם לא עושים כלום במדינה הזאת חוץ מלנסות ולהוכיח את העליונות שלהם. חתיכת טיפוס מגעילללללל !! פשוט חבורת בטלנים שלוקחים את הכסף של כל המדינה, ומפיקים ממנו - אפס ! מפייקים ממנו כלום ... בואו נחשוב, מה הם עושים לומדים תורה, מה יוצא למשפחה חילונית שהבן שלהם נהרג בשטחים, מזה שהדתיים לומדים תורה מהבוקר ועד הערב ? - כלום !!! הדתיים האלו, שלומדים תורה , אוכלים ארוחות ברמה כל כך גבוהה ... נהנים משירותים שמשלם המיסים הרגיל לא נהנה מהם ... כמו עזרה בילתי רגילה ובילתי מוכרת לעניים, הלוואי ועני חילוני היה מקבל חצי ממה שעני דתי היה מקבל. לרוחי, זאת מדינה חסרת פורפורציות, בעלת שילטון לא שילטון, סדר לא סדר .. בעלת ערכים אשר נותנים לדתיים שליטה מסויימת במדינה ואשר נותנת להם הרבה יותר ממה שמגיע להם ! אם ההודעה לא לרוח הפורום, אני אבין את זה .. אפשר למחוק אותה, מי שיקרא, שישכיל ושיעביר לאנשים אחרים שאויל ענטר

S__A

New member
אני שונא את עצם המחשבה >>

שבזמן שחייל חילוני נלחם בשטחים בעזרת רובים וכוח פיסי, וכן.. החייל הזה תורם משהו, מישהו אחר באותו גיל בדיוק יושב לו בחדר, שקוראים לו "חדר הישיבה" ונלחם את המלחמה הזאת מהחדר - ללא כל תועלת !!!!!! אני פשוט משתוקק לשמוע הסבר שיוכיח לי שאני טועה, הלוואי שאני טועה ואני לא מבין משהו... יש מישהו כזה ? אני יודע שזה לא קשור לפורום, אבל אני אוהב את הדעות של כל אנשי הפורום .. אז יהיה נחמד לשמוע את הדעות שלהם בנושא הזה. שאולי ענטר

../images/Emo46.gif

אוף! לא סובלת אנשים ששונשאים דתיים והסיבה היא שהם לא מבינים בגרוש מה ההבדל בין דתיים לחרדים! אם אתה לא רוצה ממני שטיפה- אני ממילצה לך ברגעים אלו לבקש סליחה!

Bassman

New member
מצטער אבל אצלנו ההבדל לא כזה גדול

אבל אני גר בצפת... אז זה לא משנה מצטער אם פגעתי באנשיםמסוימים בגלל הדברים שאמרתי אבל כחילוני שהם מיעוט בצפת אני די קיצוני בדברים האלה... מצטער

אתה עדיין רוצה את השטיפה?

כי יש לי ממנה הרבה לתת לך! יש הרבה דתיים בצבא שמשרתים את הארץ בכבוד (לעומת החרדים שאפשר להגיד שהם בדעות שמאלניות אבל גם זה לא מצדיק) הדתיים האלה הם גם בדר"כ עושים עבודה נפלאה וזו עובדה (כמעט כל מפקד יגיד לך שדתיים הם בין המצטיינים) זהו... אין לי יותר מה להוסיף חוץ מזה שלפני שאתה כותב כדאי שתדע מה אתה כותב כדי לא לעצבן אנשים! מה שכן- בסמן צודק- ההבדל ביניהם בשנים האחרונות הולך ונעלם, לצערי, אבל בכל זאת- חוץ מכמה דתיים שלא יודעים מהחיים שלהם, קשה לי להגיד לך אם תמצא דתיים (חובשי כיפה סרוגה) שלא מתגייסים ולא תורמים (והכי קרבי שהם יכולים). מזלך שאני לא במצב רוח לשטיפה, אז רק ציינתי כמה עובדות חשובות לידע וההשכלה הכללית.

S__A

New member
דבר ראשון, אל תאיימי עלי !!!!!!!!!!

אני מת שתנסי לשטוף אותי, למה אני אשטוף אותך כמו שאת לא יודעתת ! את לא מכירה אותי .... ואגב, לא איכפת לי אם טעיתי בין חרדים לדתיים, ואם צריך, אז אני מחליף את כל מה שכתבתי בו דתיים - לחרדים, יופי ??? שאלה קטנה, את ממשפחה דתית \ חרדית ??

scofflaw

New member
דבר ראשון, תחשוב טוב על המילים שאתה

מוציא מהפה שלך. בשביל להגיד דברים כ"כ מטומטים אתה צריך להיות גזען גדול!

S__A

New member
אתה יודע מה, אולי אתה צודק ... >>

כנראה שהחרדים, הם מגזע אחר, כי אם לא, אין לי שום הסבר למה הם משתמטים משרות חובה למדינה שלהם .. אולי לך יש הסבר ??

S__A

New member
כן חכמת הפורום,למדי אותי קצת מתורתך

נגיד שצריך להחליף את המונח שהשתמשתי בו מ-דתיים לחרדים , או אלו שמשתמטים משירות חובה לצהל, מרוצה ?! עכשיו, אני מחכה שתלמדי אותי עוד דברים ...

Gevakumon

New member
המוח שלך נשטף חזק חזק אני רואה

קודם כל, המושג שאתה משתמש בו "דתיים" אינו קשור בכלל לקבוצה שאתה מתאר, שהיא החרדים, טעות פטאלית ראשונה, דבר שני, אל תאכל כל מה שהחילונים ההגיוניים וההגונים דוחפים לך, כל מה שעשית פה זה לצטט דברים שאחרים אמרו לך, שום דבר פה אתה לא יודע בוודאות, לשום דבר לא הגעת בעצמך, קיצר סתם פלטת דברים שדחפו לך.

S__A

New member
ממש לא, זה מתוך היכרות עם המערכת..

פעם דוד שלי היה דתי, ותאמין לי שראיתי טוב מאוד מה הולך בסביבה שלו .. הבן שלו היה מיועד לא לשרת בצהל ולשבת בישיבה עוד 20 שנה ולא לתרום כלום .. אבל הוא חזר בשאלה ... ואגב, אם התבלבלתי בין חרדים לדתיים, זאת טעות שיטחית, אני חושב שכל מי שקרא את ההודעות שכתבתי יודע טוב מאוד למי התכוונתי ...

S__A

New member
אגב, שום מוח שלי לא נשטף .. >>

כי אין לו ממי להישטף, וגם בגלל שאני לא חתיכת מפגר ... שאומר מה שאומרים לו להגיד ... אז בבקשה ממך, אל תתנשא ! אגב, לא אמרתי שהחילוניים הגונים, כי בוא נגיד שרוב החברה שלנו מושחתת .. אבל אני מדבר בכלל על ההבדל של התרומה שנותן גבר בגיל הצבא החילוני לבין הדתי ..

xflil

New member
אתה צודק ב-100%

זאתי דעתי המוחלטת במאת האחוזים...... כל הכבוד אחי

shikma r

New member
אם כבר אז החרידים!

לא הדתיים! כל משפחה דתיתי שאני מכירה(ואני מכירה הרבה) משלמות מיסים, הולכות לצבא, ועושות כל דבר אחר שאתה עושה! אני חושבת שאתה עושה הכללה גסה! אני בטוחה שהתכוונת חרידים, ולמרות זאת- למה לשנוא??? שנאת חינם!!!! טוב, לא חינם, אבל עדיין... למה לשנוא??? ד.א אני חדשה בפורום הזה, אז היי לכולם!

S__A

New member
כבר אמרתי שלא איכפת לי אם התבלבלתי

שהרי כל מי שקרא את ההודעה יודע טוב מאוד לאיזה סוג של דתיים התכוונתי ... ולמה לשנוא ?? כי מרתיחה אותי המחשבה שבזמן שאחד תורם מעצמו עם סיכון להיהרג, אחד אחר מסוגל לשבת בחיבוק ידיים ולשבת לבדו,ללא כל טיפת מצפון על אובדן חייל אחר ... כבר אמרתי שזה מרתיח אותי ?????

shikma r

New member
תאמין לי, גם אותי זה מרתיח!

אבל זה לא גורם לי לשנאה! אולי לרגשות שליליים לגביהם, אבל לא שנאה! ויש הבדל גדול בין דתיים וחרידים, אז זה משנה אם אתה מחליף מדתיים לחרידים (בלי כוונה להרתיח...)

למעלה