מה השיר הכי גרוע של האופספרינג ?

voodoo

New member
מה השיר הכי גרוע של האופספרינג ?

נא לפרט מה הניע אותכם לבחירה בבקשה

לדעתי.....

Dont Pick It Up שיר פאנק מעצבן בסגנון צולע עם מוזיקה לא מושקעת ויותר מדי עליז

voodoo

New member
מה רע ב feelings ????

זה שיר קאבר מעולה עם קטע גיטרה איכותי !!! אם בא לכם שיר חרא לחלוטין תשמעו את Denial Revisited אבל חוץ מזה קשה לי לחשוב על עוד שיר כזה גרוע של האופספרינג ...אולי קצתNothing From Something בגלל שהוא נשמע טיפשי לחלוטין ... אבל בכללי רוב השירים של אמריקאנה סבירים השיר השולט הוא ללא ספק no brakes ואפשר להתווכח על זה... אבל הוא פשוט שולט !

liranf

New member
Way Down The Line

פשוט , לא יודע , שיר לא משהו , למרות שאפשר לשמוע אותו אני לא עושה עליו next .. ד"א מישהו מכיר תשיר הזה בכלל? חחחחחחח..

voodoo

New member
לדעתי... וכן אני שוב לא מסכים ../images/Emo4.gif

השיר הזה סביר ביותר...ואני יסביר למה דבר ראשון הלירקיס שלו משעשע, להורים שמנים יהיו ילדים שמנים ילדים מכים יהפכו להורים מכים וככה הלאה, אין לי כח לחשוב יותר על זה ... ואם כבר שיר לא טוב מאקסאני ( למרות שהאלבום הוכתר ע"י כהכי מוצלח ) זה leave it behind הסיבות שמורות במערכת... -=voodoo=-

liranf

New member
התחרטות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וואללה שכחתי לאללה מליב איט ביהיינד כן השיר הכי גרוע , הכי גרוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין יותר גרוע ממנו אפילו לא פילינגס

OPERATi0N_iVY

New member
(*_*) <(היי!!! אני רביד ההומו)

טוב אז ככה: WAY DOWN THE LINE = DONT PICK IT UP = WHAT HAPPENED TO YOU = גרוע שירים עם מבנה זהה וצליל מעצבן...זה פשוט נשמע כאילו לא היה להם כוח/זמן לגמור את האלבום עם חומר שהוא טוב.. ו-LEAVE IT BEHIND זה דווקא שיר לא רע..

L.B.R.H

New member
אני מסכימה ש....

Pay the man זה אחד השירים הגרועים שלהם... אבל יש להם עוד כמה... ואגב, מישהו ראה את הוידיאוגרפיה שלהם ב-MTV2? -שירה- נ.ב. היי!

MeTalMan21

New member
פיי דה מן - לשלטון !

שירה יקרה הזדעזעתי לקרוא את ההודעה שלך PAY THE MAN הוא שיר מדהים ואחד היצירות הממש טובות שלהם משהו שאיכשהו עירבב אותם עם קצת DREAM THEATER ויש שם גם את השורה הכי חשובה בדיסק my life is falling

L.B.R.H

New member
טוב...

זה מה שאתה חושב.... מאמריקנה - השיר שהכי אהבתי זה אמריקנה...

Magma sXe

New member
יש לאופספרינג מספיק שירים גרועים

מהאלבום הראשון: Out On Patrol Kill the President בכלל האלבום הראשון נשמע מגעיל בגלל איכות ההקלטה מהאלבום השני: Hypodermic Nothing From Something מהאלבום השלישי: Something To Believe In It´ll Be A Long Time Killboy Powerhead So Alone (איכס) Not The One באופן כללי סמאש הוא אחד האלבומים הכי לא אהובים עלי אבלבום רביעי: Leave It Behind Intermission (אפילו שזה לא שיר) רק שיר אחד שאני לא אוהבת הופך את Ixnay לאלבום של אופספרינג שאני הכי אוהבת אלבום חמישי: Feeling (קאוור חביב אבל לא משתווה ל Cool To Hate) Walla Walla (גועל נפש) Why Don´t You Get A Job? (שיר טיפשי וחרוש- הרבה יותר גרוע מפריטי פלי) אלבום שישי: Dammit, I Changed Again All Along Conspiracy Of One רות סוף XמאגמהX Straight(X)Edge

OPERATi0N_iVY

New member
עלק...

KILL THE PRESIDENT שיר מצוין והאיכות מצוינת - זה האלבום הכי טוב של אופספרינג.. KILLBOY POWERHEAD זה קאבר שולט - אחד השירים הכי טובים בדיסק וגם NOT THE ONE שיר טוב עם נושא רציני.. בIXNAY..חצי טוב וחצי מסריח, ו-LEAVE IT BEHIND דווקא לא כ"כ נורא... WHY DON´T U GET A JOB זה שיר בסדר וגם פריטי פליי לא כ"כ רע - מזכיר את COME OUT AND PLAY.. באחרון אני לא חושב שאהבתי משהו חוץ מ-MILLION MILES AWAY...

Moshe666

New member
סתם אפסים

סתם להקה ממוסחרת. כל השירים גרועים לאללה!

למעלה