אני יודע שזה מאוד מאוד לא אקטואלי
אבל הייתי חייב להגיב על ההודעות האלה וחוץ מזה הפורום לא זז בכל מקרה PAY THE MAN: אחד מהשירים הכי טובים שלהם אם לא הכי טוב שיר גאוני עם אחלה גיטרה. זה לא שאני לא אוהב את זה אבל עם כל הכבוד לפשטות והסתמיות של הפאנק רוק צריך לפעמים ללכת על משהו קצת יותר עמוק ואיכותי שהוא לא רק איזה ארבע פאוור קורדס ואותו התיפוף (שכבר מתחיל להיות קצת מעצבן) שיש כמעט בכל השירים שלהם ושל להקות פאנק רוק אחרות. DENIAL REVISITED: עוד פעם, שיר יפה ולא סתמי אלה מושקע ועם נושא שלשיר עליו פעם בשש דיסקים זה חשוב (אני לא רוצה שהוא ישלוט בכל השירים שלהם כמו איזה להקת בנים אבל בכל זאת). שיר ממש אבל ממש לא גרוע. יחד עם שני אלה מצטרפים לרשימה של השירים היותר מתוחכמים GONE AWAY וDIRTY MAGIC, לפחות אותם לא מניתם בין השירים הגרועים. FEELINGS: אחלה שיר אחלה COVER (העובדה שהפכו את המשמעות שלו לגמרי) COOL TO HATE הוא שיר מעצבן עם נושא מתלהב לאללה (תראו אותי אני שונא הכל איזה מגניב אני)- בכלל לא משתווה לFEELINGS השירים הכי גרועים (כל אלה שאני מדלג עליהם): WHAT IN THE WORLD WAY DOWN THE LINE DONT PICK IT UP PREATY FLY (השיר הכי גרוע שלהם) WALLA WALLA WHY DONT YOU GET A JOB LIVING IN CHAOS (הוא נשמע לי כמו שיר היפ הופ מעצבן) WANT YOU BAD ORIGINAL PRANKSTER (לפעמים) נ.ב אני הפסדתי DR KATZ בשביל ההודעה הזאת אז אני מצפה לתגובות מושקעות