כל יום אני מאבד בחור יפה ברחוב
טוב, זה נכון...... אם כי זה לא השיר שלי...... קודם כל רציתי להסב את תשומת הקוראותים לחריזה הנפלאה (א' ב' א' ב'), המקצב המדהים בשיר הבא המנוסח גם כשאלה: "לעיתים, כשמשהו משמעותי מטלטל את עולמנו, לטוב או לרע, בשמש או בקור, אנו מוצאים בשירים הד לרגשותינו, או עיצה, או אולי מזור." מאת המשוררת הנודעת טוס-בר הינדא. אבל גם זה לא השיר שלי....... תשמעי וואלה אני לא יודע מה השיר שלי.....יש לי המון המון שירים, כל שיר לוקח אותי לתקופה אחרת בחיים, כל שיר גורם לי להרגיש הרגשות אחרות, חלק עושים אותי עליז וחלק עושים אותי עצוב...ויש שירים שיכולים לדכא אותי..... דוגמיות? בבקשה חינם: ג'ניס איאן - עושה לי הרגשה של חופש נעים ועצבות....היתה לי ידידה טובה שקראו לה נירה היא היתה ילדה עצובה (היינו בני 16), יחד היינו שומעים את ג'ניס איאן ומבכים יחד איתה את הלילות הקרים ואת הקשרים שלה עם המרכזיה.... קורין אלאל בתקליט שאני לא זוכר איך קוראים לו, אולי "ארץ קטנה עם שפם" ??, עושה לי הרגשה של דיכאון, כל אחד מהשירים שם, לא בגלל השירים אלא בגלל התקופה, הייתי אז בצבא במקום ששנאתי עד מאוד והיה לי בו רע מאוד.....כל הזמן שמענו את התקליט הזה. ג'ניס ג'ופלין (בלו) - עושה לי הרגשה רומנטית, כשפגשתי את (וואלה איזה פדיחות, אני לא זוכר איך קוראים לו) ויחד נסענו לבית הקיץ שלו (רק שזה היה בחורף ושזה היה בקנדה) אה כן, קראו לו מייקל.... והדלקנו את האח והבאנו מים מבחוץ להרתיח לקפה והיה חום כזה של אש כשבחוץ היה -28 מעלות.....ושמענו את ג'ניס ג'ופלין בפטיפון......עד היום בעלי לא כ"כ אוהב לשמוע את ג'ניס ג'ופלין (או את השם מייקל...). (תזכירו לי פעם לספר לכם על הסוף שבוע הזה - זה היה די עצוב/מצחיק)... מה עוד....???? טוב אני אחשוב, קודם שיבואו אחרים ואני מיד מאחור...