מה השיר שלכם?

tookmy

New member
אין כמו

"מי האיש" בעיקר בביצוע של החבר'ה מסביב למדורה בקומזיץ עם גיטרה. ואין אין כמו חווה, תמיד בכל מזג אויר ומצב!!!!!

tookmy

New member
די, באמת?!

ואיך קרה שלא ידעתי מזה? אולי כי לא היה לי מחשב כבר חודש ולא הייתי כאן מזמן? איך קרה, אני שואלת שלא קיבלתי הזמנה מיוחדת בטלפון לכזה ארוע. אבל האמת, היתה שבת לא רעה בבית, ובוקר עם ילדוב אחד מתוק וחייכן בן 8 חודשים, לא בטוח שהייתי מוותרת עליו, עד שהוא בא לבקר את הדודה שלו. למרות שאת יודעת שאני די אוהבת בוץ. רגע, את לא מדברת על מה שאני חושבת שאת מדברת, נכון? כי אם כן, אז יש סיכוי שאני אגיע לסביבה ההיא באמצע השבוע לעשות דברים דומים.

.m

New member
פסקול חיי

מורכב ברובו משירים של סינטרה (פאטיש מוזר, אני יודעת
) וכולל את come fly with me all the way would you like to swing on a star that's life וכמובן (והכי מכולם) my way וכל שיר של ה"גירל פאואר" האולטימטיבית מדונה
בין השירים שתמיד עושים לי טוב
נמצאים גם walking on sunshine ו- wake up, it's a beautiful morning ומיסטר ג'ונס (של הקאונטינג קרואו'ס)
mai (שגילתה שיש לה הרבה יותר שירים ברשימה ממה שחשבה קודם
)

השיר שלי

לפני שנים אין ספור, כשהתאהבתי באשה עד מעל הראש, והיה לי ברור שהכל מתחלק למה שהוא שתינו, ולכל השאר, וכל שאלת הארון, ומה יגידו, ואיך אספר היתה ברקע, אך משנית לאש האהבה, התחבר לי בול שיר מתוך דיסק שיצא בדיוק אז, ('מאד לא פשוט לחכות') של יהודית רביץ: נעמיד פני יתומים נחצה את הגדר נשכב בעשבים הלוחשים נישן ונתעורר נישן ונתעורר הבית צף על מים גועשים ואת המציאות נסגור מאחורי הדלת היא מחכה כי היא נמל והיא תהום ומתגנבת דרך הסדקים ממילא מחר נראה הכל לאור היום אבל למה נזכרתי בכל זה? משום שאתמול שמעתי ברדיו את השיר המתוק 'נישקתי בחורה'. המלים לא משהו בעיני, אבל המוסיקה והעיבוד הופכים את אירוע הנשיקה לחגיגה שמחה ומרגשת, ונזכרתי בהתרגשות העצומה שהמשיכה לפעפע בלב ובגוף גם אחרי שמושא הנשיקה סגרה אחריה את הדלת.

זה?

גם המוזיקה כאן: מדוד מדוד אני בודקת אפשרות זה די נשמר בי עוד משיעורי ספרות קצת התרגשתי מפשטות ההיענות זה מן מצב כזה גובל ברוח שטות אתה יודע שאני זה בשבילך אתמול בערב נישקתי בחורה... נישקתי בחורה פתחתי צוהר אל חיי שעשועים היו חשמל ומחשכים ואיש אחד החזיק לי את היד והחדיר בי מבטים חוויתי משהו על סף כהות חושים אתה יודע שאני זה בשבילך אתמול בערב נישקתי בחורה... נישקתי בחורה בקיץ שעבר דחיתי הזדמנות אתמול הפתיע, אז בהחלטיות גירשתי מחשבה, שבאה בחסות האגודה לגינונים והתחסדות אתה יודע שאני זה בשבילך אתמול בערב נישקתי בחורה... נישקתי בחורה

טוטולס

New member
אני מעדיפה את הגרסה באנגלית

שרה אותו ג'יל סובול, והוא מוכר מהסרט "לנשק את ג'סיקה שטיין". גם כי הלחן מתוק-מתוק, וגם כי הסיפור לא מסופר לבן-זוג...
Jenny came over and told me 'bout Brad He's such a "harry" but you know what he said? Dumb as a box of hammers But he's such a handsome guy. And I opened up and I told her 'bout Larry And yesterday how he asked me to marry And I'm not giving him an answer yet... I think I can do better! So we laughed Compared notes We had a drink We had a smoke She took off her overcoat... I kissed a girl. I kissed a girl. She called home to say she'd be late He said he'd worried but now he'd feel safe I'm glad your with your girlfriend Tell her "hi" for me. And then I looked at you, You had guilt in your eyes But it only lasted a little while And then I felt your hand above my knee.​

איך החזרת אותי עכשיו לשם

ליום שבו אשתי הנוכחית סיפרה לי שהיא אוהבת אותי. וכנראה נצטרך לא לראות אחת את השניה יותר. ואני מיד בבוקר למחרת נסעתי אליה באוטובוס. ורציתי להגיע מהר מהר.וכל הדרך רק העברתי לשיר הזה נעמיד פני יתומים. איזה יום מתוק ועצוב ומפחיד זה היה. ואיזה שיר עד היום מעלה בי דמעות של נוסטלגיה של התרגשות ושל שמחה

a n a t i 3 2

New member
והשיר שלי.... ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif../images/Emo23.gif

שקשור להווה שלי, לדבר המופלא הזה שאני חווה עכשיו, לאהבה הענקית שלי לבת זוגתי.. ביצוע: חיים משה ויואב יצחק מילים: יוסי גיספן לחן: שמעון בוסקילה מאז שנפגשנו היה לי ברור שזו התחלה מתוקה של סיפור מרגע לרגע הבנתי יותר שכאן זה התחיל ולא יגמר רוצה להגיד לך כדאי שתדעי אני בעננים שאת לצידי וגם ברגעים שאני לא איתך יש מי שלנצח אוהב רק אותך ואין בעולם עוד כזאת אהבה כמו אז בתנ"ך כמו אדם וחווה אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמיים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמיים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם כשאת מאושרת אז טוב לי בלב ואם את נשברת גם לי זה כואב כי את משלימה בי את מה שחסר אוספת אותי כשאני מתפורר הביטי אלי ותראי שאני חצויה וזו את החצי השני באש ובמים אהיה לך חומה אתן את חיי בשבילך נשמה ואין בעולם עוד כזאת אהבה...

אז ככה

לכל זמן יש את השיר שלו אבל השיר שנשאר הכי הרבה זמן הוא אם לא תרצי אותי אני עוזב מיד תופס רכבת בורח להרים אל תחפשי אותי אני חוזר לבד ולא עוזב אותך יותר כל החיים. אהובתי, הקשיבי אל העפרוני, מאיר היום, אנחנו כאן חיים עוד יום אחד בדרך כשאת לצידי, איך זה נגמר בסוף, כולם יודעים. כן, כולם יודעים. היום הזה חולף כמעט כל יום ולפעמים אנחנו כל כך עייפים אני כועם ואת מוחה דמעה, ויש לחזור ולאסוף את הרסיסים. אחרי כל זה אולי נפליג לאיזה אי על קו החוף ישוטטו הילדים, שושן אדום אני אקטוף לשערך כשמעלינו חופה של כוכבים. אהובתי הביטי איך יורד היום כמו חלום, כמו חזיון תעתועים, ואם את מרגישה אותי רחוק פתאום אל תפחדי זה רק לכמה רגעים. אהובתי, הקשיבי אל העפרוני... שאהובתי שרה לי עוד מפעם והילדים כבר משוטטים על קו החוף(לפעמים כי אנחנו ירושלמיות)

BOOGY BOOGY

New member
אהבה בת 20

אהבה בת עשרים מילים: ז'אק ברל/ נעמי שמר ביצוע: ז'אק ברל/ יוסי בנאי ידענו אש ידענו רעם ואהבה בת עשרים ברחנו זה מזו לא פעם אבל היינו חוזרים וחדר זה עודו שומר זכרון ימים יפים יותר עקבות סופה אשר פרחה לה כאן שום דבר אינו דומה לאשר עבר לאשר חומק לאשר הולך איתנו הלאה יפה שלי את יחידה ומכושפה שלי מאור השחר עד לבוא לילי אוהב אותך, אוהב עדיין. אני מכיר את כשופיך את השקרים את הסודות. צריך תמיד לפקוח אין ולהשמר ממלכודות. ובלילות הכי קרים היו ודאי גם אחרים שאת גופך השביעו נחת. הן אחרי ככלות הכל היה לי כשרון גדול להזדקן איתך ביחד. יפה שלי את יחידה ומכושפה שלי מאור השחר עד לבוא לילי אוהב אותך, אוהב עדיין. הזמן שיר אבל מנגן עוד והימים כואבים אך אין מלכודת מסוכנת כשלוותם של אוהבים. אם את רוצה עכשיו לבכות ליבי נקרע עכשיו פחות יש בזהירות עכשיו ללכת. זה קו הגבול מכאן עד כאן כי המשחק הוא מסוכן המלחמה ברוך נמשכת יפה שלי את יחידה ומכושפה שלי מאור השחר עד לבוא לילי אוהב אותך, אוהב עדיין.

יופי של שרשור - עושה נעים

יש כמה אמנים או אלבומים שברגע שאני שומעת שיר שלהם אני מייד מחייכת מאוזן לאוזן, בלי שום קשר למצב הצבירה הקודם שלי. כמו למשל פינק המלכה או דאסטי ספרינגפילד, שאין עליה, פשוט אין עליה! ויש כמובן את הפסקול של פרסיליה מלכת המדבר שכל קטע ממנו כמעט עושה לי חגיגה אמיתית. אבל אם מדברים על שירים סציפיים, אז יש שני שירים שעולים על דעתי כרגע, שגורמים לי להרגיש כמו חיבוק ולדמוע בקצה העין. הראשון הוא שיר הצעת הנישואין שלנו, שחוץ מהטקסט הקולע שלו, אין כמו אל גרין בשביל אווירה של חדר שינה לאור נירות וכאלו. Let’s Stay Togethere I, I'm so in love with you Whatever you want to do Is all right with me 'Cause you make me feel so brand new And I want to spend my life with you Since, since we've been together Loving you forever Is what I need Let me be the one you come running to I'll never be untrue Let's, let's stay together Lovin' you whether, whether Times are good or bad, happy or sad Whether times are good or bad, happy or sad Why, why some people break up Then turn around and make up I just can't see You'd never do that to me (would you, baby) Staying around you is all I see (Here's what I want us to do) Let's, we oughta stay together Loving you whether, whether Times are good or bad, happy or sad והשיר השני, פשוט מרגיש לי כמו בית. כבר מגיל צעיר מאוד חלמתי על האחת שאוכל לראות את פניה כשאני שומעת את השיר הזה. לפעמים אני עדיין לא מאמינה שמצאתי אותה... קרן שמש מאוחרת / שלום חנוך (אלוהי הזמר העברי, בעיניי) בסוף היום התיישבתי לי על אבן זה זמן שמבקש לשקוע ולחלום וכל אותם דברים שאת אוהבת היו כבר אהובים עלי בסוף היום בסוף היום הסתכלתי בעינייך גילית לי את מראה דמותה של ילדותך שבילי עפר לבנים שלרגלייך בנוף חלקת הארץ שהייתה ביתך קרן שמש מאוחרת בשיערך יפה שלי את קרובה הערב את כל כך מוכרת לי קרן שמש מאוחרת לא נזקקת למילים בסוף היום אבדו לי עקבותייך לא מוצא אותך בשום מקום זה לא מרגיש בסדר בלעדייך וזה תמיד ברור יותר בסוף היום

למעלה