יופי של שרשור - עושה נעים
יש כמה אמנים או אלבומים שברגע שאני שומעת שיר שלהם אני מייד מחייכת מאוזן לאוזן, בלי שום קשר למצב הצבירה הקודם שלי. כמו למשל פינק המלכה או דאסטי ספרינגפילד, שאין עליה, פשוט אין עליה! ויש כמובן את הפסקול של פרסיליה מלכת המדבר שכל קטע ממנו כמעט עושה לי חגיגה אמיתית. אבל אם מדברים על שירים סציפיים, אז יש שני שירים שעולים על דעתי כרגע, שגורמים לי להרגיש כמו חיבוק ולדמוע בקצה העין. הראשון הוא שיר הצעת הנישואין שלנו, שחוץ מהטקסט הקולע שלו, אין כמו אל גרין בשביל אווירה של חדר שינה לאור נירות וכאלו. Let’s Stay Togethere I, I'm so in love with you Whatever you want to do Is all right with me 'Cause you make me feel so brand new And I want to spend my life with you Since, since we've been together Loving you forever Is what I need Let me be the one you come running to I'll never be untrue Let's, let's stay together Lovin' you whether, whether Times are good or bad, happy or sad Whether times are good or bad, happy or sad Why, why some people break up Then turn around and make up I just can't see You'd never do that to me (would you, baby) Staying around you is all I see (Here's what I want us to do) Let's, we oughta stay together Loving you whether, whether Times are good or bad, happy or sad והשיר השני, פשוט מרגיש לי כמו בית. כבר מגיל צעיר מאוד חלמתי על האחת שאוכל לראות את פניה כשאני שומעת את השיר הזה. לפעמים אני עדיין לא מאמינה שמצאתי אותה... קרן שמש מאוחרת / שלום חנוך (אלוהי הזמר העברי, בעיניי) בסוף היום התיישבתי לי על אבן זה זמן שמבקש לשקוע ולחלום וכל אותם דברים שאת אוהבת היו כבר אהובים עלי בסוף היום בסוף היום הסתכלתי בעינייך גילית לי את מראה דמותה של ילדותך שבילי עפר לבנים שלרגלייך בנוף חלקת הארץ שהייתה ביתך קרן שמש מאוחרת בשיערך יפה שלי את קרובה הערב את כל כך מוכרת לי קרן שמש מאוחרת לא נזקקת למילים בסוף היום אבדו לי עקבותייך לא מוצא אותך בשום מקום זה לא מרגיש בסדר בלעדייך וזה תמיד ברור יותר בסוף היום