מה השמות של חברי הלהקה?

N a V e

New member
אני חושב שדעתה

לא נקבעה רק עפ"י טכניקה או יכולת,אלא גם עפ"י האווירה,הנפח וה-feel שהוא הצליח להעניק לפינק פלויד בעזרת הבאס שלו... מבחינת יכולת וטכניקה אכן אין ספק שיש הרבה באסיסטים שעולים עליו,אבל לא בהכרח מתכוונים לזה

HelterSkelter1

New member
אתה טועה

"זו פשוט עובדה קיימת שהוא לא הבסיסט הטוב בעולם ככה ששום ויכוח הגיוני לא יכול להתפתח מזה... אני צודק?.. " מה זה עובדה קיימת שהוא לא הבאסיסט הטוב בעולם, או כן הבאסיסט הטוב בעולם?? מי קבע? יש עובדות? ע"פ מה? די כבר עם הבולשיט הזה, "כן הכי טוב" לא "הכי טוב". אני מקבל שמישהו אומר שהוא אוהב את ווטרס יותר מכל האחרים או לא אוהב את ווטרס יותר מכל האחרים. אין פה עובדות, מדובר ברגש כלפי האומן. סליחה על הטון המתלהם, פשוט די נמאס מזה...

HelterSkelter1

New member
אה.. אז לפי מה שאתה אומר

בהחלט כן. מי שחושב ככה - שיבושם לו. אני ממש לא חושב ככה, אבל אין פה נכון ולא נכון. יש פה "לדעתי". קפיש?

adiville

New member
אז בואו ננסח את זה אחרת........

רוג'ר ווטרס חזק בתחום הבס, כן ? והסגנון שלו תרם לצליל הכל כך ייחודי של פינק פלויד. רוצים להתווכח גם על זה ?

CaerBannog

New member
היה נכון פוליטית ואמור

"מכל הבסיסטים ששמעתי עד כה, רוג'ר ווטרס הוא הבאסיסט שהכי נהנית להקשיב לו"

Marmaduke

New member
אני חושב שיש הבדל..

בין להגיד שאני אוהב את ווטרס יותר מכל הבאסיסטים (שים לב שאמרתי את זה איפשהו למעלה) לבין לחשוב שהוא הבסיסט הטוב בעולם יש הבדל גדול. אם אני אוהב אותו או לא זה אכן שאלה של דעה ולא ניתן להתווכח על זה, אבל לשפוט אם הוא באסיסט טוב יותר או לא אז אני חושב שכן אפשר להחליט על זה, כי זה כן עובדה קיימת! אין דבר כזה לדעתי הוא הבאסיסט הטוב בעולם! "לדעתי הגיטריסט של בלינק הוא הגיטריסט הטוב ביותר בעולם!" נשמעת לך הגיונית טענה שכזו!?!? תחשוב על מה שאמרת...

למעלה