אני שלומי , בן 22 גר באזור יהוד נוסע ביום שישי הזה לחודש בחו"ל (פריז,ניס,איטליה ולונדון) ואחרי זה חושב לפתוח חנות מחשבים באזור המרכז... והשמיים הם הגבול ..
בעצם לא נראה לי... כנראה ש: לתכנן ולחשוב מה אני עושה בזמן הקרוב. אולי גם לשלב עבודה. לימודים לא לפני אוקטובר הבא. חו"ל - אולי. אולי קצת סיני , לצלול ולנוח.
החלום שלי היה לעשות טיול נחמד בחו"ל אחרי השחרור אבל בגלל חברות ( מפגרות) זה לא יצא לפועל ...
וזה פספוס גדול בשבילי...אין לכם מושג כמה חיכיתי לזה... אני משוחררת 4 חודשיים, חתמתי את ה - 70 יום אבטלה. שלחתי קורות חיים לכל העולם ולאחותו ( למדתי י"ג מקצועי) ואני מנסה למצוא עבודה במקצוע...מה שלא ממש הולך. בינתיים אני בלי עבודה, מטיילת כל היום ומבזבזת כסף ( יותר מידי ) בכל אופן אני כנראה מחר אלך לעשות טיול בקניון הקרוב ואחפש לעבוד כמוכרת איפושהוא... כי לצערי הרב אין היענות כרגע למקצוע שלי.
אני התחלתי ללמוד לפני חצי שנה..(שבוע אחרי השחרור) אחרי הלימודים אני מתכננת
לעוף
מהארץ הזאת לעבוד (כנראה בתור אופר) בדקתי אפשרויות. בנתיים אני מחפשת כמובן עבודה,ולא מוצאת,כמו זאת שלפני אמרה שהיא שלחה קורות חיים לכל העולם ואחותו?אז גם אני..שלחתי ולא מוצאת כלום זהו..
העניין טוב למה שמעתי סיפורים לא טובים על זה וגם הייתה כתבה לא ממש טובה על הנושא בעיתון לפני המון זמן... לשם דוגמא תבדקי טוב טוב את הזכויות שלך חופשים וכו' ותרדי לפרטים הקטנים שלא תגיעי לשם ותתחרטי כי אחרי זה זה סיפור לצאת מזה.חוזה עיניינים...