מה התכנונים שלכם אחרי צבא ?

או.קיי. תשובה אלייך../images/Emo11.gif

כבר עניתי לאיזו מודעה מהעיתון של משפחה ישראלית שדרשו אופר! ללא צורך בעבודות הבית,את יודעת,נקיונות וכאלה. ותאמיני לי שכבר שהייתי "בשוונג" ונכנסתי לכל מיני אתרים ובדקתי זכויות,וקראתי סיפורים של אופריות אחרות,שחלקן מרוצות וחלקן לא. אבל שללתי את זה מכיוון שכרגע אני לומדת ואין לי אפשרות כרגע לעבור לחו"ל,אני מאוד רוצה לעוף מפה,לא בא לי להישאר אין לי מה לחפש פה,בגלל זה העבודה היחידה שנראתה לי זה להיות אופר ומרוויחים "פול" כסף. נדמה לי בסביבות 700$ לחודש אז זה יכול להיות חוויה.ואל תדאגי,שהרגע הזה באמת יגיע אני אבדוק יותר לעומק את כל הזכויות המגיעות לי.

נעמהdj21

New member
סבבה אני רואה שעשית ש"ב שלך....

העיקר שאת מבינה מה העניין.. זה רק מדאגה כי גם אני הייתי בהרגשה שלך לפני שנה לגבי ארה"ב והכל דעך לו... כשלא קיבלתי ויזה בתקופת הזוועות ההיא של המלחמה בעיראק... מתי שאף אחד לא קיבל.

דבר ראשון תודה על התעניינות, אבל

גם אני מכירה את האתרים האלו ( וכבר שלחתי ממזמן לכולם קורות חיים)... חוץ מזה הייתי גם בכל סוכנות כח- אדם שקיימת בסביבה שלי... שטויות , יהיה טוב!

dana19il

New member
למרות שיש לי עוד זמן...

התכנונים שלי אחרי צבא הם: לגור בלונדון חצי שנה וללמוד רפואה...

CUTEX

New member
אז ככה :

בעיקרון אני מתחילה עוד שבועיים להשלים בגרויות בארבע מקצועות חילקתי את זה לשתיים שתיים וזה אומר ששנה מהחיים שלי עכשיו מוקדשת לזה דבר נוסף החלום שלי זה ניו יורק . . שומר המסך שלי זה שנה הבאה בניו יורק וזאת תקוותי . . .

יוֹאב

New member
מאז השחרור

הוצאתי רשיון נהיגה (לפני 11 חודש), השלמתי בגרות מלאה (לפני חודש וחצי) וכרגע אני עובד. חודש הבא אני טס לשבוע לגרמניה, ובעוד שנה אם לא נתחיל ללמוד, אז נטוס לאנשהו. אבל אני מתכנן ללמוד יחסים בינלאומיים ומדעי המדינה באוניברסיטה העברית.

Twinkle1

New member
תכנונים

אני בינתיים מנסה למצוא עבודה. מתכננת לעבוד שנה ולהתחיל ללמוד באוקטובר הבא. אני עוד לא ממש סגורה מה אני הולכת ללמוד אבל העניין השולי הזה בטח ייסגר במשך השנה

למעלה