מה ה-New Year Resolutions שלכם?

למה ככה, עיוני?

תבוא בטוב. גם ככה יש יותר מדי אנשים בישראל, אז ארה״בתנו היא סך הכל שסתום ביטחון לשחרור לחצים בארה״ק, שדרוג לדורות עתידים של בירת׳ רייטרז ועולים (דלת מסתובבת...), ומתן זריקת מרץ ציונית הולמת לקהילה היהודית בארה״ב (keep those donations coming, baby!, וגם את התמיכה הפוליטית).
&nbsp
ואם כוכביות/ניק זמני מאפשרים זרימה של ׳דם טרי׳ לפורום הזה, גם זה לטובה (ואני בטח לא אמרתי מתן סבג. מי זה מתן סבג, לעזאזל?).
&nbsp
וחוץ מזה, שנה טובה לכולם.

מה ה-New Year Resolutions שלכם?

מה התוכנית? איך אתם מתכננים להגשים את זה?

בואו ניפגש שוב בעוד חודש ונראה מי מצליח לקיים את ההבטחות...

iris mom of two

New member
אותה החלטה שהיתה לי שנה שעברה

והיות ועמדתי בה שנה שעברה, אני מתכוונת לעמוד באותה החלטה גם השנה.
&nbsp
אני לא עושה new year resolutions. מה שמרגיז אותי שאני רוצה להתחיל שוב ביוגה, ויהיו את כל אלו עם הnew year resolution, אז אני מחכה עד שהם יתייאשו. או אנצל את ההנחות שעושים עכשיו...

KallaGLP

New member
אין לי ומעולם לא היו.

בכללי, רוצה ומנסה ליהנות כמה שיותר מהחיים.

Fellowship

New member

debby12

New member
מנהל
להעסיק עוזרת בית (לא יודעת אם זה נחשב...

כי זה לא ממש מאמץ מצידי. על כל פנים, הגיעו מים עד נפש (לא בדיוק מים....) ואין לי זמן לנשום, ובקצב הזה גם לא אוכל לנשום לאור הלכלוך

אני בכלל לא מהמסודרות במיוחד, אבל התחתנתי עם חובב סדר ונקיון. אז למען בריאות הנפש של כולנו שלא לדבר על בריאות הנישואים - בדיוק שלחתי טקסט לעוזרת של חברה טובה שיש לה זמן פנוי....

חוץ מזה אני משתדלת ללכת לפילטס באופן אדוק בלי קשר לאיזה חודש בשנה זה

איי ל

New member
מנהל
אצלי הריזולושן הוא די רציני.

אחרי שנים של תלונות ותיסכולים מצדדים שלישיים שרמת האמינות שלהם נמוכה ביותר. עשיתי מעשה והקמתי חברה שאמורה לשרת את החברה שבבעלותי. מדובר בשירותי תחזוקה וכ'ו (construction and maintenance) וכמובן, צעד די רציני (עבורי). בשבוע שעבר רכשתי צעצןע חדש לחברה: pick up truck וכרגע אני בסידורי בירוקרטיה אחרונים לפני תחילת הפעילות הרשמית ב 15 לינואר.

זה צעד מאד רציני עבורי.

בתמונה, הצעצוע החדש מחכה להתחיל בפעילות.

איי ל

New member
מנהל
שלך יותר גדול!

(בחיים לא האמנתי שאני ארשום משהו כזה).
הטנדר "שלי" הוא טאקומה, שלך הוא טנדרה. האמת היא שאני לא איש של טנדרים, לפחות ככה חשבתי עד לפני שבוע. אני חייב לציין שהנסיעה מהדילרשיפ עד אלי הביתה הייתה מהנה בצורה מפתיעה (עבורי).
אלא שאני לא הולך לנהוג בטנדר הזה כלל, הוא הולך להיות רכב עבודה עבור העובדים ולכן הוא חונה אחר כבוד בחניה אצלי בבית עד שהחברה תתחיל לתפקד באופן רשמי בעוד שבועיים.
&nbsp
מצחיק לדעת שיש לי שלושה רכבים על שמי ואני כמעט ולא נוהג באף אחד מהם כיוון שבמשך השבוע אני לוקח רכבת לעבודה.
&nbsp

GeJuFan

New member
מממ הדבר הכי גדול זה

פשוט לשקם את האני הפנימי שלי, לקחת את הרסיסים של השנה האחרונה, של החזרה לישראל, למצוא את הדבק הנכון ופשוט ליצור משהו חדש מהשברים הללו, בתקווה משהו חזק כמו, אם לא יותר, ההיא שעזבה את ישראל לפני 6 שנים.
&nbsp
יש לי כבר כמה רעיונות ושינויים שאני חושבת שאולי הגיע הזמן באמת ליישם בחיי.
&nbsp

לחזור לכתוב. והפעם אולי עם דמויות מקוריות משלי, אולי אפילו לנסות את ידי בכתיבת ספר.
ללמוד סוף סוף לצייר. אבל באמת.

ואולי, כי זה יהיה ממש נחמד, למצוא אהבה.

למעלה