מה ה-New Year Resolutions שלכם?

John the Savage

New member
אמן!

GeJuFan

New member
ושכחתי להוסיף:

להתחיל לעשות צעדים קטנים ובדיקה להגירה או לאירופה או לקנדה.
אבל רק אם זה יהיה הגירה כשיש לי אזרחות או אופצייה חד משמעית לקבלת אזרחות.
&nbsp
מבחינתי כל מעבר ללא הידיעה הבטוחה שזה כי יש לי אזרחות או שייגמר באזרחות במאה אחוז הוא לא אופצייה יותר. פעם אחת הספיקה לי. לא בטוחה שאשרוד פעם נוספת.

BigMatilda

New member
להמשיך ברה-אירגון של הדירה, עם דגש עם חדר הארונות והמשרד

עד כה עיצבנו מחדש את החדר של הילדה, את מסדרון הכניסה, ואת הסלון. חדא השינה שלנו זה מקרה אבוד, אז מה שנשאר זה חדר העבודה וחדר הארונות שצמוד אליו.
&nbsp

meir12121

New member
הרזולושן שלי: להיות פחות לחוץ ויותר "לחיות בהווה"

מה הכוונה ב"לחיות בהווה"? לכבוד השנה החדשה הנה קטע שמצאתי באינטרנט וממחיש את הרעיון (הקטע נקרא, "God's days").

There are two days in the week upon which and about which I never worry -- two carefree days kept sacredly free from fear and apprehension. One of these days is Yesterday. Yesterday, with its cares and fret and pains and aches, all its faults, its mistakes and blunders, has passed forever beyond my recall. It was mine; it is God's

The other day that I do not worry about is Tomorrow. Tomorrow, with all its possible adversities, its burdens, its perils, its large promise and performance, its failures and mistakes, is as far beyond my mastery as its dead sister, Yesterday. Tomorrow is God's day; it will be mine

There is left, then, for myself but one day in the week - Today. Any man can fight the battles of today. Any woman can carry the burdens of just one day; any man can resist the temptation of today. It is only when we willfully add the burden of these two awful eternities - Yesterday and Tomorrow - such burdens as only the Mighty God can sustain - that we break down

It isn't the experience of Today that drives men mad. It is the remorse of what happened Yesterday and fear of what Tomorrow might bring. These are God's Days ... Leave them to Him​

באותו הקשר, אולי יעניין אותך CBTmodel

https://www.simplypsychology.org/cognitive-therapy.html

שבעצם אומר שאנחנו חיים במעגל סגור, המחשבות משפיעות על הרגשות שמשפיעים על ההתנהגות שמשפיעה על המחשבות וחוזר חלילה... שינוי של אחד מהמרכיבים יכול להוציא את האדם מהמעגל שבו הוא כלוא... למשל, שינוי צורת ההתנהגות או חשיבה פיזיטיבית וכ"ו.

John the Savage

New member
יש לי שלוש מטרות להגשים השנה

א. לישון בלילה מספר נורמאלי של שעות שינה.
ב. להתחיל לעבוד על הפרוייקטים שלי (עד עכשיו הקורס שלימדתי תפס חלק גדול מהזמן הפנוי שהיה לי).
ג. למצוא מקור הכנסה צדדי במשרה חלקית בזמן שאני עובד על הפרוייקטים שלי (הצעה מעולה נפלה ברגע האחרון מסיבות בירוקרטיות מעצבנות, אז ממשיכים בחיפוש).

Anat Shemer RDI

New member
השאלה אם כל

המטרות האלה בשליטתך. למשל הראשונה - אם אתה ישן מעט בגלל שאתה מבלה מול המחשב (מדברת על עצמה...) אז אתה בהחלט יכול לשנות את זה. אם זה בגלל עבודה, ילדונת ועוד גורמים חיצוניים - אז זה לא מתאים להחלטת-שנה-חדשה כי זה לא בשליטתך.
אותה שאלה לגבי השתיים הנוספות.

למעלה