מה זההההההההה בערוץ 2?!?!

דור118

New member
מה זההההההההה בערוץ 2?!?!

מה עשווו מאין לך מקום גועל נפששש בכלל האלבום סלולרי גועל נפש מיותר לחלוטין לפי דעתי

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifלא יהרוג אותך לנצל"ש

ומעבר לזה- יש דרכים להתבטא, גם אם אתה לא מסכים.

אני לא מבינה

איך שזה שהרוב הסכימו עם השקת אלבום סלולרי, אבל התנגדו בכל תוקף לפירסום "בסגנון סינרגיה" כלומר - פרסומת בטלוויזיה. מה ציפיתם? שאנשים ישמעו את זה ע"י פרסום עם יוני דואר? תפסיקו לשחק אותה תמימים ונאיביים, אולי חלק מכם רואים את זה בתור מעשה ש"לא מתאים להם לעשות" אבל אין מה לעשות, העולם משתנה, אנשים משתנים. קבלו בהבנה, כי אין הרבה מה לעשות (זאת בכל אופן נק' המבט שלי..) המשך ערב נעים

דור118

New member
לא לא

לפי דעתי זה מיותר לחלוטין , כאילו מה בחייאט אבל זו דעתי בכל אופן ועוד 104 שקל על זה?!?!

V O L T A

New member
אני ממש ממש לא מבינה את הקטע

של לבוא ליהודים ולאמנים אחרים לצורך העניין בתלונות של התמסחרות... אין מה לעשות המוזיקה זו הפרנסה שלהם... מה אתם מצפים שהם ישבו בבית ויוציאו דיסקים שהם הקליטו באולפן הביתי ויפיצו אותם במחתרת ולא יופיעו בהופעות גדולות ומסחריות..נו באמת תפרגנו קצת... כל אמן שבוחר לצאת החוצה עם האומנות שלי ובוחר בה כעבודה וכדרך חיים עושה זאת מתוך כוונה להרוויח מזה כסף...כסף זו לא מילה גסה... אם תום ואורית לא היו רוצים להתפרנס מהמוזיקה הם היו כותבים שירים למגירה ומופיעים איתם למשפחה בחגים

דור118

New member
לא הבנתם אותי!!

לא אמרתי שיש בזה רע!! להפך הגיע הזמן שיקבלו תהכרה כלהקה . שיופיעו באירועים (ווליום וכל אלה) אבל פשוט ספציפית למקרה של "אלבום סלולרי" זה מיותר וחסר תועלת לפי דעתי!! יצא דיסק סבבה טוב ויפה מצויין , הופעות מצויין , אבל בשביל מה לדחוף גם את האלבום בפלא? בלי קשר שהאיכות ברצפה יחסית לסטריאו

פרסום המוצר שלך זה לא התמסחרות

כשיעשו השקה ליומן בית הספר החדש של היהודים, אז תעופו עליהם בהמוניכם.

Noam TG

New member
אבל על גבי פרסום המוצר הם מפרסמים

את סלקום! אז זה כן התמסחרות.

Tomer TR

New member
מה יהיה? למה אתם סופרים את זה בכלל ../images/Emo4.gif

קודם כל, סלקום משווקת את האלבום דרכה, בדיוק כמו שהתו השמיני משווקים ומפיצים את האלבום בחנויות התקליטים, וזה ממש לא הופך את היהודים ללהקה "מסחרית"... אם זה היה נכון אגב - כל אמן שרוצה שיצירותיו יופצו, בעצם אמור להחשב בעיננו כמסחרי - כי אנחנו קונים את האלבומים שלו בכסף (בין אם זה בזכות התו השמיני, הד ארצי או סלקום או אפילו ארומה). זאת אגב הטענה של אביב גפן כששואלים אותו אם הוא מסחרי - שכל אמן הוא בעצם מסחרי כי אנחנו קונים את האלבומים שלו בכסף - אבל נק' המבט הזאת כבר לשיפוטכם. קוקה קולה משווקת וממתגת פסטיבלי הופעות על שמה ערוץ 24 מקים מועדון שממותג על שמו זה אומר שמי שמופיע אצלם הוא גם מסחרי? לא מה הקשר יש הבדל בין התמסחרות לבין פרסום אם היהודים היו מוציאים מוצרים נלווים על שמם כמו נגיד יומנים, שעונים, ארטיקים... או מפרסמים מוצרים אחרים (וכידוע הוצעו להם הצעות נדיבות והם סרבו עד כה), אז הם היו ממוסחרים. ובכל מקרה... חלאס כבר עם הנושא הארור הזה!!!
כל אחד מרשה לעצמו לספור למוזיקאים בארץ כל צעד שהם עושים שדרכו הם מרוויחים עוד כסף, מה כואב לכם? רק ליובל המבולבל, קטורזה, שחקני כדורגל ובדרנים מותר להרוויח כסף ולהיות "ממוסחרים" אבל המוזיקאים צריכים להישאר רעבים בשוק הקטן??? מי קבע את זה בכלל ועל סמך מה? כל עוד המוזיקה של האמן לא נפגעת זה לא צריך להפריע לכם מקווה שההודעה הזאת היוותה קצת נק' למחשבה

Tomer TR

New member
רצינית? אני אראה תכתבה עכשיו גם

תודה על הקישור למטה

Noam TG

New member
כמו שיש הבדל בין התמסחרות לפרסום,

כך יש הבדל גדול בין סלקום לתו השמיני. המטרה של התו זה לצרוך מוזיקה ושל לסקום זה לצרוך טלפונים סלולארים. אז אם התו היו מפיצים תדיסק ככרטיס זכרון לפלפאון, זה היה מעולה וזה באמת היה פרסום. ברגע שזה סלקום והלהקה גם אומרת שיש לקנות טלפונים של סלקום [ע"י כך שהיא השיקה תדיסק ככרטיס זכרון בסלקום], זה כבר להתמסחר.

Tomer TR

New member
עדיין לדעתי הנק' הנחה שלך לא נכונה אחי

האלבום לא יוצא רק ע"ג הכרטיס זכרון בסלקום, אלא גם בחנויות התקליטים, ולכן אתה לא חייב מכשיר סלקום כדי לשמוע אותו. זאת עוד דרך להפיץ אותו, בנוסף לחנויות התקליטים דרך התו השמיני. תחשוב על זה - כדי שיהיה ניתן גם להפיץ את האלבום ככרטיס זיכרון סלולרי צריך מן הסתם שהוא יהיה דרך חברת סלולר כלשהי, שתפיץ ותשווק אותו אצלה. בדיוק כמו בחנויות התקליטים, שם יש מפיצים כמו התו השמיני, הד ארצי וכו'. אלבומים בכרטיסי זכרון לסלולר (שזו גם דרך חדשה בשוק כיום להפצת מוזיקה) לא ניתן למצוא בחנויות תקליטים, אלא בחנויות הסלולר - אליהם הם מיועדים. מפיצי ומשווקי חנויות התקליטים קשורים לחנויות סלולר? לא - אלא מפיצי ומשווקי סלולר... בדיוק כמו סלקום, אורנג' ופלאפון. אז זה אומר שמי שבוחר להפיץ בסלולר מוזיקה הוא ממוסחר? ממש לא, קל וחומר. אגב, כשיצא הדיוידי של ההופעה והודבקו עליו מדבקות של סלקום עם מידע על רינגטונים של היהודים ברשת שלהם, זה הפך אותם לממוסחרים? גם לא, אין קשר. בחייאת תבינו ותנוחו.

דניDין

New member
צודק

היהודים בסה"כ עשו את העבודה שלהם כדי להרוויח קצת יותר כסף.

Tomer TR

New member
הכסף הוא לא המניע

אלא האמצעי בגדול לעשיה וגם הם וצריכים אותו, כמו כל אחד

למעלה