מה זההההההההה בערוץ 2?!?!

נשמת

New member
למה?

זה היה ממש מצחיק שאמא שלי התחילה לשיר "אין לך מקום" ואז ראיתי את הפירסומת בטלויזיה על הלהקה ההיא.. זה הצחיק אותי. ויש משהו שחשוב לזכור - זו הפרנסה שלהם. ויש להם עוד נפש לפרנס. אז חלאס עם המחתרות, מחתרות לא מחזיקות לנצח. הן מתאימות להתמרדות גיל הנעורים. תפרגנו לעצמכם ותעריכו אותם על הדרך שהם עשו, אין עדיין ברבי טיטי שחף. ובטח לא DVD איך מזיזים ת'ידיים.

../images/Emo207.gifהכתבה על ההשקה בערוץ 24../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

http://www.music24.co.il/index.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1#clip_a488 "להיות אבא זה קול" סתם..כתבה לא רעה

Tomer TR

New member
אחלה כתבה

אהבתי מה שתום אמר בהתחלה בנוגע לעבודה על האלבום, והפירגון מצד החבר'ה שהיו אליהם, לאלבום ולהדי (מיטלמן, אביב, אפרת וכו') הנה התמונה של תום ושלי שרואים בכתבה, אחלה גבר הוא יצא! בכלל הלהקה נראתה עשר בהשקה

Dug E

New member
אייייייייייייייייייייייייייזה מזל!!../images/Emo178.gif.

וואו

תום כזה אמיתי.. לא יודעת משהו בכתבה הזאת גרם לי ממש להעריך אותו אפילו עוד יותר משהערכתי עד עכשיו הוא ממש חמוד:) ואולי אביב גפן לא כזה נורא.

Kinky DeviL1

New member
לכל המגיבים והמגיבות

יש לי חדשות בשבילכם. אתם בטח תצאו עליי והכל אבל ממש מפריע לי ואני חייב להגיד את מה שאני חושב. אנ'לא נוקט עמדה בעניין כי זה לא איכפת לי כ"כ, העיקר המוסיקה. אבל רובינו כאן צבועים, כי כשסינרגיה עשו את זה כולנו כאן אמרנו איזה מיסחור וגועל נפש. ועכשיו בגלל שאותה להקה שקוראים לה היהודים עושים את זה הכל בסדר. אל תשחקו אותה, כל המסחרה זה גועל נפש עד שזה מגיע ליהודים? טוב נו... אחלה שבוע שיהיה :]

Tomer TR

New member
מי שחשב את זה בנוגע לסינרגיה לא חשב נכון

או באמת לא ניסה להתעמק וחשב שזה אחלה להגיד הם ממוסחרים בגלל זה וזה וזה... קיצר חבר'ה - שימו דברים בפרופורציות והכי חשוב כמו שאיתי הכלי כתב - זה לא אמור להיות משנה לכם איפה או איך האלבום מופץ, העיקר המוזיקה (או מוסיקה
) שבוע טוב

yotem 17

New member
הסיבה שלא אהבתי את זה אצל../images/Emo83.gif

סינרגיה לא הייתה כי הייתה לי בעיה עם המסחור, אלא בגלל שיש לי בעיה עם המוזיקה שלהם ואני לא אוהב את ההלקה עצמה. אז לא טרחתי בכלל לחשוב עם זה בסדר או לא בסדר שהם מוציאים אלבום סלולרי, כי זה לא עניין אותי במיוחד. כשמדובר ביהודים, להקה שאני אוהב, אז כן עוצרים וחושבים מה הצעד הזה אומר ומה הדעה שלך עליו. ואני חושב שזה ממש, אבל ממש לא מסחור. היהודים אף פעם לא היו מהלהקות האלה שצצות בכל חור וקופצות מכל מקום, כך שגם אם יש משהו שמזדהה עם תופעת המסחור באיזהשהו אופן, זה לא באמת מרגיש ככה. ביום שהם יתחילו לפרסם עשרות קמפיינים, לעשות פרסומות בטלוויזיה, שיטחנו להם ת'נשמה ברדיו כמו שעושים לצערי להרבה אמנים אחרים בארץ וממאיסים אותם על כולם, ועוד כל מיני אחרים- אז תגידו שהם התמסחרו. אבל מפעולה אחת כזאת אני לא רואה איך אפשר להגיד את זה. זה כמו להבדיל, סתם דוגמה, להגיד על מישהו שכל החיים שלו ישב בבית ואז יצא למסיבה אחת באופן חד פעמי "בליין". לא משליכים מאירוע אחד על כל השאר, וחבל לדעתי שאנשים עושים את זה.

nils11

New member
יש הבדל.

סלקום קנתה מהיהודים מספר אלבומים מוגבל של "פורטה", ולעומתם סינרגיה נתנו לסלקום בעלויות שונות(או לפחות משינה, אבל זה לא באמת משנה כי סביר להניח שמי שאמר את זה על סינרגיה אמר את זה גם על משינה.) מה גם שהיהודים עדיין לא יצאו בהכרזה כמו "ללקוחות סלקום יש 50% הנחה על הופעות ההשקה לפורטה" ולכן היהודים בסך הכל הוציאו את האלבום בעוד מדיה ולא התמסחרו עדיין.

למעלה