מה זה אומר לדעתכם כש..

מה זה אומר לדעתכם כש..

לפני שבועיים בערך הייתה לנו סדנה של חיזור אלים. אז בין כל הדיבורים על תקיפה מינית דיברנו על עוד כמה נושאים.. בכל מקרה, עלתה הסיטואציה שבה יש זוג בני 17-18,שהם כבר שנה ביחד, הבן רוצה לשכב איתה כדי לממש את אהבתם והיא מרגישה שהוא קצת לוחץ, היא לא מבינה למה הוא ככ רוצה סקס... השאלה היא כזאת- כשבת לא שוכבת עם חבר שלה אחרי שנה, מה זה אומר עליה? ולמה הבנים כועסים כל כך? רוב הבנות אצלנו פשוט לא הבינו אותה. למה היא ככ לא רוצה סקס.. אחרי שנה כבר סומכים על הבנאדם והכל. בטח שאלתם מה הקשר לחיזור אלים? אז אני אגיד בקצרה שבאותו רגע זה התקשר כי דיברנו על איזשהוא מקרה שהיה.. שבו מישהי מתחילה להתמזמז עם מישהו שהוא כביכול הכוסון של השכבה.. היא רצתה כנראה רק להתמזמז והוא רצה לשכב איתה. לפי התיאור היא נכנסה להלם, היא הביעה התנגדות אבל הוא לא ממש הקשיב לה. היא אמרה לו להפסיק אבל הוא המשיך.. ואז נשאלה השאלה האם זה היה אונס? הבנות אמרו שכן, והרבה בנים אמרו שלא, כי זה שהם נכנסו לחדר לבד והיא זאת שהזמינה אותו להיכנס משמא היא רצתה את זה אבל לא הודתה בזה. בקיצור, זה נראה כאילו הראייה בין בנים ובנות בנוגע למקרים הנ"ל הם שונים... מה דעתכם בעניין? אם לא הייתי ברורה אז אני מצטערת.. תשאלו ואני אענה.. אני פשוט עייפה מדי

כשאת אומרת לא למה את מתכוונת?

המקרה ה-1: בחורה שלא רוצה סקס. זכותה. מותר לה. גם אם הם שנה ביחד..כנראה היא לא מרגישה מספיק נוח בקשר הזה ליחסים יותר קרובים.. לגבי הקטע של האונס. זה היה אונס! כשאת אומרת לא למה את מתכוונת? גם אם הבחור חשב שה"לא" הוא בעצם "כן" או לא יודעת מה, הוא חייב להתייחס לזה כ-לא! (האם ה"לא" הוא "לא" ובאמת-נשמע לי עוד יותר מזמין מ"כן")(עוד שורה מהשיר
) מה שהיה שם זה אונס!!!!!!!!!!!!!! הבחור כפה את רצונו על הבחורה, למרות שהיא התנגדה.

A n d r i a n a

New member
יש!!! אני הראשונה!!

ובכן.... לדעתי היא אמת לא נמשכת עליו... כאילו...שנה שלמה... והיא לא רוצה...זה קצת תמוה.... את תמיד ברורה!! ובכן.... לדעתי זה סוג של אונס.. כן..אבל יש לי בעיה עם זה.. שהיא כיבכולזאת שהזמינה אותו וכול זה.. זאת שהתחילה להתמזמז... אבל היא אמרה לו לא... אז הוא היה צריך להפסיק... בנים הם עם דפוק. אין מה לעשות.. דעתי בעניין היא לא ברורה, אבל סוגייה מעניינת. אה, ורק רציתי להגיד ש.. אני פשוט אוהבת אותך!

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo3.gif

אז הם היו שנה ביחד, אז מה? אני הייתי עם מישהי 3 שנים ולא שכבנו..... אם היא לא רוצה - מה לעשות! זכותה!!! ובקשר למקרה השני - זה כן היה אונס.... כי לאנוס מישהי = להכריח אותה, והוא הכריח אותה לשכב איתו..... כלומר, הוא אנס אותה!!!! זהו.

יש הצגה טובה "מין בטוח"

לקחו אותנו להצגה הזאת לפניי כמה זמן... זאת הצגה של 2 שחקנים כשבין כול קטע וקטע מדברת מישהי שהיא הכותבת בראש אחד של הטור "צעירים חסרי מנוח"... ומדובר שם בכול מיני סיטואציות שקוראות לבני נוער לא קשור רק לסקס... אז הייתה שם סיטואציה של בחורה שנידלקה על בחור בכיתה יב'... ופעם אחת הוא ניגש לדבר איתה והיא הייתה ברקיע השביעי.. הוא הזמין אותה לנשף הסיום שלו.. והיא התרגשה! קנתה שימלה התלבשה יפה.. המסיבה עברה בסדר גמור.. בריקוד האחרון של הנשף שהיה סלואו הוא נישק אותה.. וזאת הייתה הנשיקה הראשונה שלה. יותר מאוחר הוא הציע לה ללכת למסיבה פרטית והיא יותר מהכול רצתה להיות איתו! הם באו למסיבה-בית של חבר שלו... ישבו על הספה התמזמזו קצת.. הוא ניסה לגעת לה בחזה והיא דחפה את הידיים שלו.. ברגע מסוים הם הלכו לחדר וברגע שהיא הבינה מה קורה היא ביקשה ממנו להפסיק והוא לא הסכים... היא בכתה והוא אנס אותה... הקטע הזה היה מתואר במקביל ברגשות של הבחורה ושל הבחור הבחור אמר שהוא חשב שהיא רוצה אחרת למה היא לבשה שימלה קצרה שכזו ולמה היא הלכה איתו למסיבה?!! אבל זה לא תמיד ככה! בנות אוהבות להראות יפה זה לא קשור לשום דבר כזה.. תמיד היה ידעו שיש הבדל בין חוט המחשבה של בנים ובנות... כשבנים מחורמנים לר איכפת להם מישום דבר.. העיקר התחושה של הרגע.. מבינה?! אבל לא כולם ככה. לבנים קשה לקבל "לא" כתושבה... הם יותר מידי גאוותנים וכשבחורה מסרבת להם זה פוגע להם באגו... אני מקווה שזה ענה לך על השאלה.. ואני ממליצה שכול אחד בחום לראות את ההצגה.. לא ניראה שאפשר לראות אותה באופן פרטי אבל אפשר לדבר עם הרכזת חברתית בביצפר שלך ואולי לארגן משו

ת'אמת אין לי מושג...

אני רק יודעת שהשחקנים הם מהתיאטרון שלה והתיאטרון במקורו מת"א.. זה כמו תיאטרון נודד כזה... את יכולה לדבר עם הביצפר ואולי הם יצליחו לברר... אפשר לפנות אלייה ישירות הרי את הכתובת יש בראש 1... אנחנו ראינו את ההצגה באשדוד

אוייי אופס!

פשוט חשבתי שמי ששאל אותי את השאלה היה אותה בחורה שהתחילה עם זה... סורי טעות שלי סולח?!

יש לי שאלה אלייך..

אני מצטערת שאני ככה מצטרפת לשירשור הזה בלי קשר.. אבל... מה מושך אותך אצל בת? איך היית מתאר את המישהי המושלמת בשבילך?

HyPeR SoNiC

New member
אממממממ

אני לא חשבתי עדיין על מודל ספציפי של אישה מושלמת בשבילי, כי אני לא מחפש משהו ספציפי אצל בחורה..... הכי חשוב לי שתהיה בינינו כימיה.... שיהיה חיבור, שיהיה קליק... מבחינת מראה - כל עוד היא נראית טוב מספיק בשביל שאני אמשך אליה, זה בסדר גמור. אני לא צריך דוגמנית, ומראה חיצוני פחות חשוב לי.... יותר חשוב לי הכימיה...... או שלא הבנתי את השאלה נכון והתכוונת למשהו אחר???? אמממממ ואפשר רק לשאול למה את שואלת? יש סיבה מסויימת??

שום דבר ספציפי

סתם מענין אותי למה בחורים נמשכים... והאם יש טיפוס מסוים של בנות

HyPeR SoNiC

New member
סבבה ../images/Emo13.gif

אם יש לך עוד שאלות, אשמח לענות..... את גם מוזמנת לשלוח לי מסר פרטי או לצרף אותי לאיי סי קיו שלך אם בא לך..... 2430525

הנושא של ההצגה דווקא נשמע לי טוב

זה באמת נושא מעניין בגלל זה העליתי אותו לכאן. כי אכן כמו שיש שיר כזה "כשאת אומרת לא, למה את מתכוונת".. לזה התכוונתי!

אושר מ

New member
קודם כל

זה הגיוני שבחורה נמצאת עם מישהו שנה ועדיין לא רוצה לשכב איתו. רצון לשכב עם מישהו זה לא רק לסמוך על הבחור, אלא זו בשלות נפשית שלא בטוח שהיא הגיעה אליה. בקשר לסיטואציה, זה בהחלט אונס. חד וחלק. אבל חשוב לזכור תמיר לקחת אחריות על עצמך, זה לא בדיוק נחמד לצד השני ש"מתעתעים" בו ככה. או להבהיר מהתחלה מה את רוצה או לא יודעת מה... ובלי שום קשר, ברגע שהיא אמרה לא, הוא היה צריך להפסיק.

למעלה