מה זה אומר לדעתכם כש..

כמה תשובות-

אני לא חושב שאחרי שנה זאת חובה לשכב.
אני בטוח שאני לא היחיד שחושב ככה.
אונס
את זה הפרדתי בגלל שזה נושא מורכב מאוד, 1) ישנן נשים ששוכבות עם בחור ואחר כך מצטערות על זה, הבחורות האלה לפעמים גם מגישות תביעה על הטרדה מינית/אונס בסופו של דבר... 2) ישנן נשים שנכנסות להלם כשעוברים את הגבול מבחינתן, על זה אי אפשר להאשים את הגבר, כל עוד היא לא אמרה כלום/התנגדה. 3) נשים שמתנגדות/אומרות "לא"- זה לא משתמע לשתי פנים!!! ברגע שהמשכת אחרי- זה אונס/הטרדה מינית (תלוי עד איפה הגיעו). 4) ישנן נשים שממציאות, את זה אנחנו רואים בכמויות לצערי... לדוגמה כל הנשים שפתאום התעוררו אחרי מוניקה לווינסקי, זה אפילו לא עלה לדיון מישפטי... למה? כי ראו שהן מנסות לקבל נתח מהשלל של מוניקה...

כן אתה צודק במאה אחוז

זה ידוע שלנשים במשפטי אונס יש סיכויים טובים לנצח.. גם אם הן המציאו.

jessy19

New member
לדעתי זה נחשב כאונס...

כי הבחור עשה משהו שהבחורה התנגדה שיעשה וזה גופה והחלטתה אם לעשות או לא. זאת אמורה להיות החלטה של שניהם ולא רק של צד אחד!

sOurce of life

New member
למרות שהבחור לא בסדר....

די חיממה אותו... אבל הוא באמת לא בסדר! הוא היה צריך להפסיק והיא היתה צריכה להוריד הילוך לפני שהוא יקבל את הרושם הלא נכון על המטרות שלה!

אניחייבת להגיב

דבר אחד מאד חשוב לפני הכול הגוף שלנו כל אחד כאנדיבדול שייך לנו ובחורה יכולה לפתות גבר ולהשתמש בגוף שלה כדי לפתו גבר ולבחור ולהחליט לעצור את כל האקט שבו היא נמצאת ואסור לאיש להכריך אותה הגבול בין רוצה ללא רוצה הוא דק מאד וכשאורים לא מתכוונים ללא נקודההההההההה אין פה שום ספק מותר לרצות לעשות משהו להתחרט וי שנמצא חייב לקבל את זה נקודה זה בהחלא היה אונס ואני בתור בחורה נגעלת מגברים כאלה שפשוט לא יודעים לעצור

למעלה