ל4,5
R Redemption Song New member 22/2/07 #36 אוקיי.. אז 4 קשור לאלופה, פרקים ראשונים.. ו5 קשור לאורן פדלון. עכשיו זה כבר ממש קל
D danit1234 New member 22/2/07 #39 אז4 זה אולי הסצנה עם המצלמה שהיא מצלמת את המתרחש בבית ואורן פדלון אז זה מהפרסומת במציאות הוא השותף של ורד והקשר למצלמה לא יודעת XD
אז4 זה אולי הסצנה עם המצלמה שהיא מצלמת את המתרחש בבית ואורן פדלון אז זה מהפרסומת במציאות הוא השותף של ורד והקשר למצלמה לא יודעת XD
M Mayoosh5 New member 22/2/07 #41 נראה לי שהקשר למצלמה... זה שיש סרטון שרואים שארון פדלון מציג את הבית שלו ואת הסדר יום שלו וורד צילמה את זה..נראלי...
נראה לי שהקשר למצלמה... זה שיש סרטון שרואים שארון פדלון מציג את הבית שלו ואת הסדר יום שלו וורד צילמה את זה..נראלי...
D danit1234 New member 25/2/07 #46 פתרנו הכל ../images/Emo9.gif יהיה מתישהו עוד משהו כזה? כי זה היה ממש נחמד אני מניחה שלא בתדירות מוגזמת כי בכל זאת אני מניחה שזו חתיכת עבודה אבל מידי פעם זה יכול להיות מגניב
פתרנו הכל ../images/Emo9.gif יהיה מתישהו עוד משהו כזה? כי זה היה ממש נחמד אני מניחה שלא בתדירות מוגזמת כי בכל זאת אני מניחה שזו חתיכת עבודה אבל מידי פעם זה יכול להיות מגניב
R Redemption Song New member 25/2/07 #47 שמחה שאהבת. בעיקרון, זה לא ממש קשה לעשות את זה.. יותר קשה לחשוב על החידה, אבל יהיו עוד