מה זה אני שומר עליכם

longleggedlady

New member
מה זה אני שומר עליכם

ודואג לכם..תגידו לי הכל..עשיתי בשבילכם הרבה..צבר אומר לשפרה..שי דיבר ככה ועכשיו הוא. אילו מילים אלו?? זה סוג של חוזק של הקבוצה. כאילו אף אחד לא יפריד בניהם שזה מגיע לדבר מוזר מאוד ומפחיד. כרגע הם בוהים אחד בשני ומדברים בסוג של קודים בעיניהם.. צבר עושה את התפקיד של שי. ממש מפחיד לארות את זה

אור2221

New member
צבר התכוון למשהו אחר לגמרי

הוא ניסה לומר לשפרה "אני איתך, לא מתכוון להסתובב בשביל עוד בחורה יפה"

NatalieNat

New member
גם... וגם: אל תדאגו, אני, מיסטר צבר,

שומר עליכם, שפרה רנין ולאון ומישהו אחר ( איתי, עינב, וונסה ויוסי) ילך.

Donkishot01

New member
צבר דביל

ומתנשא ברמות קשות. מה שהוא ניסה להגיד...או יותר נכון לעשות זה להפוך להיות עוד שי. ודבר כזה צריך להעיף מיד

david1487

New member
הכי הגעיל אותי שי כש

הוא עזב הוא בא לצבר ואומר לו: "אחי, אם אני לא חוזר תדאג לעניינים הלא סגורים".......... מי הוא חושב שהוא..... "המנהיגגגג".. צבר לא רק שלא נכנס לו לנעליים של ה'מנהיג'.. הוא לא מוציא מילה מהפה שלו רק כשהוא לבד עם שפרה הוא מבלבל ת'מוח בהגיגי פילוסופיה ששיפרה הכי אוהבת לשמוע. הבנאדם משעמם.... צריך להדיח אותו לפני כולם. ובלעדיו שיפרה בכלל לא תחזיק מעמד כי בינתיים כל פעם שהיא עומדת להתפרץ ולהראות למי שעוד לא הספיק להכיר את פרצופה הוא בא ומרגיע אותה. בזכותו היא עוד במשחק הזה.

juspan

New member
לגמרי

ולא בטוחה בכלל שמה שנראה לנו שקורה שם עכשיו ביניהם, באמת קורה... משהו מאוד מוזר עובר על צבר כרגע, הוא לחוץ והיסטרי ומוציא את זה החוצה בדרך הזו, אני לא קונה את זה כאיזו הצהרת אהבים לשפרה.

longleggedlady

New member
הוא מתנהג כמו הסנדק של הקבוצה

תראו בצורת דיבור שלו ..בלי חיוכים ובלי בולשיט..הוא ממש מוזר לי ובאיזה שהוא מצב הוא מסוכן (הוא לא כמו מה שאומרים עליו- זה שהוא משעמם לא אומר כלום).. צריך להיזהר ממנו

אור2221

New member
אני אגיד לך מה הבעיה של צבר

הוא בחיים, אבל בחיים לא חשב ששפרה לא תספר לליאון ורנין שהיא קיבלה ממנו OKAY בסוויטה. אבל שפרה שמרה את מילתה, וככה יצא שליאון ורנין לא בטוחים מה צבר מרגיש ונזעקו להגן על שפרה. צבר מצידו, נפגע מחוסר האימון.

Lomsahne

New member
לא הבנתי אז איך זה נסגר?

שהוא נפגע מרנין ולאון ? ועוד לא הבנתי מה הוא בעצם אמר ? שהוא באמת מרגיש משהו אל שפרה רק לא יקרה כלום בוילה ?

droriko

New member
צבר אמנם לא קולני ודומיננטי כמו שי

אבל הוא חד לא פחות אם לא יותר , וכשהוא רוצה להבהיר לך מסר מסויים הוא יודע לעשות את זה היטב. אני בהחלט רואה אותו בתור מנהיג , רק מנהיג שונה משי .

droriko

New member
הרבה יותר משי לדעתי,

כל אחד מהם הוא נישה שונה שי יודע יותר לתת שואו טוב , צבר יודע מאיים בדיבור שלו (ומאיים זה לא בהכרח דבר רע כן?)

Lomsahne

New member
מאיים ?

מזאת אומרת ? הוא פשוט כמו שאמרת מעביר את המסר שהוא רוצה להעביר בלי יותר מדי התפלספות אלא בחדות {מה שאני קורא חריפות} וזהו.

beep beep

New member
כן, צבר יודע לקלוע, אבל...

לא בזמן הנכון ולא על המטרה הנכונה. הבחירה שלו בשי ובשפרה עלתה לו במשחק.

droriko

New member
מאיים במובן הטוב של המילה

השילוב הזה בין המילים השקולות והמדוייקות ,לבין השקט והרוגע לבין המבט הזועם . אין מה לאמר, לבן אדם יש חזות כזאת של הפסיכופט התרבותי והאלגנטי (להבדיל משי ששפך הכל ,בקול רם, ולא השאיר שום מקום למתח ומסתורין). אני ראיתי את איתי רועד מולו אז בשיחה הטעונה בסלון, ולהגיד לך את האמת? גם אני שניסיתי לדמיין את עצמי בנעליים של איתי התחלתי בתוך תוכי לרעוד . אני חושב דווקא שהאיום הזה יוצר אצלך יראת כבוד .

הוא גם מאוד עילג שמדבר מילה בשעה,

ולרוב על אנשים מאחורי הגב, גם את זה אתה אוהב?

איתי בל

New member
כולם מדברים מאחורי הגב

גם עכשיו אנחנו לכאורה מדברים עליהם מאחורי הגב זה מותר לדבר מאחורי הגב אל תהיו יפיי נפש...אין שם אחד שלא דיבר על מישהו עם מישהו אחר ועוד אין להם משהו אחר לגבר עליו אין שום דבר רע בכך תלוי מה אומרים ואיך

למעלה