מאום מלבדך אינו נוטף שנאה ידידי,
ולמרות זאת, ומבלי לפגוע, הוצאת כל קונספט שהעלתי מההקשר שלו. בכל זאת אתייחס לדבריך(מה לעשות שאני לא מה"קבוצה" של שפרה)! אני, כמו כל המדינה מעריך אנשים שמנת האגו שלהם קטנה ממנת המשכל, וספציפית לגבי יוסי, שמה לא אמרו עליו חבר מרעיך, הוא לא טיפש, הוא איש שיחה ואסטרטג יוצא דופן, וכן גם פרובוקטור כמעט כמו שי שטרית, להבדיל בכך שהוא לא מנבל פיו לשטנה, אלא מכיוון שזהו הסלנג שלו. 1)התבלבלת בין הביצה לתרנגולת ידידי, אשר וצבר היו ביחסים טובים וצבר העמיד את אשר מכיוון שנפגע מדעתו(?!)של אשר לגבי רבין. אחרי שחשפו רק את אחד התיאומים שנעשו(כולן פרט לזו שנחשפה)ב"קבוצה" שלך, צבר בחר להיעלב מכיוון שאשר בחר בו להדחה. 2)שוב הצחקת אותי ויש לי חשק לצחוק
כל מה שאני יכול להגיד לך בקשר לססמאות הנבובות שבהם נופפת, שהן ריקות מתוכן ואין לי על מה לענות, אלא רק לשאול, רוצה הוכחות? 3)ע"ע 2 4)הוכחת לי שאתה קורא אנשים כמו שאני קורא סינית. לאון הוא ה"מרגל" בקרבם של עינב יוסי איתי וונסה. אם לא שמת לב לזה עד עכשיו, מפני שאתה יותר מדי אכול שנאה לצד השני. ושאלה קטנה, למה לאון נמצא עם עינב ולא עם שפרה לסרוג ולנבל פה על אנשים? כי אפילו הוא צריך קצת איזון. 5)שוב הצחקת אותי והרי לא ראיתי אף אחד מקבוצת ששרל"צ חוץ מלאון שלרגע חשבנו שנהיה שפוי, לא הצביע נגד מישהו מהקבוצה שלו. יוסי בובליל הצביע לאשר מפני שהוא עשה מעשה לא חכם והלך להצטדק בפני צבר הצבוע. צבר לא גילה לו שבאותו יום הדיח אותו, כמו גם כל הגידופים בשיחות עם שפרה שהיו מופנים כלפי אשר יוסי ועינב. בשורה התחתונה, פקח עיניך ידידי תנסה לייחס לשי את כל מה שרשמת על יוסי בובליל. יוסי בובליל הוא אכן על תקן של משהו הפוך לגמרי מבלילי המילים שרשמת, ועם הזמן אני מניח שגם כל קבוצת האנטי-דורבן(ראה הגדרה) ובהם אתה, ישימו לב לכך שיוסי נמנע מקללות ולכלוכים קשים מאחורי הגב, כמו הששרצ"ל שלך, המשחק שלו כלפי חוץ שהקהל ישפוט לפי מה שרואה, לעומת המשחק של שי שהיה כלפי פנים בעזרת שלטון של פחד, שקרים, שנאה וסכסוכים הדדיים. יוסי יודע שלא אוהבים אותו בפנים ואוהבים אותו בחוץ ולמרות שאני לא רואה שום סיבה לתת כבוד ל4 הזנבנבונים הקטנים, הוא עדיין שומר איתם על קשרי הכרה הדדית ברמה כלשהי. אני ממליץ לך להפסיק לנהוג כמו אלו שאתה מתיימר להגן עליהם, ולהבין מה שרשמתי לך בהודעתי הקודמת, כמו גם תפסיק לדבר בססמאות נבובות וחלולות.
הרבה זמן לא צחקתי ככה. ההודעה שלך בכנות הצחיקה אותי ואני מציע לך להתעדכן ולהבין למה באמת לא אהבו את שי, ואת חבר מרעיו שמחפשים את עצמם עכשיו...