מה זה אני שומר עליכם

איתי בל

New member
מסית ומקלל

אז יש אנשים שהוא לא אוהב בתוכנית הוא לא אוהב ולא מתבייש בכך ואומר את זה באופן ברור כאשר הוא בחברה טובה משתף אותם בעצבים שלו הם משתפים בשלהם וגם...השם ירחם... בשפה גסה זה בסדר שאתה לא אוהב את צבר... אבל כי הוא מדבר מאחורי הגב? בחייך... אף פעם לא קיללת?

השאלה היא, האם מגיע לאחד כזה מליון?בא נראה,

לפי מה קובעים? לפי מי שאתה מתחבר אליו, אני לא מתחבר לצבועים ואתה? ולמה כל זנבנבי הזאב שהתברר כשפנפן שי שיטרית הם צבועים? כי הם שופטים בני אדם לפי אמות מידה שהם עצמם לא עומדים בהם, וחמור מכך הם משקרים להם בעיניים! צבר האשים את אשר ששם אותו להדחה, אבל הוא עצמו שם את אשר להדחה. שיפרה בכלל מסיתה אנשים לשנא אנשים. אתה מתחבר איתה? ליאון אין מה לדבר אתה ראית אתמול בעצמך, ורנין כבר עברה על כל חוק אפשרי כמו פטרונה שי שיטרית. אתה בעצם תומך ב"מורשתו" של הפטרון שי שיטרית. הלא כן? כי על פניו נראה שהזנבנבים שלו מיישמים אותה כשורה.

איתי בל

New member
קודם כל תרגע

נמאס לי שהפורום הזה מתחלק למחנה שצים ובובלינים וכל פעם שמים אותי במחנות ומדברים בשבילי לא במחנה של אף אחד לא מתחבר לאף אחד בוא נרגע עכשיו... אתה בוחר למי להצביע ושיקח את המיליון לפי חיבור... אחלה אתה לא מתחבר לצבר מצוין נסגור את הפינה הזו בוא נדבר קצת על הלמה לצורך העניין אני לא רואה את צבר כצבוע אדם שמדבר על אנשים אחרים עם חבריו הוא לא צבוע בעיני גם אני מדבר עם חברים שלי על אנשים אני בטוח שגם אתה צבר כשעינב באה ממנו לבקש סליחה אחרי שתיאמה הדחות היה לו אומץ להגיד לה שהיא משקרת לו כשהוא חשב שהיא משקרת לא מאמין שלי היה את האומץ להגיד לה ככה בפנים את שקרנית או כשהוא נפה אליה שאבא שלה בחור לא נחמד..וגם מיתן את זה.. לפני הריב הגדול עם יוסי הוא ממש לא צבוע הוא אומר דברים בפנים ואני מעריך אותו מאוד על זה שוב לא ברמה של הערצה... פשוט לצורך העניין צבר לא האשים את אשר בזה שהוא שם אותו להדחה... כל אחד בחדר הזה אומר שתי שמות זה ממש לא קשור אחד לשני צבר האשים את אשר בכך שהפר חוקי משחק ותיאם מעמדות ולא רק העמיד אותו להדחה אלא יצא במתקפה כזו נגדו וזה עוד אחרי שפחות משבוע קודם לכן כשהם איחלו חג שמח באופן פרטי כל אחד למי שהוא בוחר בחדר האח הגדול אשר בחר להגיד חג שמח לצבר בחדר האח הגדול עם חיבוקים מתוקים להפליא וזה לגיטימי להתרגז מדבר כזה עוד כשאתה רואה את זה בפלזמה כמו שראו...שפרה לא הסיתה יותר או פחות מיוסי ועינב ושי ומיקי ונעמה אם נלך אחורה וכל אחד שם יש שם אנשים ששפרה לא אוהבת אז היא דמברת על זה עם אנשים שהיא כן אוהבת כמו שכל אחד שם וגם זה לגיטימי לאון הוא באמת נשמה טובה וחבל לי שהוא מתלכלך בעינב ואתמול רק הוכיח את זה כשהיא יצאה עליו כמו חיה מגעילה ועל איזה חוקים כבר רנין עברה? מעבר לכך שהיא בכיינית שכל הזמן קשה לה אין בה עוד יותר מידי עניין לפה או לשם

קודם כל, שלום רב לך איתי(שם שאני הכי מתחבר

אליו במשחק, כמעט כמו יוסי הקורע) 1)צבר האשים את אשר שהוא מסתובב איתו, קורא לו "אחי" ובוחר להדיח אותו, בעוד באותו יום צבר בחר להדיח את אשר. מדוע צבר לא הזכיר לפחות כבדרך אגב שהוא הדיח את אשר? 2)הוא לא אומר דברים בפנים ויעידו על כך כמה עובדות: הוא תיאם הדחה יחד עם לאון שי ושפרה עוד שבועיים לפני שהלבינו פניהם של עינב ואשר. אבל אותם לא העלו, הסיבה לכך היא ברורה לך אני מקווה..., הוא נמצא בפורום בו שיפרה נוכחת ושומע את גידופיה לגבי אשר עינב ויוסי ושותק. ז"א שהוא משקר את אשר בנוגע לחברותו. בנוסף לכך, אחרי ה"סולחה" שלדעתי לא היתה צריכה להיות מאחר וצבר רצה מלכתחילה בהדחתם, הוא שמע את שפרה מקללת את אשר ומסיתה את ליאון נגדו, והוא לא פצה פה, וזאת אחרי שסלח לאשר(או שמא שיקר?), כזה חבר היית רוצה? מה גם שניבל את פיו פעמים לא מעטות.("נשארנו עם שאריות אדם" אמר על יוסי ועינב, מילים כאלו שיוצאות מפיו של אחד ששוקל מילים.......?) 3)שפרה הסיתה את לאון נגד כל מי שהוא לא זנב של פטרונה שי שיטרית. עם זה אין ויכוח. רוצה ציטוטים שלה ולינקים שתדע פחות או יותר על מה מדובר? 4)ליאון נשמה טובה? אתה מייחס "בנאדם טוב" על בנאדם שמדבר בצורה מנומסת בסטנדרטים ספציפיים שלך, אני מייחס בנאדם טוב לבנאדם שמדבר אמת(בנאדם כזה יהיה יותר אינטואיטיבי בחברה ולא מגמגם כמו צבר שלך), ואם הוא נהיה וולגרי זו זכותו(רק שלא יצרח אחרת אני מוריד לו ווחד "סתוםםם תפה חפרת!!" לאוזן)אז אני מעיר לו. וולגריות זה טוב כי אתה בעצם משווק את עצמך(כך לאון נוהג), אך אני מסכים שצריך גם לדעת את המינון אחרת זה גורם קצת לסלידה ולבנאדם להיות "בלתי נסבל" כמו גם הגיינה וכדומה. לכן עינב היא אינה אדם רע בגלל שהיא וולגרית, אני מאמין שגם שפרה היא אינה אדם רע, על כל מגרעותיה, לכן האמרה של ליאון "בנאדם רע" לגמרי יצאה מהקשרה ולכן עינב צדקה בויכוח והוא יצא צבוע כי לפי ההגדרה שלו , שיפרה היא "אדם רע", למה הוא לא אומר לה את זה? למה הוא לא אמר לה אחרי ששמע אותה קוראת להם "יהודים יד שניה"? לאון שלך גרוע ידידי, והוא צריך לצאת מהתוכנית ולהתבגר קצת. 5)רנין עברה על חוק תיאום ההדחות בלילה שערכו את הלינץ' על יוסי, זה אותו יום בו שי הודח, ובלילה היא בכתה לליאון "הלוואי שיעיפו כבר את יוסי ועינב" וליאון מחבק אותה לשם חיזוק אמירתה. רנין היתה נוכחת בהרבה תאומי הדחות בסוכה ומחוצה לה. 6)תגיד אתה בכלל צופה בשידורי האח הגדול בלייב? נראה לי שלא, או שפשוט אתה כמו מי שאתה מזדהה איתם? בכבוד רב

איתי בל

New member
קודם כל

אל תאשים כל אחד שלא מסכים איתך או חושב אחרת ממך בכך שהוא לא צופה בשידור הלייב 24 שעות יש לי הוט אני צופה בזה תתפלא דבר שני אני כן אגיב על מה שאמרת ואעבור אחד אחד אבל אגיד משהו שיסגור את כל הפינה כל מה שאמרת עכשיו וכל הסיבות שמינית למה לשנוא את הקבוצה הזו היא לא סתם חלקם מופרחות חלקם יצאו מפרופורציה וחלקם סתם מצטדקות אבל למה? אני אקח את הטענות שטענת עכשיו ואסביר אותם למרות שאני יודע שאין טעם כי השנאה שלך לקבוצה הזו היא לא בגלל הסיבות שמינית ותסכים איתי ששנאת את לאון עוד לפני הויכוח שלו אתמול עם עינב וכל מה סיבה שנתת עכשיו על כל מתמודד השנאה שלך קדמה לסיבה אז יש פה משהו מעבר ואני גם אסביר מה זה אתה..כמו רוב המדינה אהבת אפילו אולי על ההתחלה את יוסי ועינב ואתה מחליט שזו קבוצה ואתה משתייך אליה וכמובן פטריוט שלהם עכשיו שי הוא ההפך הגמור הקבוצה השניה לכאורה שעשה להם את המוות אז טבע אדם לחשוב שבמקום שיש צודק חייב להיות גם טועה החלטת שאם אתה אוהב את יוסי אתה חייב לשנוא את הקונטרה שזהו שי ומכיוון שאתה שונא את שי השנאה נדבקת למי שהיה לידו במיוחד אחרי שהלך ואלו כל הארבעה אשר מינית וזו בעצם הסיבה האמיתית לשנאה הגדולה ותסכים איתי שזה מעט... מטופש אחלה שאתה אוהב את יוסי ועינב והגיוני ולגיטימי שאתה שונא את הקבוצה השניה שמתנקלת אליהם אבל לפחות תהיה מודע לדברים כי אם אתה אומר לי שאתה שונא את רנין כי לכאורה תיאמה הדחות אבל אוהב את עינב שבצורה הכי ברורה וגלויה תיאמה הדחה... אז אתה פתאום נהיה צבוע ואם אתה שונא את צבר כי קילל..ועדיין אוהב את יוסי שקורא לבת שלו כלבה ולשפרה בת שרמוטה...אז שוב אתה אומר שזה בסדר בקבוצה שלך ולא בסדר בקבוצה השניה עכשיו שלא טתעה אני לא אומר לך תאהב את שפרה צבר או מי שלא יהיה פשוט תבין שאתה לא באמת שונא אותם הסיבות שמינית כי יש דיירים גם יוסי ועינב שעשו את זה הרבה יותר בקיצוניות ולא אמרת על כך מילה ועכשיו לסיבות 1. צבר האשים את אשר על תיאום הדחות על זה שהוא יצא במתקפה שכזו נגדו והפרת חוקי המשחק בעודו לכאורה אוהב אותו אולי יותר מכל אחד אחר בוילה. זה שבפועל הוא העמיד אותו להדחה זה שולי גם להעמיד להדחה צריך לדעת איך מה שאתה עושה בחדר הפרטי הזה זו זכותך אבל בצורה הזו זה באמת לא לעניין...למה אתה יכול לכעוס על רנין ולהאשים אותה בתיאום הדחות וצבר לא? לגיטימי שהוא יכעס במיוחד אחרי היחס החם שקיבל מאשר בדיוק פחות שבוע לפני ולפי חוקי האח הגדול לצבר גם אסור להגיד לאשר או כל אחד אחר במי הוא בחר וגם לא רלוונטי להגיד את זה כי שוב מה שקורה בחדר של האח הגדול זה לגיטימי ואישי למה אתה לא מאשים את יוסי שגם הוא בחר באשר? יוסי ואשר גם היו קרובים למה אתה לא מאשים את יוסי שלא אומר לעינב שהוא בחר באשר וגם בגללו אשר בחוץ עינב מאוד גועסת על שפרה כי היא בטוחה שהיא העמידה להדחה את אשר ולא יודעת שזה אבא שלה... את זה החלקת 2. לא להגיד דברים בפנים ולתאם הדחות אלו שני דברים לא קשורים וסתם קישרת... בוא נתחיל בזה דבר שני צבר לא תיאם הדחה מעולם הוא לא אמר ללאון לאון היום אותו ואותו הם אל מדברים הדחות גם כי הם חכמים מספיק לעשות כך וסומכים על החברים שלהם שיבחרו נכון זה ברור מאוד את מי הם לא אוהבים הם מדברים על זה הרבה ורוצים שהם יצאו מהמשחק זה לגיטימי וכל אחד נהג ככה ושוב אתה מתעלם מזה שגם ככה התנהגו אהוביך השטות הזו שהפקה מגמתית שהפקה רוצה ששפרה תנצח שלא יודע מה... אגלה לך סוד הפקה לא שמה זין... האינטרס שלה זה לא למי אני אתן את המיליון האינטרס של ההפקה זה מאיפה אקבל את המיליון ואם יש עריכה כלשהי לטובת או נגד מישהו זה רק במחשבה שזה יביא רייטינג ולא נגד מישהו באופן ספציפי ההפקה הייתה בעד יוסי בדיוק כמו שהייתה נגד בזכות ההפקה יוסי יקח את המיליון הם נתנו לו התחלה מצוינת בנוגע לזה ששפרה מנבלת פה על אשר... קודם כל אני לא שמעתי את שפרה מדברת על אשר מאחורי הגב היא כן דיברה מולו וכן הייתה עצובה הרבה פעמים שאשר לא אוהב אותה כי היא דתלשית והיחס שהיא מקבלת מהם והם דיברו על מה מותר ואסור לכאורה ומה זה לכבד את אשר ומה לא אבל גם אם נניח וכן זו דעתה של שפרה ולא מהמקום של צבר להגן עליו כאילו דיברו על אחותו הקטנה כשזה בגבולות הטעם הטוב שפרה סך הכל אמרה את דעתה היא לא אמרה משהו שבאמת צריך להגן עליו 3. שוב.. שפרה אמרה את דעתה באופן מאוד ברור על המשתתפים לטובה ולרעה כמו כל אחד אתה סתם נטפל 4. לאון בנאדם מאוד טוב עינב היא לא רבע מהטוב שלו. אני לא מייחס בנאדם טוב לפי נימוס אם היית קורא מההודעות שלי בימים האחרונים היית מגלה שאני נבלן פה לא קטן ובחור מאוד לא נחמד כשאני רוצה בנאדם יכול לקלל ועדיין להיות טוב ובנאדם יכול לסתום את הפה ולהיות רע עינב וולגרית... גם ונסה וולגרית גם אני מעט וולגרי עינב בנאדם רע בלי קשר לזה הבעיה של עינב זה לא שהיא וולגרית כשלאון קורא לעינב בנאדם רע הוא מתכוון נקודתית ולא שהיא סאדם חוסיין עינב פשוט באמת מפחדת שהיא בנאדם רע אז היא התגוננה על זה שעה אבל ללאון מותר לטעון שעינב בנאדם רע והיא באמת מתייחסת אליו בצורה רעה 5. שוב יש הבדל בין תיאום הדחות לבין לא לאהוב מישהו למרות שזה מתבטא בחדר האח הגדול שים לב שהם מצביעים שונה גם באח הגדול אי אפשר באמת הלאשים אותם בזה בקיצור מה שאני מנסה להגיד אם נשים על כל אחד זכוכית מגדלת נמצא מה לשנוא בוא אף אחד לא מושלם... גם אתה גם אני אם ירצו לשנוא אותנו ישנאו מה שאני מנסה להגיד שאתה יותר רוצה לשנוא את הקבוצה הזו ולאהוב את הקבוצה הזו הקבוצה שלך הרבה יותר נבלה את הפה הרבה יותר תיאמה הדחות הרבה יותר הסיתה ועשתה רע לבית ועובדה שהבית לא מסוגל לסבול את הקבוצה וזה בסדר שאתה בעד הקבוצה שלך ושתהיה נגד הקבוצה השניה אבל בוא נודה באמת אתה פשוט אוהב את יוסי כי הוא מצחיק וגם עינב ואתה מתחבר אליהם וזה אחלה ויש קבוצה אחרת שהם נגדם אז מין הסתם תהיה גם נגדם זה לא עושה את הקבוצה האחרת לרשעה... כשאתה אוהב קבוצת כדורגל אחת וקבוצה אחרת מתחרה בה אז אתה נגד הקבוצה השניה לא כי הם קבוצה מרושעת הם פשוט באים נגדך וזה לגיטימי אבל לפחות תהיה מודע... ואל תתייפיף שיוסי ועינב נשמות קדושות שלא עברו על חוקי המשחק ולא קיללו ולא הסיתו והיו נחמדים יוסי הוא האסטרטג הנחש התחמן הכי גדול שם ולכן הוא גם ינצח

מאום מלבדך אינו נוטף שנאה ידידי,

ולמרות זאת, ומבלי לפגוע, הוצאת כל קונספט שהעלתי מההקשר שלו. בכל זאת אתייחס לדבריך(מה לעשות שאני לא מה"קבוצה" של שפרה)! אני, כמו כל המדינה מעריך אנשים שמנת האגו שלהם קטנה ממנת המשכל, וספציפית לגבי יוסי, שמה לא אמרו עליו חבר מרעיך, הוא לא טיפש, הוא איש שיחה ואסטרטג יוצא דופן, וכן גם פרובוקטור כמעט כמו שי שטרית, להבדיל בכך שהוא לא מנבל פיו לשטנה, אלא מכיוון שזהו הסלנג שלו. 1)התבלבלת בין הביצה לתרנגולת ידידי, אשר וצבר היו ביחסים טובים וצבר העמיד את אשר מכיוון שנפגע מדעתו(?!)של אשר לגבי רבין. אחרי שחשפו רק את אחד התיאומים שנעשו(כולן פרט לזו שנחשפה)ב"קבוצה" שלך, צבר בחר להיעלב מכיוון שאשר בחר בו להדחה. 2)שוב הצחקת אותי ויש לי חשק לצחוק
כל מה שאני יכול להגיד לך בקשר לססמאות הנבובות שבהם נופפת, שהן ריקות מתוכן ואין לי על מה לענות, אלא רק לשאול, רוצה הוכחות? 3)ע"ע 2 4)הוכחת לי שאתה קורא אנשים כמו שאני קורא סינית. לאון הוא ה"מרגל" בקרבם של עינב יוסי איתי וונסה. אם לא שמת לב לזה עד עכשיו, מפני שאתה יותר מדי אכול שנאה לצד השני. ושאלה קטנה, למה לאון נמצא עם עינב ולא עם שפרה לסרוג ולנבל פה על אנשים? כי אפילו הוא צריך קצת איזון. 5)שוב הצחקת אותי והרי לא ראיתי אף אחד מקבוצת ששרל"צ חוץ מלאון שלרגע חשבנו שנהיה שפוי, לא הצביע נגד מישהו מהקבוצה שלו. יוסי בובליל הצביע לאשר מפני שהוא עשה מעשה לא חכם והלך להצטדק בפני צבר הצבוע. צבר לא גילה לו שבאותו יום הדיח אותו, כמו גם כל הגידופים בשיחות עם שפרה שהיו מופנים כלפי אשר יוסי ועינב. בשורה התחתונה, פקח עיניך ידידי תנסה לייחס לשי את כל מה שרשמת על יוסי בובליל. יוסי בובליל הוא אכן על תקן של משהו הפוך לגמרי מבלילי המילים שרשמת, ועם הזמן אני מניח שגם כל קבוצת האנטי-דורבן(ראה הגדרה) ובהם אתה, ישימו לב לכך שיוסי נמנע מקללות ולכלוכים קשים מאחורי הגב, כמו הששרצ"ל שלך, המשחק שלו כלפי חוץ שהקהל ישפוט לפי מה שרואה, לעומת המשחק של שי שהיה כלפי פנים בעזרת שלטון של פחד, שקרים, שנאה וסכסוכים הדדיים. יוסי יודע שלא אוהבים אותו בפנים ואוהבים אותו בחוץ ולמרות שאני לא רואה שום סיבה לתת כבוד ל4 הזנבנבונים הקטנים, הוא עדיין שומר איתם על קשרי הכרה הדדית ברמה כלשהי. אני ממליץ לך להפסיק לנהוג כמו אלו שאתה מתיימר להגן עליהם, ולהבין מה שרשמתי לך בהודעתי הקודמת, כמו גם תפסיק לדבר בססמאות נבובות וחלולות.
הרבה זמן לא צחקתי ככה. ההודעה שלך בכנות הצחיקה אותי ואני מציע לך להתעדכן ולהבין למה באמת לא אהבו את שי, ואת חבר מרעיו שמחפשים את עצמם עכשיו...

../images/Emo31.gif../images/Emo13.gif אפקט הזאב והזנבות גם פה בפורום!!

חבל שגם הזאב שלך הוא שפנפן.

אפקט ה - 'פסיכולוג בגרוש'

תגובה נבובה על אנשים שמעולם לא דיברת איתם ו/או פגשת אותם. אבל סלחתי לך, זה בטח נובע משעמום כי הדיירים ישנים.

droriko

New member
זה לא עושה את זה תמיכה במחנה ש"צ

צריך הרבה יותר מזה , זה לא אומר כלום.

beep beep

New member
אפשר גם להבין את זה הפוך

היא אמרה שהיא אהבה מאד את מה שהיה בחגים ובשבתות

דוקטור69

New member
בכלל לא נכון

היא אמרה שלמרות שיוסי בא מרקע עדתי הוא נגד כפיה.. ניסתה לשנות את התפיסה של שיפרה שחושבת שיוסי גזעני יוסי מתענין במוצע של כל אחד לא ממש מנקודת מבט גזענית אלא יותר מבחינה אסטרטגית. הוא שאל את חגית מאיזה מוצא היא היא לא ענתה ואמרה מה זה חשוב אז הוא ענה "כדי שאדע מה את אוהבת" היא אמרה שהוא יראה לפי מה שהיא תבשל יוסי גם שאל את השרירן גם הוא התחמק אבל נתן ליוסי להבין שהוא ממוצא מרוקאי

beep beep

New member
הדיירים הוותיקים מתגבשים נגד החדשים

שפרה קודחת להם במוח תיאוריות הזויות שנועדו בעיקר להרגיע את הפאניקה בה היא שרוייה.. אחרי ששים יום הם לא עדיין לא מבינים את מה שיוסי הבין ביום הראשון של המשחק: מי שקובע את המנצח הם הצופים ולא דיירי הבית. יוסי עדיין מבין את זה בחדות ולכן יוסי ינצח.

droriko

New member
לא אוהב שמצטטים את יוסי

סתם כלומניק שהגיע ל-8 הראשונים רק בזכות תיפוף על הבטן והיתקלויות בחלונות זכויות . יש פה כמה חבר'ה,שאני תופס מהם רציניים, שאומרים שהתוכנית תוארך ל-120 יום (לא חשוב הסיבה). אם דבר כזה באמת יקרה יוסי יכול להגיד שלום למיליון ויותר מזה שלום למעמד הסלבריטאיות שמחכה לו בחוץ , כי הבן אדם מיום ליום יותר ממאיס את עצמו. יותר ויותר אנשים מבינים שהוא לא מצחיק אלא סתם בן אם מבוגר שלא קשור להווי החברתי . אם הייתי בספקגדול אם הבן אדם ינצח 100 ימים, אחרי 120 יום אני משוכנע שלא.

beep beep

New member
דרוריקו - המציאות מראה שאתה לא מחובר אליה

יוסי שרד תשע הדחות. בכל הסקרים (ויש כמה וכמה) הוא מוביל ביתרון עצום. הפסיכולוגיה של ההצבעות אומרת שאנשים לא משנים דפוסי הצבעה. הם רק הולכים ומתקבעים בהם. ההצבעה השבוע קריטית ליוסי כי הבית התהפך. אם הוא עובר אותה בשלום - מצבו משתפר עוד יותר.

droriko

New member
תשאל כל מי שמצביע לבובליל למה?

הוא יענה לך בגלל שהוא קרוע ועושה צחוקים . אבל ברגע שלאנשים נמאס ממנו הם לא ימשיכו להצביע לו כי הם מקובעים אליו. ואני לא יודע על איזה פסיכולוגיה של הצבעות אתה מדבר אבלצ יש כל כך הרבה דוגמאות סותרות מהחיים שנאי לא יודע מאיפה להתחיל. בקיצר אנשים יכולים להחליף דעה ובהחלט לבטא אותה ביום הבוחר , הרי אם לא כך מפאי עדיין היתה בשילטון

למעלה